Motio, Inc. Angsal Gitoqlok

by Oct 13, 2021blog, Sejarah Motio, Motio, Qlik, Soterrekomentar 0

Motio, Inc. Angsal Gitoqlok
Nggawe Kontrol Versi Kuat Tanpa Komplekitas Teknis

PLANO, Texas - 13 Oktober 2021 - Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kaluwihan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen lan analitik luwih apik, dina iki ngumumake wis ngrampungake akuisisi Gitoqlok, nggabungake rong produk piranti lunak utama kanggo komunitas Qlik.

Langkah kanggo entuk Gitoqlok wis ditindakake sajrone 10 wulan kepungkur kanthi kesepakatan kasebut ditandatangani tanggal 12 Oktober 2021.

"Ing lingkungan kerja saiki, penting kanggo perusahaan menehi prioritas kanggo sing ngidini entuk keuntungan paling gedhe. Saingan ing analitik tetep dadi prioritas utama strategi bisnis lan menehi kesempatan kanggo nemokake nugget data sing bakal nuntun bisnis dadi sukses eksponensial, "ujare Lynn Moore, CEO, Motio, Inc. “Akuisisi saka Gitoqlok minangka teka-teki sing kohesif sing ngidini kita luwih ngawula karo wong-wong sing ana ing komunitas Qlik. Integrasi Gitoqlok ing pengalaman pangguna Qlik luwih gampang kanggo mbukak kemampuan manajemen siklus siklus langsung menyang penulis Qlik. Iki uga cocog karo strategi Qlik Cloud taun 2022. "

Gitolok's minangka alat sing gampang digunakake sing versi obyek visual lan skrip mbukak data langsung saka browser lan nyedhiyakake kemampuan kanggo nuduhake lan nggunakake maneh item utama, variabel, sheet, lan mbukak script saka app menyang app. Gabungan karo Soterre, sing nambah pangiriman Qlik Sense liwat otomatisasi kemampuan sing dudu asli, nanging prelu, kaloro produk iki nyedhiyakake pangguna kekuwatan supaya bisa ngilangi beban kerumitan teknis.

"Sistem kontrol versi durung nate dadi fitur sing dibangun ing Qlik Sense," ujare Alex Polorotov, Co-Founder, Datanomix.pro. "Iki saliyane karo kekurangan integrasi Git, mula aku dadi kuwatir, mula nggarap tim lan dhukungan komunitas Qlik, kita nggawe alat sing gampang integrasi karo panyedhiya Git, lan ngidini luwih saka 1000 pangembang Qlik pengaruh kabeh kontrol versi lan manajemen kode karo Git. "Seneng banget gabung Motio tim lan terus kerja ing produk gabungan - Soterre+ Gitoqlok kanggo nggawa kontrol versi nol-tutul paling apik menyang pasar. ”

About Motio:
At Motio, Inc., kita ora nggawe piranti lunak intelijen lan analytics bisnis. Kita bisa nggawe luwih apik kanthi menehi alat kanggo menang liwat rame BI sampeyan. Kita pengin nambah urip para pelanggan lan mbantu supaya unggul ing pakaryan. Kita nindakake iki kanthi nggawe alat piranti lunak inovatif sing nglancarake alur kerja lan inefisiensi ing platform BI & Business Analytics. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi https://motio.com/. Tindakake Motio, Inc. ing LinkedIn lan Twitter.

Babagan Gitoqlok:
Gitoqlok lair amarga kudu ngisi kesenjangan antarane kekurangan kontrol versi ing Qlik Sense lan kekurangan integrasi git ing piranti lunak Qlik. Iki digawe dening tim pangembang ing Datanomix.pro. Gitoqlok minangka plugin adhedhasar web gratis sing ngidini pangembang bisa kolaborasi lan nuduhake praktik paling apik liwat republik GitHub, GitLab, lan Bitbucket, AWS Commit, AzureDevops Gitea repositori kanggo publik utawa pribadi. Kanggo informasi luwih lengkap, kunjungi https://gitoqlok.com/.

Motio, Inc. Media Kontak:
Sherie Wigder
Direktur Marketing
Motio, Inc.
swigder @motiositus
+ 1.972.483.2010

blogKognos AnalyticsKinerja KognosNgatasi Masalah KognosReportCard
Blog Kognos Auditing
Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog saka John Boyer lan Mike Norris. Pambuka Penting supaya kemampuan Cognos Auditing bisa digunakake kanggo ngerti lan ngerti kepiye Cognos digunakake dening komunitas pangguna lan mbantu njawab pitakon kaya: Sapa sing nggunakake sistem kasebut? Laporan apa ...

Read More