Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

by Sep 21, 2022Cloud, Kognos Analytics, MotioCIkomentar 0

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga
kauntungan analytics kanthi nggawe intelijen bisnis lan piranti lunak analytics luwih apik,
dina iki announced kabeh sawijining MotioCI aplikasi saiki ndhukung kanthi lengkap Cognos Analytics Cloud.

Roger Moore, VP of Product Engineering nyatakake, "kita wis cukup ing perjalanan awan IBM."
"Tim kita wis kerja keras sajrone pirang-pirang taun, lan liwat kabeh, kita Motio,
felt iki minangka langkah gedhe sing perlu kanggo nglayani klien lan pangguna platform Cognos ing saindenging jagad.
Kanthi potongan teka-teki pungkasan iki saiki kita bisa nyedhiyakake kabeh juara Cognos karo
tingkat layanan sing dikarepake saka kemitraan sing kuat.

"Tim kita bungah kanggo nawakake solusi sing saiki ndhukung IBM Cognos Analytics karo Watson,
apa organisasi luwih milih ing papan utawa ing solusi awan, "ujare Lynn Moore, CEO
of Motio, Inc. Dheweke terus, "kita wis dadi mitra analytics bisnis karo IBM luwih saka 20 taun,
lan iki ngalangi kemampuan kita kanggo menehi kauntungan analytics kanggo sing makarya ing Cognos. Kanggo
tetep ahead saka organisasi kompetisi kudu bisa kanggo visualize tren data lan aran
ngamanake perusahaan kanthi gampang lan efisien ngrampungake proyek, nganyarke kanthi cepet lan migrasi
kanthi aman menyang méga yen padha milih."

The MotioCI aplikasi musuhan-free nawakake kontrol versi aktif, penyebaran prajurit, ngresiki munggah lan
testing kanggo sing nggunakake Cognos karo platform analytics Watson. Iku uga ease upgrade
proses. Iki minangka sawetara fitur sing mbantu pimpinan kelompok intelijen bisnis kanthi
nyediakake automation tugas, anjog kanggo wektu lan dhuwit tabungan sing asil ing kemampuan kanggo
tekan target bisnis kanthi cepet.

Cloud Cloud
MotioPengalaman Awan
MotioPengalaman Awan

MotioPengalaman Awan

Apa Perusahaan Sampeyan Bisa Sinau Saka MotioPengalaman Cloud Yen perusahaan sampeyan kaya Motio, sampeyan wis duwe sawetara data utawa aplikasi ing méga.  Motio dipindhah aplikasi pisanan menyang maya watara 2008. Wiwit wektu iku, kita wis nambah aplikasi tambahan minangka ...

Read More