Home 9 Careers

Karir ing Motio

Kita golek bakat kanggo gabung karo tim, wiwit saka insinyur piranti lunak lintang nganti dadi tenaga penjualan sing tenanan! Priksa posisi mbukak kita.

Budaya Papan Makarya Kanggo Motio Kaca Karir / Nyewa

The Motio budaya

At Motio, kita semangat banget babagan seni pangembangan piranti lunak lan maju nggawe solusi sing bisa nambah urip para pelanggan ing jagad BI lan analitik.

Eksekutif Penjualan AS - Bisa saka Omah

Motio minangka pimpinan pasar ing nggawe kemampuan penting kanggo ningkatake platform analitik. Kita nggawe urip luwih gampang kanggo ahli BI sing makarya karo IBM Cognos Analytics, Qlik, PowerBI, lan Tableau. Apa sampeyan bisa makarya ing perusahaan sing ngasilake produk sing apik banget? Apa nggarap para inovator ing tahap wiwitan ide, kabutuhan pelanggan, lan kemampuan piranti lunak anyar, nggawe sampeyan semangat? Kita nggoleki Eksekutif Penjualan karier kanggo gabung karo perusahaan sing berkembang.

Sampeyan bakal dadi perusahaan sing apik. Sampeyan bakal melu MotioTim penjualan kelas internasional, didhukung dening marketing, lan dhukungan teknis para ahli.

Katrangan Pakaryan: Mlaku Siklus Penjualan Sampeyan Dhewe

Motio percaya karo kekuwatan kamardikan. Posisi Sales Executive iki minangka tugas sing cocog kanggo individu sing seneng nglakokake siklus sales dhewe lan nutup transaksi. Sampeyan tanggung jawab lan tanggung jawab babagan sukses sampeyan dhewe, lan sampeyan kepengin tuwuh lan sinau luwih akeh kanggo dadi bagean saka tim sales iki. Iki tegese sampeyan tanggung jawab kanggo ngenali lan ngubungi prospek, lan nggawe lan nggawe pitakon menyang sales sales sing mumpuni. Sampeyan seneng nelpon lan ngobrol karo pelanggan kanggo ngatasi masalah lan menehi rega kanthi adol Motio Produk.

Kunci Sukses

  • Supaya bisa sukses, sampeyan ngerti sampeyan kudu ngluwihi email, ngerti interaksi langsung liwat platform telpon utawa konferensi minangka cara kanggo sesambungan karo calon pelanggan lan nggawe hubungan.
  • Sampeyan fokus nggawe pipa penjualan sing mantep kanggo njamin supaya bisa tetep laris.
  • Gawe target sales lan penghasilan saben wulan lan triwulanan.
  • Sampeyan ngerti kegiatan dodolan iku penting, lan duwe sistem supaya bisa tetep cocog karo klien lan kesempatan.
  • Jadwalake rapat karo calon pelanggan lan atur siklus sales kanggo nutup kesepakatan kasebut.
  • Mesthi wae, sampeyan ngerti manawa nggunakake sistem CRM minangka kunci sukses sampeyan lan perusahaan.
  • Tindakake karo pelanggan sing wis ana kanggo ngenali kesempatan kanggo adol silang, sing biasane sampeyan lakoni.
  • Sampeyan ana ing ndhuwur pandhuan lan semangat kanggo mlumpat timbal sing digawe dening departemen liyane.

Skills Required:

  • Sampeyan ngerti praktik paling laku lan wis mbuktekake manawa sampeyan bisa adol.
  • Sampeyan duwe motivasi mandhiri lan ngerti cara ngatur gaweyan lan fokus ing target, penting banget sajrone kerja ing omah pandemi kasebut, lan liya-liyane.
  • Sampeyan duwe jangkah cepet, mesthi ana ing telpon, lan seneng nambah tarif kegiatan penjualan.
  • Sampeyan ngerti cara nggawe proposal lan skenario rega supaya bisa menang.
  • Sampeyan duwe track record sing apik kanggo nggayuh KPI lan target.

