Qlik Luminary Life Ep. 6 - Mike Capone, CEO Qlik

Qlik Luminary Life Ep. 6 - Mike Capone, CEO Qlik

* Ing ngisor iki minangka ringkesan wawancara video karo Mike Capone. Mangga deleng video kasebut kanggo ndeleng kabeh wawancara. Hei para pamiarsa, welcome bali menyang Qlik Luminary Life! Iki episode 6 lan kita duwe tamu kejutan khusus kanggo sampeyan dina iki ... Mike Capone, CEO ...