Resep Sukses ing Lingkungan Qlik Dinamis

Kaya dene koki ora nggawe panganan 5 kursus dhewe, para intelijen bisnis ora tetep kompetitif ing analytics tanpa tim. Motio, Inc. entuk Gitoqlok kanggo integrasi lancar antarane Qlik lan Git. Gabung karo webinar ukuran 30 menit kanthi cokotan, supaya kita bakal ngatasi apa tegese kanggo sampeyan lan […]

Lokakarya Optimisasi Kinerja Cognos

Minangka tindak lanjut saka lokakarya upgrade sing sukses, IBM + Motio wis miwiti seri Lokakarya Optimisasi Kinerja kaping 2. Kinerja platform Analytics penting kanggo organisasi sing didhukung data. Tim BI pengin ngrampungake masalah sadurunge kinerja Cognos mudhun. Sajrone lokakarya iki, kita bakal nglacak arsitektur Cognos lan setelan tuning sistem sing optimal. […]

Cognos Analytics: Cara Tetep Nganti Tanggal lan Wangun

Kita kabeh wis ngrungokake ujar "Taun Anyar, Aku Anyar". Ukara iki minangka titik wiwitan kanggo ndandani lan nganyari ing urip. Sampeyan njupuk apa sing sampeyan wis sinau, informasi sing wis diklumpukake, lan alat sing kasedhiya kanggo nyengkuyung sampeyan. Saka sudut pandang Intelijen Bisnis, sampeyan duwe akses menyang data kanggo ngembangake operasional […]

Lokakarya Optimisasi Kinerja Cognos - Eropa

Minangka tindak lanjut saka lokakarya upgrade sing sukses, IBM + Motio wis miwiti seri Lokakarya Optimisasi Kinerja kaping 2. Kinerja platform Analytics penting kanggo organisasi sing didhukung data. Tim BI pengin ngrampungake masalah sadurunge ngrusak kinerja Cognos. Ing lokakarya iki, kita bakal nglacak arsitektur Cognos sing optimal lan setelan nyetel sistem. […]