Sarat:

  • Sampeyan duwe Sarjana utawa Master.
  • Sampeyan duwe paling ora 2 nganti 5 taun ing pasar B2B, luwih becik ing lingkungan vendor piranti lunak.
  • Pengalaman karo prospek volume dhuwur liwat pemasaran email lan nelpon kadhemen.
  • Sampeyan wis kenal karo Intelijen Bisnis & Analytics.
  • Sampeyan duwe ilmu babagan proses finansial, pelaporan finansial, lan dashboard.
  • Nggunakake katrampilan komunikasi lisan lan tertulis sing apik, sampeyan ngerti carane gawe uwong yakin karo wong.
  • Sampeyan minangka eksekutif sales sing manteb lan tegas sing teratur banget lan adhedhasar target.
  • Sampeyan wis nuduhake kemampuan kanggo sinau lan mikir kanthi cepet.

We are looking for hearing from you!

Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "US Sales Executive."

Manager Produk

 

Sapa kita:

Motio, Inc. minangka perusahaan perangkat lunak global sing adhedhasar ing Dallas. Ing Motio, kita nggawe solusi piranti lunak sing ngidini implementasine analytics bisnis sing paling akurat lan bisa dipercaya.

Sajrone rong dekade kepungkur, Motio wis dadi omah para profesional piranti lunak sing seneng banget babagan seni pangembangan piranti lunak. Misi kita sajrone iki fokus ing babagan nggawe solusi inovatif sing bisa ningkatake urip para pelanggan. Kita ora mung nindakake urip iki, nanging uga nindakake iku amarga semangat.

 

Peran:

Minangka Manajer Produk ing Motio, sampeyan tanggung jawab nggawe produk sing ngidini para pelanggan entuk nilai luwih saka investasi analytics bisnis.

Sampeyan kudu ngerti kabutuhane para pelanggan, produk analitik sing digunakake, lan kompetisi. Sampeyan banjur kudu ngowahi pangerten kasebut dadi visi produk sing dikomunikasikan karo tim kepemimpinan senior lan pengembangan. Saben dina, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nemtokake ruang lingkup produk, rinci babagan spesifikasi fitur, lan kerja bareng tim pangembangan kanggo ngasilake piranti lunak sing berkualitas.

 

Apa sing bakal sampeyan tindakake:

  • Netepake lan duwe sesanti produk
  • Dadi ahli ing domain bisnis
    • Dadi trampil ing Qlik, Tableau, Power BI lan Perencanaan Analytics
    • Riset pasar kasebut
    • Ngerti carane pelanggan nggunakake produk kasebut lan tantangan apa sing diadhepi
    • Sinau lan tindakake riset babagan produk saingan
  • Ngerti kabutuhan pelanggan
    • Ngembangake hubungan kerja sing positif karo Motio pelanggan
    • Dadi wakil pelanggan ing rapat pemangku kepentingan
    • Ngenali area kesempatan
    • Ngerti carane pangguna nggunakake Motio produk
  • Atur Backlog Produk lan prioritas kanggo tim pangembangan
    • Rinci lan prioritasake fitur
    • Ngatur lan prioritasake cacat
    • Nggawe jadwal lan nganakake rapat pemangku kepentingan rutin kanggo mriksa backlog
  • Dadi ahli masalah kanggo tim pangembangan
    • Kolaborasi lan komunikasi sesanti menyang pangembang
    • Mbusak syarat
    • Rawuh siyap saben dina
  • Nganalisa lan evaluasi kesempatan produk anyar
    • Saiki proposal anyar kanggo nggedhekake fitur produk
  • Bisa kerja bareng karo pimpinan senior sing nyedhiyakake status, rencana aksi lan rekomendasi

 

Sampeyan sapa:

  • Gelar 4 taun ing analytics, ilmu komputer, teknik, keuangan, matematika, utawa lapangan kuantitatif sing padha.
  • 3+ taun pengalaman sing relevan ing manajemen produk utawa proyek
  • 3+ taun Intelijen Bisnis lan / utawa pengalaman basis data / analisis
  • Ketrampilan dokumentasi (analisis stakeholder, rencana proyek, nglaporake status)
  • Pengalaman makarya karo Tim Pangembangan Agile
  • Pengetahuan sing kuat lan pengalaman praktis kanthi strategi bisnis, model bisnis, strategi teknologi, lan roadperencanaan peta lan analisis skenario
  • Pengalaman nggarap tim lintas fungsi: Teknik, Sales, lan Pemasaran
  • Ketrampilan komunikasi verbal, tertulis lan interpersonal sing unggul karo pamirsa teknis lan non-teknis
  • Kemampuan kanggo ngatur macem-macem prioritas sing ana gandhengane karo pirang-pirang proyek sekaligus

