Ngapusi Analytics

Ngapusi Analytics

Analytics Lie Bias of Analysis Mark Twain debatably ngandika kaya, "Ana telung jinis goroh: goroh, goroh dikutuk lan analytics." Kita nganggep manawa analitik menehi wawasan sing migunani lan bisa ditindakake. Sing asring ora kita sadari yaiku kepiye awake dhewe ...