Home 9 About 9 Partners

Motio partners

Motio wis ngrampungake pasangan mitra strategis ing saindenging jagad sing nyedhiyakake layanan, pelatihan, instalasi, lan transfer ilmu.

Temokake Mitra dening Vendor Analytics

Pilih platform BI sampeyan kanggo nemokake salah sawijining mitra global ing wilayah sampeyan.

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Solusi kanggo Qlik Sense kalebu kontrol versi tutul-tutul, gampang masang, tundhuk siap audit, kolaborasi penulis, lan liya-liyane!

Solusi kanggo Tableau - Ayo enggal!

Solusi kanggo TM1 / Analytics Perencanaan kalebu kontrol versi tutul-tutul, penyebaran siklus siklus tanpa restart server, kesiapan audit, koordinasi kolaboratif, lan streamlining tugas siklus utama. 

Gabung karo Jaringan Mitra