Qlik Luminary Life Episode 7 - Angelika Klidas

Qlik Luminary Life Episode 7 - Angelika Klidas

Ing ngisor iki minangka ringkesan wawancara video karo Angelika Klidas. Mangga deleng video kasebut kanggo ndeleng kabeh wawancara. Sugeng Rawuh ing Qlik Luminary Life Episode 7! Tamu khusus minggu iki yaiku Angelika Klidas, Dosen Universitas Ilmu Terapan ing ...
Qlik Luminary Life Ep. 6 - Mike Capone, CEO Qlik

Qlik Luminary Life Ep. 6 - Mike Capone, CEO Qlik

* Ing ngisor iki minangka ringkesan wawancara video karo Mike Capone. Mangga deleng video kasebut kanggo ndeleng kabeh wawancara. Hei para pamiarsa, welcome bali menyang Qlik Luminary Life! Iki episode 6 lan kita duwe tamu kejutan khusus kanggo sampeyan dina iki ... Mike Capone, CEO ...