Cognos Deployment Laku Kabukten

Cognos Deployment Laku Kabukten

Carane nggawe paling saka MotioCI ing ndhukung praktik buktiaken MotioCI wis Integrasi plugin kanggo Cognos Analytics laporan authoring. Sampeyan ngunci laporan sing lagi ditindakake. Banjur, yen sampeyan wis rampung karo sesi panyuntingan, sampeyan mriksa lan kalebu komentar kanggo...