Hallmarks Organisasi Data-Driven

by Sep 12, 2022Bisnis Analytics, Business Intelligence, Datakomentar 0

Ciri-ciri Organisasi sing Didorong Data

Pitakonan bisnis lan calon kudu takon kanggo netepke budaya data

 

Pacaran sing Tepat

Nalika sampeyan mburu proyek, sampeyan nggawa sawetara katrampilan lan pengalaman. Calon majikan ngevaluasi apa sampeyan bakal dadi "cocok" ing organisasi kasebut. Majikan nyoba kanggo netepake apa pribadine lan nilai sampeyan bakal cocog karo organisasi. Iku kaya proses kencan ing ngendi sampeyan nyoba kanggo mutusake yen wong liya iku wong sing sampeyan pengin nuduhake bagean saka urip sampeyan. Proses pacaran karir luwih dikompres. Sawise padha karo tuwung saka warung, nedha awan lan (yen sampeyan lagi bejo) nedha bengi, sampeyan arep kanggo nggawe prasetya.  

Biasane, perekrut bakal nemokake lan nampilake calon sing mriksa kothak ing deskripsi proyek. Manager hiring nyaring calon kertas luwih lan validates informasi ing gambaran proyek karo obrolan utawa seri obrolan bab pengalaman. Perusahaan kanthi rekaman trek nyewa calon sing bisa nyukupi syarat kerja lan pas ing organisasi, asring duwe Interview utawa bagéan saka Interview kanggo netepke apa calon espouses nilai-nilai sing penting kanggo organisasi. Calon sing apik mesthi nindakake perkara sing padha nalika diwenehi kesempatan kanggo takon. Nilai perusahaan sing sampeyan, minangka calon, bisa nggoleki kanggo nutup kesepakatan, bisa uga kalebu perkara kaya keseimbangan kerja-urip, keuntungan pinggiran, komitmen kanggo terus pendidikan.  

Reshuffle Agung

Pentinge intangible iki ngganti lanskap. Tembung "rombak gedhe" wis diciptakake kanggo nggambarake pasar tenaga kerja saiki. Buruh ngevaluasi maneh nilai lan prioritas. Padha looking for luwih saka paycheck. Dheweke nggoleki kesempatan sing bisa sukses.    

Pengusaha, ing tangan liyane, nemokake dheweke kudu luwih inovatif. Keuntungan intangible luwih penting tinimbang kanggo narik lan njaga bakat. Nggawe budaya lan lingkungan sing wong pengin dadi bagéan saka iku kunci.

Budaya sing didhukung data menehi kauntungan kompetitif kanggo organisasi lan nggawe budaya sing dikarepake para pekerja. Nggawe budaya sing bener sing nyurung kinerja lan strategi organisasi sing bakal ngetrapake strategi bisnis kanggo eksekusi. Budaya kasebut minangka saos rahasia sing bakal mbantu para karyawan nggunakake teknologi lan njamin proses sing bener ditindakake. Nalika budaya sing didhukung data dirangkul, analytics majeng dadi pangarepan sing diwujudake.

Isih, tantangan kanggo sampeyan lan majikan padha - nemtokake lan ngevaluasi barang sing ora nyata. Apa sampeyan pemain tim? Apa sampeyan pemecah masalah? Apa organisasi mikir maju? Apa perusahaan nguatake individu? Apa sampeyan bakal diwenehi dhukungan sing dibutuhake yen sampeyan mbukak tembok bata? Ing sawetara obrolan, sampeyan lan majikan ngevaluasi manawa sampeyan setya karo nilai sing padha.        

Nilai Proposisi

Aku bisa mikir sawetara organisasi ing lingkungan pribadi ing ngendi pimpinan generasi kapindho ngerti bisnis ing njero lan njaba. Organisasine wis sukses amarga wis nggawe keputusan sing apik. Pemimpin sing pinter lan duwe pangertèn bisnis kuwat. Padha ngerti pelanggan. Dheweke ora njupuk akeh risiko. Dheweke didegake kanggo ngeksploitasi ceruk pasar tartamtu. Tradhisi lan intuisi ngladeni dheweke nganti pirang-pirang taun. Nanging, jujur, dheweke ngalami wektu sing angel kanggo pivoting sajrone pandemi. Gangguan rantai pasokan lan pola prilaku pelanggan anyar nyebabake kacilakan.  

