Home 9 Products 9 Digital Hive

Digital Hive

Nuntun sampeyan menyang analytics paling apik sing kasedhiya ing bisnis sampeyan.

Digital Hive

 

1Ringkesan

ONE PORTAL FOR ALL ANALYTICS Panjenengan

Sanajan informasi ana ing endi wae, angel ditemokake, diakses, lan digunakake. Digital Hive minangka titik akses siji kanggo kabeh analytics sing kasedhiya. 

Yen sampeyan fokusake Business Intelligence saka saben platform sing disambungake lan nampilake menyang pangguna, dheweke bakal ngirit wektu nalika nambah keterlibatan lan nambah produktivitas.

 Kasengsem ing demo? 

Klik kene.

 

Digital Hive

2Wuku

Temokake ANALYTICS UNIFIED YOUNG KLIK TOMBOL

 

Analytics ora statis. Solusi teka lan lunga. Digital Hive ngidini sampeyan nuduhake wawasan saka macem-macem platform ing bisnis kanthi siji klik, ngidini sampeyan nggawe keputusan adhedhasar data ing wektu nyata.

Digital hives presents Power BI, Tableau, Qlik, MicroStrategy, Cognos, Obyek Bisnis, ThoughtSpot, lan akeh alat analytics liyane ing siji, portal analytics siji. Iki ngidini sampeyan nggoleki kabeh platform sing kasedhiya lan nemokake dashboard utawa laporan sing sampeyan goleki.

                    Wong lanang bingung ing komputer

                    3fitur

                    Portal Analitik

                    FOKUS ING APA PATEN SING PENTING

                     

                    Nyimpulake kesimpulan lan tumindak dadi rumit amarga angel golek informasi. Digital Hive nampilake dashboard kritis, laporan, lan crita sampeyan, ora preduli alat apa wae, nyedhiyakake sampeyan liwat antarmuka sing gampang digunakake lan bisa disesuaikan.

                      Pengin ndeleng Digital Hive ing tumindak?