 

Kudu duwe katrampilan teknis:

  • Kudu duwe pengetahuan ing Qlik, Tableau, Power BI lan / utawa Analisis Analytics / TM1
  • Luwih milih sawetara keterampilan kode dhasar (SQL, skrip, lsp)

 

Keuntungan Karyawan:

  • Bonus nuduhake bathi saben wulan
  • Asuransi kesehatan, gigi, sesanti, lan nyawa
  • 401K kanthi 100% cocog nganti 4%
  • 15 dina PTO taunan (saben wektu mbayar akrual)
  • 9 preinan perusahaan mbayar
 
Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "Manajer Produk".

Pangembang Java

Motio, Inc minangka perusahaan perangkat lunak global sing adhedhasar ing Dallas lan Mitra Bisnis Premier IBM. Ing Motio, kita nggawe solusi piranti lunak sing ngidini implementasi Intelijen Bisnis sing paling akurat lan bisa dipercaya. Kita nuntun wong supaya bisa luwih cerdas ing IBM Cognos.

Sajrone rong puluh taun kepungkur, Motio wis dadi omah para profesional piranti lunak sing seneng banget babagan seni pangembangan piranti lunak. Misi kita sajrone iki fokus ing babagan nggawe solusi inovatif sing bisa ningkatake urip para pelanggan. Kita ora mung nindakake urip iki, nanging uga nindakake iku amarga semangat.

Tim kita seneng banget babagan seni rekayasa piranti lunak, lan kita duwe budaya sing ramah pangembang. Kita nawakake kesempatan sing apik kanggo lulusan Ilmu Komputer anyar lan pangembang junior sing pengin kerja ing lingkungan sing ramah lan prewangan.

Calon bakal samesthine kanggo:

  • Melu desain lan implementasi kanggo produk lan solusi klien khusus.
  • Berinteraksi langsung karo klien kanggo nglumpukake persyaratan lan ngerti kabutuhane.
  • Dadi semangat lan proaktif kanggo mbantu para klien ngrampungake masalah.
  • Bisa kanthi apik ing lingkungan sing berorientasi ing tim.

Kebutuhan utama lan pengalaman utama:

  • Gelar Sarjana utawa luwih dhuwur ing Ilmu Komputer utawa bidang sing gegandhengan.
  • IPK Sakabèhé 3.0 utawa luwih apik
  • Pangerten sing apik babagan Java
  • Pangerten sing apik babagan Desain Berorientasi Obyek lan Notasi UML.
  • Pangerten babagan Teori lan Praktek Database Relasional.
  • Katrampilan komunikasi sing apik.
  • Kepinginan lan kemampuan kanggo sinau bab anyar.
  • Etika kerja sing kuat.
  • Semangat kanggo teknologi lan kepinginan kanggo terus nuduhake lan tuwuh karo tim liyane

Keahlian sing disenengi, nanging ora dibutuhake:

  • JSP
  • Ext JS
  • spring
  • CSS
  • JavaScript
  • JDBC
  • Hibernate
  • Semut / Gradle
  • Tomcat
Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "Pengembang Java."

Engineer Perangkat Lunak Maintenance

Motio, Inc minangka perusahaan perangkat lunak global sing adhedhasar ing Dallas lan Mitra Bisnis Premier IBM. Ing Motio, kita nggawe solusi piranti lunak sing ngidini implementasi Intelijen Bisnis sing paling akurat lan bisa dipercaya. Kita nuntun wong supaya bisa luwih cerdas ing IBM Cognos.

Sajrone rong puluh taun kepungkur, Motio wis dadi omah para profesional piranti lunak sing seneng banget babagan seni pangembangan piranti lunak. Misi kita sajrone iki fokus ing babagan nggawe solusi inovatif sing bisa ningkatake urip para pelanggan. Kita ora mung nindakake urip iki, nanging uga nindakake iku amarga semangat.

