Home 9 Piranti Lunak Gratis kanggo Cognos Analytics

Piranti Lunak Gratis kanggo Cognos Analytics

download MotioPI Freeware, "kanca paling apik" administrator Cognos

Utawa panjaluk MotioPI utawa MotioCI kanggo nggunakake gratis kanthi upgrade Cognos Analytics.

MotioPI

Piranti lan otomatis sing kuat kanggo administrator Cognos lan pangguna daya - kalebu kemampuan kanggo nemokake model Kerangka Cognos sing ilang utawa rusak sajrone sawetara detik.

MotioCI

Ngirit wektu lan dhuwit kanthi otomatis tugas sing mbutuhake wektu (tes, validasi laporan, lsp) sajrone nganyari Kognos.