Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Sesi Lab Cognos: Proyek Gampang, Nganyarke Cepet, Lan Migrasi Cloud Aman

Juni 23

Sesi Lab Cognos Analytics

https://motioinc.trainercentral.com/session/cognos-lab-session-easy-projects-fast-upgrades-and-safe-cloud-migration-4488073596#/?source=websiteeventspage

Sampeyan ngandelake analytics Cognos kanggo nemokake data sing bener lan akurat sing digunakake kanggo nggawe strategi lan keputusan bisnis sing ngerti, sing ndadekake sampeyan dadi paling ngarep ing industri sampeyan. Kanthi rawuh Motio'S Virtual Lab Session, sampeyan bakal nemokake wawasan babagan rilis Cognos paling anyar, lan melu kegiatan langsung kanggo mesthekake sampeyan bisa njaga nilai paling apik lan kinerja proyek, upgrade, lan migrasi maya sing paling apik.  

Sajrone lokakarya, De Hsieh, Direktur Analisis Bisnis, saka mitra kita, Ironside, bakal nampilake A Makeover Visual Kanggo Tuwuh Panggunaan Cognos lan Mréntahaké.

Dheweke bakal menehi pangarepan sing dhuwur kanggo para pelanggan babagan pengalaman pangguna, desain laporan, lan kegunaan sing ana ing jagad aplikasi lan layanan mandiri saiki. De bakal nuduhake sampeyan carane ngoptimalake ekosistem Cognos lan bakal mriksa cara desain UX sing mbantu para klien ngembangake jejak perusahaan.

Kanthi rawuh sampeyan bakal entuk kawruh liwat: 

  • Tetep ana ing pinggiran teknologi analytics sing ngidini sampeyan tetep ndhisiki kompetisi
  • Puncak menyang Cognos Roadpeta kanggo njamin keselarasan strategi BI
  • Nggunakake fitur lan optimasi Cognos paling anyar ing proses internal

 

Apa sing Sampeyan Butuh:

  • Laptop, Internet (Browser sing Didhukung yaiku: Chrome, Firefox, lan Opera)
  • Headphone / Earbuds
  • 2 layar luwih disenengi

Cathetan: Agenda sesi lab duwe sawetara istirahat lan wektu nedha awan kalebu 30 menit