MotioCI 3.2.8 - Rilis Paling Anyar

MotioCI 3.2.8 - Rilis Paling Anyar

MotioCI 3.2.8 langsung, lan kita bakal menehi mupangat mupangat sing paling anyar kanggo sampeyan - pangguna pungkasan! HTML multi-kaca wis ditambahake minangka jinis output kanggo nyoba. Kanthi iki, MotioCI bisa ngramal luwih becik babagan pangguna nggunakake laporan - siji kaca sekaligus. Laporan bisa ...
Soterre 2.1 - Apa Anyar

Soterre 2.1 - Apa Anyar

Soterre, alat kontrol & panyebaran versi kanggo Qlik Sense, wis dianyari! Fitur paling anyar dirancang kanggo dipikirake pangguna, kanggo nambah cara kerja ing Qlik Sense! Nganyari pisanan yaiku Soterre saiki nyedhiyakake kontrol versi ing ...
MotioCI 3.2.8 - Rilis Paling Anyar

MotioCI 3.2.8 - Rilis Paling Anyar

MotioCI 3.2.8 langsung, lan kita bakal menehi mupangat mupangat sing paling anyar kanggo sampeyan - pangguna pungkasan! HTML multi-kaca wis ditambahake minangka jinis output kanggo nyoba. Kanthi iki, MotioCI bisa ngramal luwih becik babagan pangguna nggunakake laporan - siji kaca sekaligus. Laporan bisa ...