Apa Efek Taylor Swift Nyata?

Apa Efek Taylor Swift Nyata?

Sawetara kritikus suggest sing dheweke nyopir munggah prices tiket Super Bowl Super Bowl akhir minggu iki samesthine dadi salah siji saka ndhuwur 3 acara paling ditonton ing sajarah televisi. Mbokmenawa luwih saka angka rekor taun kepungkur lan bisa uga luwih saka rembulan 1969 ...
Apa sampeyan wis mbukak dhewe akhir-akhir iki?

Apa sampeyan wis mbukak dhewe akhir-akhir iki?

  Kita ngomong babagan keamanan ing awan Over Exposure Ayo dadi kaya mangkene, apa sing sampeyan kuwatir babagan mbabarake? Apa aset paling berharga sampeyan? Nomer Jaminan Sosial sampeyan? Informasi akun bank sampeyan? Dokumen pribadi, utawa foto? Biji crypto sampeyan ...
Pentinge KPI lan Cara Gunakake kanthi Efektif

Pentinge KPI lan Cara Gunakake kanthi Efektif

Pentinge KPI Lan nalika biasa-biasa wae luwih apik tinimbang sampurna Salah sawijining cara kanggo gagal yaiku ngeyel marang kesempurnaan. Kasampurnan iku mokal lan mungsuh saka apik. Penemu radar peringatan awal serangan udara ngusulake "kultus sing ora sampurna". Filosofi dheweke ...