Organisasi liyane nggunakake budaya sing didorong data. Kepemimpinan dheweke ngerti manawa ana liyane kanggo nuntun organisasi tinimbang nggunakake naluri usus. Dheweke wis ngetrapake budaya sing gumantung marang data ing kabeh tingkat organisasi. A laporan Forrester anyar nemokake manawa perusahaan sing didhukung data ngluwihi pesaing kanthi luwih saka 30% saben taun. Ngandelake data kanggo nggawe keputusan bisnis menehi organisasi keuntungan kompetitif.

Apa organisasi sing didorong data?

Organisasi sing didorong data yaiku sing duwe visi lan wis nemtokake strategi sing bisa nggedhekake wawasan saka data. Jembar lan ambane organisasi wis internalisasi visi data perusahaan - saka analis lan manajer nganti eksekutif; saka departemen keuangan lan IT kanggo marketing lan sales. Kanthi wawasan data, perusahaan luwih siap dadi tangkas lan nanggapi panjaluk pelanggan.  

Nggunakake data wawasan, Walmart nggunakake AI kanggo prédhiksi masalah rantai pasokan lan prédhiksi panjaluk pelanggan. Wis pirang-pirang taun, Walmart wis nggabungake prakiraan cuaca nyata-wektu menyang prediksi dodolan lan ing ngendi arep mindhah produk ing saindenging negara. Yen udan diramalake kanggo Biloxi, payung lan ponchos bakal dialihake saka Atlanta kanggo menyang rak ing Mississippi sadurunge badai.  

Rong puluh taun kepungkur, pangadeg Amazon, Jeff Bezos, ngetokake a mandate manawa perusahaane bakal urip kanthi data. Dheweke mbagekke memo, saiki misuwur, sing njlentrehake 5 aturan praktis babagan carane data kudu dienggo bareng ing perusahaan. Dheweke nemtokake taktik kanggo ngetrapake strategi lan visi babagan organisasi data. Sampeyan bisa maca babagan spesifik aturan kasebut, nanging tujuane mbukak akses menyang data ing silo organisasi lan ngilangi alangan teknis kanggo akses data.

Pitakonan dating kacepetan

Apa sampeyan ngevaluasi organisasi anyar sing bakal digandhengake karo sampeyan, utawa sampeyan wis terjun, sampeyan bisa uga pengin nimbang sawetara pitakonan kanggo nemtokake manawa organisasi kasebut duwe budaya adhedhasar data.

Organisasi

  • Apa pendekatan sing didhukung data lan pengambilan keputusan sing didorong data dibangun ing struktur organisasi?  
  • Apa ing statement misi perusahaan?  
  • Apa iku bagéan saka sesanti?
  • Apa iku bagéan saka strategi?
  • Apa taktik tingkat ngisor kanggo ndhukung visi dianggarake kanthi tepat?
  • Apa kabijakan tata kelola data ningkatake akses tinimbang mbatesi?
  • Apa analytics decoupled saka departemen IT?
  • Apa metrik sing ndadekake organisasi kasebut nyata, dipercaya lan bisa diukur?
  • Apa pendekatan sing didhukung data ditindakake ing kabeh tingkat organisasi?
  • Apa CEO dipercaya dashboard eksekutif dheweke cukup kanggo nggawe keputusan sing bertentangan karo intuisi dheweke?
  • Apa analis bisnis bisa gampang ngakses data sing dibutuhake lan nganalisa data kasebut kanthi mandiri?
  • Apa unit bisnis bisa nuduhake data kanthi gampang ing silo ing organisasi?
  • Apa karyawan bisa nindakake perkara sing bener?
  • Apa saben wong ing organisasi duwe data (lan alat kanggo nganalisa) kanggo njawab pitakonan bisnis sing kudu ditindakake?
  • Apa organisasi nggunakake data kanggo ndeleng data historis, gambar saiki, uga, prédhiksi masa depan?
  • Apa metrik prediktif tansah kalebu ukuran kahanan sing durung mesthi? Apa ana rating kapercayan kanggo ramalan?

