MotioPengalaman Awan

by Apr 20, 2022Cloud, Uncategorizedkomentar 0

Apa Perusahaan Sampeyan Bisa Sinau Saka MotioPengalaman Awan 

Yen perusahaan sampeyan kaya Motio, sampeyan wis duwe sawetara data utawa aplikasi ing méga.  Motio dipindhah aplikasi pisanan menyang maya watara 2008. Wiwit wektu iku, kita wis nambah aplikasi tambahan uga panyimpenan data kanggo maya. Kita dudu ukuran Microsoft, Apple, utawa Google (durung) nanging kita mikir yen pengalaman kita karo awan iku khas kanggo akeh perusahaan. Ayo ngomong yen sampeyan perusahaan sing bisa tuku awan sampeyan dhewe, sampeyan bisa uga ora butuh artikel iki.

Nggoleki Balance

Kaya ngerti kapan tuku utawa nalika adol ing pasar saham, penting kanggo ngerti kapan kudu migrasi menyang awan.  Motio dipindhah aplikasi pisanan menyang maya watara 2008. We migrasi sawetara aplikasi tombol lan motivasi rada beda kanggo saben. Sampeyan bisa uga nemokake, kaya sing ditindakake, keputusan kasebut asring gumantung ing ngendi sampeyan pengin nggawe garis tanggung jawab lan kontrol ing antarane sampeyan lan vendor maya.

Tumpukan Teknologi

Accounting

Motivator utama kanggo migrasi menyang awan kanthi piranti lunak akuntansi yaiku biaya. Iku luwih murah kanggo nggunakake Software-as-a-Service tinimbang tuku CD fisik kanggo nginstal. Panyimpenan online, serep, lan keamanan teka tanpa biaya tambahan. Iku uga luwih trep kanggo ngatur piranti lunak lan tansah dianyari kanggo versi paling anyar.  

 

Minangka bonus, tinimbang ngirim email utawa surat fisik, kita bisa kanthi gampang nuduhake laporan karo akuntan offsite.

email

Saliyane piranti lunak akuntansi, kita uga migrasi layanan email perusahaan menyang awan. Maneh biaya ana faktor contributing, nanging rumus luwih Komplek.  G Suite

 

Ing wektu kasebut, kita njaga server Exchange fisik ing kamar server sing dikontrol iklim. Biaya kalebu AC, daya lan sistem daya serep. Kita ngatur jaringan, panyimpenan, server, sistem operasi, direktori aktif lan piranti lunak server exchange. Singkatnya, staf internal kita kudu ngukir wektu saka fungsi utama lan kompetensi inti kanggo ngatur tumpukan lengkap. Nalika pindhah menyang email perusahaan Google, kita bisa outsourcing hardware, software, keamanan, jaringan, pangopènan lan upgrade.  

 

Garis ing ngisor: tabungan biaya pinunjul ing hardware, ngramut papan fisik, daya, uga, wektu darmabakti dening Staff internal kanggo pangopènan lunak lan Manajemen identitas. Analisis kita ing wektu iku - lan historis wiwit - iku digawe luwih raos kanggo "nyewa" saka tuku.

 

Yen sampeyan ora duwe tim IT khusus, pengalaman sampeyan bisa uga padha.

Kode sumber

Kaya sing sampeyan ngerteni, saben layanan minangka tumpukan: akuntansi, email, lan ing kasus iki, gudang kode sumber. Amarga kita minangka perusahaan pangembangan piranti lunak, kita njaga gudang kode sing aman sing dituduhake ing antarane pangembang. Kita mutusaké kanggo tarik baris antarane Kode sumber internal lan eksternal ing panggonan sing beda saka rong aplikasi liyane; karo "internal" minangka tanggung jawab kita minangka perusahaan, lan "eksternal" minangka tanggung jawab vendor kita.  

