Loading Acara

«Kabeh Acara

  • Acara iki wis liwati.

Lokakarya Optimisasi Kinerja Cognos - Eropa

18 November @ 9:30 esuk - 2: 00 pm

Minangka tindak lanjut saka lokakarya upgrade sing sukses, IBM + Motio wis miwiti seri Lokakarya Optimisasi Kinerja kaping 2.

Kinerja platform Analytics penting kanggo organisasi sing didorong data. Tim BI pengin ngrampungake masalah sadurunge kinerja Cognos mudhun.

Ing karya iki, kita bakal mbukak arsitektur Cognos sing optimal lan setelan tuning sistem. Sajrone sawetara latihan laboratorium, sampeyan bakal sinau cara ngawasi lan ngrekam kegiatan ing lingkungan Kognos supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngenali masalah kinerja. Sampeyan bakal nyiyapake tandha wektu nyata supaya dikabari nalika ana kahanan sing ora nyenengake, saengga sampeyan bisa ngisolasi panyebab gangguan kasebut. Pungkasan, kita bakal mriksa prinsip desain dashboard & laporan kanggo mesthekake platform Cognos ngirim analytics ing level paling dhuwur.  

Details

tanggal:
November 18
wektu:
9: 30 am - 2: 00 pm