Kepemimpinan

  • Apa prilaku bener diwanti-wanti lan diganjar, utawa, ana insentif unintended kanggo nemokake backdoor? (Bezos uga ngukum prilaku sing ora dikarepake.)
  • Apa kepemimpinan tansah mikir lan ngrancang langkah sabanjure, nggawe inovasi, golek cara anyar kanggo nggunakake data?
  • Apa AI digunakake, utawa ana rencana kanggo nggunakake AI?
  • Preduli saka industri sampeyan, sampeyan duwe kompetensi ing omah ing data, utawa vendor sing dipercaya?
  • Apa organisasi sampeyan duwe Kepala Data Officer? Tanggung jawab CDO kalebu Kualitas Data, tata kelola data, data strategi, manajemen data master lan asring analytics lan operasi data.  

Data

  • Apa data kasedhiya, bisa diakses lan dipercaya?
  • Tanggepan positif nuduhake manawa data sing relevan dikumpulake, digabungake, diresiki, diatur, dikurasi lan proses dirancang kanggo nggawe data bisa diakses.  
  • Piranti lan latihan kasedhiya kanggo nganalisa lan nampilake data. 
  • Apa data regane lan diakoni minangka aset lan komoditas strategis?
  • Apa dilindhungi uga bisa diakses?
  • Apa sumber data anyar bisa gampang diintegrasi menyang model data sing wis ana?
  • Apa lengkap, utawa ana kesenjangan?
  • Apa ana basa umum ing saindhenging organisasi, utawa pangguna kerep kudu nerjemahake dimensi umum?  
  • Apa wong dipercaya data kasebut?
  • Apa individu bener nggunakake data kanggo nggawe keputusan? Utawa, apa dheweke luwih percaya intuisi dhewe?
  • Apa analis biasane pijet data sadurunge diwenehi?
  • Apa saben wong nganggo basa sing padha?
  • Apa definisi metrik kunci wis standar ing kabeh organisasi?
  • Apa terminologi kunci digunakake kanthi konsisten ing organisasi?
  • Apa petungan konsisten?
  • Apa hierarki data bisa digunakake ing kabeh unit bisnis ing organisasi?

Wong lan Tim

  • Apa individu sing duwe katrampilan analytics rumangsa duwe kekuwatan?
  • Apa ana kolaborasi sing kuat antarane IT lan kabutuhan bisnis?  
  • Apa kolaborasi dianjurake?
  • Apa ana proses resmi kanggo nyambungake individu karo pangguna super?
  • Sepira gampang kanggo nemokake wong ing organisasi sing bisa uga wis ngrampungake masalah sing padha sadurunge?
  • Apa utilitas sing ana ing organisasi kanggo ningkatake komunikasi antarane, ing antarane lan ing tim?  
  • Apa ana platform olahpesen cepet sing umum kanggo komunikasi ing organisasi?
  • Apa ana basis kawruh resmi kanthi pitakonan sing kerep ditakoni?
  • Apa staf wis diwenehi alat sing bener?
  • Apa ana keterlibatan tim keuangan sing selaras karo strategi bisnis lan IT? 

Pangolahan

  • Apa standar sing ana gandhengane karo wong, proses, lan teknologi wis diadopsi ing saindenging organisasi ing bisnis lan IT?
  • Apa latihan sing cocog lan kasedhiya kanggo ngajari karyawan babagan alat lan proses?

Analysis

Yen sampeyan bisa njaluk jawaban nyata kanggo pitakonan iki, sampeyan kudu duwe idea cukup apik apa organisasi sampeyan data-driven utawa mung poser. Apa sing bakal menarik banget yen sampeyan takon, ucapake, 100 CIO lan CEO apa dheweke ngira organisasi kasebut didorong data. Banjur, kita bisa mbandhingake asil pitakonan ing survey iki karo respon. Aku curiga padha ora setuju.

Preduli saka asil, penting Kepala Data Officer anyar lan calon karyawan duwe gagasan apik babagan budaya data organisasi.    

 

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Kepiye carane sampeyan ngandhani bos sampeyan yen dheweke salah? Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ora setuju karo manajer sampeyan. Mbayangno yen sampeyan ana ing perusahaan "data mimpin". Nduwe alat analitik 3 utawa 4 supaya bisa nyelehake alat sing bener babagan masalah kasebut. Nanging, sing aneh yaiku sampeyan ...

Read More