CoBank nyedhiyakake utangan, sewa, Financing ekspor, lan layanan pembiayaan liyane ing Amerika deso. Dheweke dadi agribisnis, tenaga padesan, banyu, lan panyedhiya komunikasi ing kabeh 50 Amerika Serikat. Minangka anggota Sistem Kredit Farm, CoBank minangka bagean saka jaringan bank nasional lan asosiasi kredit ritel sing fokus kanggo ndhukung kebutuhan pertanian, infrastruktur pedesaan, lan komunitas pedesaan.

 

CoBank lan Cognos

Tim ing CoBank gumantung marang Cognos kanggo nglaporake operasional lan sistem pelaporan finansial utama. Supaya nganyari Kognos bisa nggawe integrasi karo alat lan sistem BI liyane. Tim kasebut kalebu 600 pangguna bisnis kanthi sawetara nggawe laporan dhewe ing ruang "Kontenku".

CoBank duwe limang lingkungan Cognos kanggo mesthekake bisa ngatur proyek ing pungkasan bisnis. Iki nggawe tim bisa nggarap akeh item kanthi bebarengan. Lingkungan data lan lingkungan ETL bisa beda tenan. Iki nyebabake akeh tes lan katergantungan kanggo nggawe tim saka Pengembangan nganti Tes 1, Tes 2, UAT, lan menyang Produksi.

 

Audit Gampang

Sandeep Anand, Direktur Platform Data, nilai-nilai MotioCIKapabilitas kontrol versi. Minangka institusi finansial, CoBank asring diaudit lan akses cepet menyang laporan penting. Kanthi MotioCI, tim bisa kanthi cepet lan gampang mbukak laporan sing nuduhake kabeh sejarah obyek Cognos. CoBank gumantung ing MotioCI repositori minangka versi sing sejatine kanggo audit kanggo / babagan konten Cognos.

Sandeep nerangake, "Ngontrol versi apa wae sing bisa dilebokake ing macem-macem lingkungan, pancen migunani. Iki menehi visibilitas sing jelas ora mung pro intimotion, nanging sapa sing nindakake, apa sing ditindakake, lan nggawe audit gampang dadi luwih gampang. ”

 

Nganyari Cepet Cognos

Nalika wayahe nganyari kanggo versi paling anyar saka Cognos, CoBank nggunakake sing wis ana MotioCI investasi CoBank digunakake MotioCI kanggo upgrade 2019 lan wis arep digunakake kanggo nganyari taun 2021 sing bakal teka.

Lindy McDonald, administrator ing grup IT Data Platform internal, nuduhake, "Iki game-changer. Kita nyiyapake lingkungan kothak wedhi nalika nganyarke. Kita duwe kothak wedhi 1 lan 2, ing ngisor iki Motiopandhuan. Siji ana ing versi lawas Cognos, sing liyane ana ing versi anyar. Lan mung bisa nyiyapake kasus tes, kloning, mbukak, lan ngerteni manawa saka 700 laporan sing duwe masalah nalika bat isih migunani banget. Yen kita kudu nindakake kanthi manual, mula bakal dadi ngipi elek. ”

MotioCI minangka produk sing dipercaya kanggo tim ing CoBank, ngewangi supaya bisa kerja kanthi luwih cepet lan luwih efisien, lan ngasilake proses sing didhasarake tugas kanggo nganyarke ing mbesuk.

Download Sinau Kasus