Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Lokakarya Optimisasi Kinerja Cognos

28 Oktober @ 9:30 esuk - 2: 00 pm

Minangka tindak lanjut saka lokakarya upgrade sing sukses, IBM + Motio wis miwiti seri Lokakarya Optimisasi Kinerja kaping 2.

Kinerja platform Analytics penting kanggo organisasi sing didhukung data. Tim BI pengin ngrampungake masalah sadurunge kinerja Cognos mudhun. Sajrone lokakarya iki, kita bakal nglacak arsitektur Cognos lan setelan tuning sistem sing optimal.

Sajrone sawetara latihan laboratorium, sampeyan bakal sinau cara ngawasi lan ngrekam kegiatan ing lingkungan Kognos supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngenali masalah kinerja. Sampeyan bakal nyiyapake tandha wektu nyata supaya dikabari nalika ana kahanan sing ora nyenengake, saengga sampeyan bisa ngisolasi panyebab gangguan kasebut.

Pungkasan, kita bakal mriksa prinsip desain dashboard & laporan kanggo mesthekake platform Cognos ngirim analytics ing level paling dhuwur.

Details

tanggal:
Oktober 28
wektu:
9: 30 am - 2: 00 pm