Nglawan Virus COVID-19 kanthi Data

Nglawan Virus COVID-19 kanthi Data

Penafian Aja ngliwati paragraf iki. Aku ragu-ragu kanggo wade menyang iki contentious, banyu asring politik, nanging pikiran teka kanggo kula nalika aku mlaku-mlaku asu, Demic. Aku entuk MD lan wis dadi sawetara perawatan kesehatan utawa konsultasi wiwit saiki. Ing jaman kepungkur...