Engineer Perangkat Lunak Maintenance nyedhiyakake tingkat tambahan teknis kaping pindho kanggo masalah klien lan mulane bisa menehi pengaruh langsung marang kepuasan pelanggan kanthi ngrampungake masalah rumit kanthi cepet lan akurat. Iki minangka posisi pamrograman sing khusus kanggo nyedhiyakake pemecahan masalah piranti lunak pasca rilis lan perbaikan cacat.

Lowongan Kerja

  • Nindakake kode pangopènan lan refactoring wilayah sing bermasalah yen wis ana Motio aplikasi kanggo nambah akurasi, migunani, lan kinerja.
  • Diagnosis lan ngrampungake ab kanthi efisien lan akuratroad macem-macem bug aplikasi nalika wis tambah saka Tim Dhukungan kanthi ngatasi masalah aplikasi pangguna pungkasan, ngembangake perbaikan kode, lan nyathet solusi lan solusi kanggo panggunaan mbesuk.
  • Komunikasi kanthi profesional karo klien liwat email, telpon, lan nuduhake layar kanggo nglumpukake informasi teknis sing migunani kanggo diagnosa masalah produk sing nantang.
  • Menehi umpan balik menyang Teknik Produk babagan kesalahan pemrograman umum sing diidentifikasi.
  • Berkomunikasi kanthi efektif karo bagean liyane ing organisasi nalika rincian masalah durung dingerteni, kerjane kanthi cepet kanggo nemokake panyebab utama masalah, banjur ngrumusake lan ngetrapake solusi.
  • Nindakake tugas lan tanggung jawab liyane sing gegandhengan karo pekerjaan kaya sing diwenehake saben wektu.

Sarat

  • Gelar BS ing Ilmu Komputer, Teknik Komputer, utawa Teknik Piranti Lunak sing disenengi utawa pengalaman teknologi sing padha.
  • Minimal limang taun pengalaman sing gegandhengan karo pembangunan.
  • Kawruh praktik lan metodologi paling apik kanggo siklus pangembangan prigel
  • Pengalaman utawa pengetahuan umum babagan konsep / proses bisnis, konsep database relasional, konsep desain piranti lunak, lan pemodelan basis data.
  • Kemampuan kanggo prioritas lan nangani macem-macem proyek.
  • Ketrampilan ngrampungake masalah sing apik, lan katrampilan analitis.
  • Ketrampilan komunikasi lisan lan tertulis sing apik kanthi kemampuan kanggo efektif ngatasi masalah bisnis klien.

Keahlian ing wilayah kasebut:

  • Jawa
  • JavaScript
  • Skrip cangkang (Windows, Linux)
  • Python
  • HTML
  • XML
  • SQL
Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "Maintenance Software Engineer."

 

Java Developer Intern

Motio, Inc minangka perusahaan Software adhedhasar Dallas sing nyedhiyakake produk lan solusi khusus kanggo Industri Intelijen Bisnis. Tim kita seneng banget babagan seni rekayasa piranti lunak, lan kita duwe budaya sing ramah pangembang.

Calon bakal samesthine kanggo:

  • Melu desain, implementasine lan nyoba fitur kanggo macem-macem produk.
  • Bisa kanthi apik ing lingkungan sing berorientasi ing tim.

Kaprigelan lan pengalaman utama sing disenengi:

  • Saiki ngupayakake ngrampungake jurusan Ilmu Komputer utawa bidang sing raket.
  • IPK Sakabèhé 3.0 utawa luwih apik
  • Pangerten dhasar babagan Java / J2EE.
  • Pangerten dhasar babagan Desain Berorientasi Obyek lan Notasi UML.
  • Pangerten dhasar babagan Teori lan Praktek Database Relasional.
  • Katrampilan komunikasi sing apik.
  • Kepinginan lan kemampuan kanggo sinau bab anyar.
  • Etika kerja sing kuat.
  • Semangat kanggo teknologi lan kepinginan kanggo terus nuduhake lan tuwuh karo tim liyane

Keahlian teknis sing disenengi, nanging ora dibutuhake:

  • JSP
  • spring
  • SQL
  • Hibernate
  • JavaScript
  • HTML / CSS
  • Semut / Gradle
  • Git / Subversi
Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "Java Developer Intern."

