Sistem Informasi Feral

Sistem Informasi Feral

Padha alam bébas lan padha rampant! Aku sadurunge nulis babagan bayangan IT ing kene. Ing artikel kasebut, kita ngrembug babagan prevalensi, bebaya lan cara ngatasi. Aku ora ngerti manawa Sistem Informasi Feral (FIS) minangka barang. Kucing liar sing dakrungu. Kita sejatine ...