 

Ing kasus iki, kita mutusake kanggo mindhah mung hardware menyang méga. Faktor penentu utama kita yaiku kontrol. Kita duwe keahlian ing omah kanggo njaga piranti lunak kanggo repositori. Kita ngatur akses lan keamanan. Kita ngatur serep lan pemulihan bilai dhewe. Kita ngatur kabeh kajaba infrastruktur. Amazon menehi kita kontrol suhu, keluwihan, daya dipercaya, hardware virtual karo uptime dijamin. iku Infrastruktur-as-a-Service (IaaS).

 

Saliyane wong-wong kita, perkara sing paling kita ajeni ing organisasi kita yaiku kita digital aset. Amarga aset ethereal iki penting banget, sampeyan bisa nggawe kasus kanggo nelpon kita paranoid. Utawa, bisa uga mung konservatif lan ati-ati banget. Ing kasus apa wae, kita nyoba nindakake apa sing kita lakoni kanthi apik lan tetep ing kompetensi kita lan mbayar wong liya kanggo nindakake apa sing ditindakake kanthi apik - yaiku, njaga infrastruktur. Amarga aset-aset kasebut penting banget kanggo kita, kita percaya mung awake dhewe kanggo ngatur.  

Piranti lunak ing Cloud

Amarga bisnis utama Motio lagi ngembangake piranti lunak, kita uga kudu mutusake kapan kudu nandur modal ing upaya pangembangan kanggo mindhah aplikasi piranti lunak menyang awan. Mesthi wae, iki didorong pasar. Piranti Lunak Ing Awan Yen pelanggan kita butuh Motio lunak ing méga, banjur sing alesan cantik apik. Pasukan nyopir tombol kanggo MotioCI Udhara mbutuhake alternatif biaya sing luwih murah tinimbang fitur lengkap MotioCI piranti lunak. Ing tembung liyane, titik entri luwih murah kanggo Software-as-a-Service (SaaS), nanging set fitur diwatesi. Iki cocog kanggo organisasi cilik sing ora duwe prasarana utawa keahlian ing omah kanggo njaga MotioCI ing server internal.  

 

MotioCI Udara dipanggonke minangka adhine nganti kebak MotioCI aplikasi. Bisa diwenehake kanthi cepet, dadi sampurna kanggo POC utawa proyek jangka pendek. Sing penting, bisa dadi sampurna kanggo organisasi sing ora duwe tim IT khusus. Padha karo rembugan babagan kode sumber ing ndhuwur, siji kompromi sing sampeyan lakoni bisa dikontrol. Kanthi Software-as-a-Service sampeyan gumantung ing vendor kanggo akses menyang underbelly yen perlu. Ing MotioIng kasus kasebut, kita nggunakake awan Amazon kanggo nyedhiyakake infrastruktur sing digunakake kanggo piranti lunak kasebut. Dadi, SLA gumantung ing link sing paling lemah. Amazon nyedhiyakake tingkat agama SLA  kanggo njaga uptime saben wulan paling sethithik 99.99%. Iki bisa ditindakake nganti udakara 4½ menit saka downtime sing ora dijadwal.  MotioCI Kasedhiyan udhara gumantung ing wektu aktif Amazon. 

 

Faktor liyane sing kudu kita pikirake nalika obah MotioCI kanggo awan ana kinerja. Kinerja ora murah. Ngluwihi kode efisien dhewe, kinerja gumantung ing infrastruktur lan pipa. Amazon, utawa vendor maya, bisa tansah uncalan CPU virtual tambahan ing aplikasi, nanging ana titik ngendi kinerja diwatesi dening jaringan dhewe lan sambungan antarane lokasi fisik klien lan maya. Nggunakake layanan maya, kita bisa ngrancang lan nawakake solusi sing efektif lan efisien.