Insinyur Tes Kinerja

Motio, Inc minangka perusahaan perangkat lunak global sing nggawe solusi piranti lunak sing ngidini implementasi Intelijen Bisnis sing paling akurat lan bisa dipercaya.

Sajrone rong puluh taun kepungkur, Motio wis dadi omah para profesional piranti lunak sing seneng banget babagan seni pangembangan piranti lunak. Misi kita sajrone iki fokus ing babagan nggawe solusi inovatif sing bisa ningkatake urip para pelanggan. Kita ora mung nindakake urip iki, nanging uga nindakake iku amarga semangat.

Insinyur uji kinerja tanggung jawab lan ngetrapake prosedur jaminan kualitas kanggo tes kinerja Motio produk Nggarap proses tangkas sing digawe dening tim pangembangan, insinyur tes kinerja bakal ngembangake skrip tes kinerja nggunakake alat standar industri, nglakokake, metrik rekaman lan nggawe laporan. Insinyur uji kinerja bakal komunikasi karo para pemangku kepentingan bisnis kanthi rutin, kemajuan lan laporan tes.

Lowongan Kerja

  • Kolaborasi karo pamilik produk lan pangembang kanggo nggawe syarat uji kinerja lan kriteria panrima.
  • Desain lan implementasi skrip tes kinerja sing bisa digunakake maneh sawise praktik paling apik nggunakake alat standar industri
  • Nglakoni tes kinerja sistem kanggo mesthekake linuwih, kapasitas lan skalabilitas sistem
  • Analisis asil tes lan koordinasi karo tim pangembangan kanggo ndandani bug.
  • Ngumpulake metrik lan ngasilake laporan tes kanggo ditinjau manajemen
  • Kerep komunikasi proses tes, asil tes menyang manajemen
  • Kolaborasi karo tim Bisnis / Aplikasi kanggo nambah kinerja sistem

 

Requirements

  • Gelar Sarjana Ilmu Komputer utawa sing padha
  • 3+ taun pengalaman nyoba kinerja
  • Ketrampilan pemrograman Java
  • Kawruh otomatis tes lan alat
  • Kemampuan analisis lan pemecahan masalah sing apik
  • Pengetahuan lan semangat kanggo metodologi sing lincah
  • Wiwitan kanthi kaprigelan njupuk arah winates lan nggayuh karya nganti rampung
  • Kemampuan kanggo kerja kanthi mandiri utawa ing lingkungan tim
  • Ketrampilan komunikasi sing padhet kanthi katampil kanggo kerja sama karo tim
  • Pengalaman karo tim nggunakake Scrum utawa Kanban
Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi judhul "Insinyur Tes Kinerja."

Insinyur Piranti Lunak, Pungkasan

Remote (Amerika Serikat) utawa ing kantor Plano, Texas
Wektu

Motio, Inc minangka perusahaan perangkat lunak global sing nggawe solusi piranti lunak sing ngidini implementasi Intelijen Bisnis sing paling akurat lan bisa dipercaya.

Sajrone rong puluh taun kepungkur, Motio wis dadi omah para profesional piranti lunak sing seneng banget babagan seni pangembangan piranti lunak. Misi kita sajrone iki fokus ing babagan nggawe solusi inovatif sing bisa ningkatake urip para pelanggan. Kita ora mung nindakake urip iki, nanging uga nindakake iku amarga semangat.

Motio nggoleki pangembang ngarep sing bakat kanggo mbantu nggawe pengalaman pangguna web generasi sabanjure kanggo kunci Motio produk Pakaryan iki kanggo sampeyan yen sampeyan kepenginan nuntun desain lan implementasi pengalaman pangguna anyar kanthi keahlian sing bakal nggawe para pelanggan bisa luwih gampang urip saben rilis.

