Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Nganyarke Cognos Analytics: Rungokake Crita Pribadi saka WL Gore, OUC lan MedImpact

November 4

9:00 NYC
1:00 LONDON

2:00 PM NYC
6:00 LONDON

4:00 LA
10:00 SYDNEY

DAFTAR Ndhuwur kanggo 4 NOVEMBER | 45-WEBINAR MENIT

Rungokake informasi langsung babagan nganyarke Cognos saka Motio pelanggan sing duwe sukses nggunakake rencana proyek kita lan playbook go-to-market.

Kajaba iku, sinau carane

  • Gunakake teknologi BI sing paling canggih saka Cognos supaya tetep ndhisiki saingan sampeyan
  • Nyuda poin rasa sakit nganyarke liwat proses sing luwih cepet lan luwih efisien
  • Fokusake tugas saben dina kanthi nyuda gangguan saka tugas lan proses sing ora perlu
  • Ngalangi masalah sistemik sing disebabake nggunakake platform sing wis lawas

Speakers saben Sesi

  • 8 am CDT Michael Newcomb saka WL Gore
  • 1 sore CDT Nick Rosario saka Komisi Utilitas Orlando
  • 6 pm CDT Dan Degenhardt saka MedImpact

Ana akeh regane sing dirungokake saka para pelanggan + sampeyan bakal nampa template proyek lan playbook sing digunakake kanthi gratis!