Takeaways 

Sampeyan bisa uga ora ana ing industri pangembangan piranti lunak, nanging kemungkinan sampeyan bakal ngadhepi akeh keputusan sing padha. Nalika kita kudu pindhah menyang awan? Layanan apa sing bisa kita gunakake ing awan? Apa sing penting lan kontrol apa sing kita gelem nyerah? Kurang kontrol tegese vendor awan sampeyan bakal ngatur luwih akeh hardware lan piranti lunak minangka layanan. Biasane, kanthi pengaturan iki, bakal kurang kustomisasi, tambahan, kurang akses langsung menyang sistem file utawa log. Kamar Kontrol Yen sampeyan mung nggunakake aplikasi - kaya piranti lunak akuntansi ing awan - sampeyan bisa uga ora mbutuhake akses tingkat rendah iki. Yen sampeyan lagi ngembangake aplikasi kanggo mbukak ing méga, sampeyan bakal pengin akses menyang akeh sing bisa sampeyan gunakake. Ana kasus panggunaan tanpa wates ing antarane. Iku bab kang tombol sampeyan pengin push dhewe.     

  

Mesthine, njaga kontrol total infrastruktur IT sampeyan mesthi dadi pilihan, nanging bakal larang kanggo njaga kabeh ing omah. Yen dhuwit ora obyek, utawa kanggo sijine iku cara liyane, yen sampeyan Nilai total kontrol luwih saka apa bakal biaya kanggo nyiyapake, nginstal, ngatur, njaga, lunak, hardware, jaringan, papan fisik, daya lan supaya kabeh dianyari. , banjur sampeyan bisa uga pengin nyiyapake maya pribadi lan ngatur ing omah. Sing paling gampang, awan pribadi, sejatine, pusat data ing lingkungan sing dikontrol kanggo data sensitif. Nanging, ing sisih liya, yaiku kasunyatane angel tetep kompetitif yen sampeyan ngatur perkara ing njaba kompetensi utama sampeyan. Konsentrasi ing bisnis sampeyan lan tindakake sing paling apik.  

 

Ing efek, iku pitakonan lawas apa aku kudu tuku, utawa aku kudu nyewa? Yen sampeyan duwe dhuwit kanggo outlay ibukutha, wektu lan keahlian kanggo ngatur, iku asring luwih apik kanggo tuku. Yen, ing tangan liyane, sampeyan luwih seneng nglampahi wektu kanggo mbukak bisnis lan golek dhuwit, bisa uga luwih apik kanggo outsource hardware lan layanan menyang vendor maya sampeyan.

 

Yen sampeyan kaya Motio, sampeyan bisa mutusake manawa paling apik kanggo duwe sawetara kombinasi ing ndhuwur kanthi njaga kontrol ing ngendi sampeyan butuh lan nggunakake infrastruktur lan layanan maya sing bisa nambah nilai paling akeh. Kita uga wis ngerti manawa pindhah menyang awan ora mung acara lan luwih akeh lelungan. Kita ngerti yen kita mung bagean saka dalan menyang kana.

CloudUncategorized
Siapke Awan
Awan Prep

Awan Prep

Nyiyapake Pindhah menyang Awan Saiki kita ana ing dasawarsa kapindho adopsi awan. Nganti 92% bisnis nggunakake komputasi awan nganti sawetara derajat. Pandemi wis dadi pembalap anyar kanggo organisasi nggunakake teknologi awan. kasil...

Read More

Business IntelligenceUncategorized
Amazon Quicksight
60-80% Perusahaan Fortune 500 bakal Ngadopsi Amazon QuickSight ing taun 2024

60-80% Perusahaan Fortune 500 bakal Ngadopsi Amazon QuickSight ing taun 2024

Iku pratelan sing wani, mesthi, nanging ing analisis kita, QuickSight duwe kabeh kualitas kanggo nambah penetrasi pasar. QuickSight dikenalake dening Amazon ing 2015 minangka peserta ing intelijen bisnis, analytics lan ruang visualisasi. Iku pisanan muncul ing ...

Read More