Apa sing ditindakake Watson?

Apa sing ditindakake Watson?

Abstrak IBM Cognos Analytics wis tato nganggo jeneng Watson ing versi 11.2.1. Jeneng lengkape saiki IBM Cognos Analytics karo Watson 11.2.1, biyen dikenal minangka IBM Cognos Analytics. Nanging ing endi persis Watson iki lan apa sing ditindakake? Ing cendhak, ...