Lowongan Kerja

  • Bekerjasama ing tim pangembangan tangkas lan manajemen teknik kanggo ngrancang, kode, nggabungake, nyoba, lan ndhukung antarmuka web adhedhasar Angular kanggo aplikasi perusahaan nggunakake praktik paling apik kayata tes otomatis lan DevOps.
  • Mbangun komponen sing bisa digunakake maneh lan perpustakaan ngarep sing nganggo lan makaryakke ing API adhedhasar JSON.
  • Nyedhiyakake input sing dididik babagan pengaruh UI / UX arsitektur sing ganti lan pengalaman panganggo anyar.
  • Gunakake keahlian kanggo mentor anggota tim liyane ing teknologi sing relevan kanggo nggedhekake efisiensi tim.
  • Ngatasi masalah sing nyebabake nyuda wektu kanggo pasar, ningkatake kualitas, ningkatake keluwesan, lan nggawe kode luwih bisa dipertahankan ing mbesuk.
  • Nindakake tugas lan tanggung jawab liyane sing gegandhengan karo pekerjaan kaya sing diwenehake saben wektu.
  • Jam kerja fleksibel kanthi koordinasi karo tim nyebabake nggedhekake kolaborasi karo pangembang ing zona wektu liyane (kayata Eropa).

Sarat

  • Gelar Sarjana Ilmu Komputer, Teknik Komputer, utawa Teknik Piranti Lunak utawa pengalaman teknologi sing padha.
  • 2+ taun pengalaman profesional berkembang karo Angular 2+ lan ndhukung teknologi web kaya HTML / CSS, JavaScript lan TypeScript. Pengetahuan sudut kanggo nyakup pemahaman SPA, perintah CLI Angular, pengikatan data, modul, komponen, layanan, pemalas malas, kait siklus, injeksi ketergantungan, template, validasi, linting, pipa, arahan, pemodelan, manajemen negara, debugging lan pengujian.
  • Pengalaman 2+ taun nganggo kontrol versi lan sistem manajemen masalah kaya GitLab, GitHub, lsp.
  • Praktik praktik praktik lan metodologi paling apik kanggo siklus pangembangan prigel.
  • Pengalaman utawa pengetahuan umum babagan konsep / proses bisnis, konsep desain piranti lunak, lan pemodelan basis data.
  • Kemampuan kanggo prioritas lan nangani macem-macem proyek.
  • Ketrampilan ngrampungake masalah sing apik, lan katrampilan analitis.
  • Ketrampilan komunikasi lisan lan tertulis sing apik kanthi kemampuan kanggo efektif ngatasi masalah bisnis klien.

Keahlian sing disenengi

  • GraphQL lan / utawa API REST
  • Kerangka pengujian otomatis kaya Karma lan Protractor
  • Manajemen paket lan alat bantu kaya npm, Maven, lan Gradle
  • Piranti pipa kayata Jenkins lan Gradle
  • Gunakake wadhah Docker

Makarya ing Motio

Motio nawakake budaya sing ramah para pangembang nalika sinau lan kolaborasi kedadeyan saben dina. Karyawan ing saindenging organisasi duwe kebebasan kerja bareng ing disiplin kanggo ngrampungake masalah sing tantangan lan ningkatake urip saben dinane para pelanggan.

Mupangate Karyawan

  • Bonus nuduhake bathi saben wulan
  • Asuransi kesehatan, gigi, sesanti, lan nyawa
  • 401K kanthi 100% cocog nganti 4%
  • 15 dina PTO taunan (saben wektu mbayar akrual)
  • 9 preinan perusahaan mbayar

Motio tetep adoh sementara amarga pandemi. Calon lokal sing bisa kerja ing konfigurasi hibrida & ing situs nalika bali menyang kantor luwih disenengi, nanging calon sing njaluk posisi terpencil uga disaranake ndhaptar.

Motio minangka panyedhiya pengusaha kesempatan sing padha lan nganggep kabeh pelamar ora preduli karo ras, kapercayan, warna, asal nasional, keturunan, umur, status perkawinan lan kulawarga, cacat, orientasi utawa preferensi seksual, status veteran utawa klasifikasi liyane sing dilindhungi negara, federal utawa hukum lokal.

Kirimake email menyang resume karier @motiositus kanthi jejer "Insinyur Piranti Lunak, End End."

Opsional, sampeyan bisa uga nyakup tangkapan layar antarmuka pangguna sing kasedhiya umum sing wis mbantu ngrancang lan / utawa ngleksanakake. Aja nyakup informasi rahasia sing diduweni wong liya.