Home 9 Products 9 MotioCI

MotioCI

Gampang nganyari Cognos, penyebaran, kontrol versi / manajemen pangowahan, pelaporan, lan pengujian otomatis.

MotioCI

1Ringkesan

MotioCI nyedhiyakake penulis lan administrator Cognos kanthi kapabilitas anyar kalebu: upgrade luwih cepet, manajemen pangowahan & kontrol versi, penyebaran luwih cepet, pengujian otomatis, lan pembersihan sing luwih apik.

2fitur

Copot Nyeri saka Nganyari Cognos Analytics

Cognos Analytics dadi luwih apik saben rilis, nanging ora ana MotioCI, upgrade bisa nganggo persiapan lan tes pirang-pirang minggu. Kita nyederhanakake upgrade Kognos supaya sampeyan bisa ngrasakake mupangat tanpa kuatir lan kelangan wektu.

Nggunakake Inventaris, Kontrol Versi, Pengujian Otomatis lan Nganyari Massa kemampuan sampeyan, tim sampeyan bisa:

  • Z Ngenali lan mbusak cruft kanthi aman
  • ZOtomatis lan streamline tes lan validasi
  • ZNyepetake perbaikan
  • ZAja beku produksi

Mbusak Cruft kanthi Aman saka Lingkungan Kognos Sampeyan

Lingkungan Kognos sampeyan alami dadi reget karo aset sing ora dikarepake utawa keluwih-luwih suwe amarga pangguna nggawe konten. Cruft iki nyebabake masalah kaya:

  • ZSiklus Nganyarke Lengkap
  • ZWektu ilang kanggo aset sing ora relevan
  • ZPangguna Bingung lan Frustasi
  • ZKeputusan Bisnis sing Ala
  • ZMiwiti kaping alon
Tim sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang - ngenali lan mbusak item sing rusak, sing ora perlu, utawa duplikat - mriksa anomali desain lan praktik paling apik - neliti masalah kinerja sing potensial.

Mbusak Cruft kanthi Aman saka Lingkungan Kognos Sampeyan

Lingkungan Kognos sampeyan alami dadi reget karo aset sing ora dikarepake utawa keluwih-luwih suwe amarga pangguna nggawe konten. Cruft iki nyebabake masalah kaya:

  • ZSiklus Nganyarke Lengkap
  • ZWektu ilang kanggo aset sing ora relevan
  • ZPangguna Bingung lan Frustasi
  • ZKeputusan Bisnis sing Ala
  • ZMiwiti kaping alon
Tim sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang - ngenali lan mbusak item sing rusak, sing ora perlu, utawa duplikat - mriksa anomali desain lan praktik paling apik - neliti masalah kinerja sing potensial.

Ngurangi Gangguan Tes Tes Kognos

Tes lan Validasi minangka proses konstan ing implementasine analytics; yen rampung kanthi manual, proses kasebut nggunakake wektu akeh lan arang nyebabake asil kualitas. Kanthi ngotomatisasi kalorone, kita ngilangi siklus rawan kesalahan manual sing larang, ngganggu, lan stres saka tim sampeyan, supaya bisa fokus nggawe analytics anyar kanggo mbukak lan ngembangake bisnis.

Tes otomatis nyuda:

  • ZKasalahan
  • Zbiaya
  • ZSiklus lan Wektu Pangiriman
  • ZKeputusan Bisnis sing Ala
Tes otomatis nggawe tim sampeyan luwih akeh giat bangetAkurat, Lan mesthi ing pangiriman sampeyan.

Ngilangake Kerumitan saka Konstruksi Cognos

Nyuda wektu, gaweyan, resiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan.  MotioCI ngidini sampeyan nyambung macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman kanggo target konten. Mbusak kebutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik.

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal

Ngilangake Kerumitan saka Konstruksi Cognos

Nyuda wektu, gaweyan, resiko, lan sawetara wong sing melu tugas sampeyan.  MotioCI ngidini sampeyan nyambung macem-macem lingkungan lan promosi kanthi aman kanggo target konten. Mbusak kebutuhan akses server kanggo mindhah file nyedhiyakake tim sampeyan kemampuan kanggo nggawe sebutan siji klik.

Kita nggawe penyebaran:

  • ZBisa dilacak
  • ZFlexible
  • ZSelf-Service
  • ZAman lan andal

Demystify Pangowahan ing Implementasi Analytics

Bisnis sampeyan ora bakal mandheg, mula uga analytics sampeyan. Sampeyan kudu duwe kontrol lan auditabilitas kanggo praktik paling apik, utamane kanggo kasus panggunaan mandhiri. Piranti kita ngidini sampeyan ngawasi kabeh aspek pangowahan sing digawe lan njaga lingkungan sing sehat lan sehat.

Kontrol Versi nyedhiyakake:

  • ZManajemen Ganti
  • ZCheck-In / Check-Out
  • ZRecovery
  • Zcomparison

3Pasinaon Case

Waca studi kasus kanggo sinau babagan carane para pelanggan nemokake sukses Motio!

Telus Nambah Kacepetan lan Efisiensi Rilis Cognos

TELUS, perusahaan telekomunikasi nasional terkemuka ing Kanada, duwe kepinginan banget kanggo nyepetake tuwuh lan kinerja lingkungan IBM Cognos. Nanging, dheweke duwe atusan laporan…

CIRA transisi menyang metodologi intelijen bisnis sing lincah

CIRA Nggawe Metodologi Intelijen Bisnis Agile kanthi MotioCI

Tim Business Intelligence (BI) ing CIRA nggunakake pendekatan sing lincah kanggo ngembangake lan ngirim informasi menyang bisnis. Ngleksanakke MotioCI wis ndhukung pamindhahan menyang metodologi sing lincah, saéngga CIRA bisa cepet push data sensitif wektu kanggo pangguna bisnis. MotioCI nambah efisiensi proses pangembangan CIRA BI lan nyuda wektu sing dibutuhake kanggo ngatasi masalah.

Sinau Kasus BI BI Self-Service IBM BI Agile

MotioCI Ngaktifake BI Agile lan Timer ing IBM

MotioCI tim bisnis IBM bisa ngatur panyebaran konten dhewe nalika nyedhiyakake pamrentahan. Kanthi ngotomatisasi akeh tugas administrasi manual lan dhukungan, IBM bisa nyuda biaya kasebut kanthi signifikan MotioCI.IBM Leverages Motio Ngirit Dhuwit…

wong ngetik ing komputer

Klompok Asuransi Catlin Ngapikake Manajemen & Kontrol BI kanthi MotioCI

Nyuda wektu sing digunakake kanggo pengembangan lan produksi. Pemerintahan lan kontrol sing aktif nalika nyedhiyakake otonomi lan mandiri. Ngidini kontrol kualitas data lan ngawasi kinerja Pengalaman pangguna bisnis sing luwih apik kanthi kesalahan sing kurang ditularake menyang…

MotioCI Tes Nggawe Data sing Akurat lan Konsisten ing Ameripath

Kanthi nyedhiyakake visibilitas menyang "sapa sing ngganti apa," MotioCI Ameripath ngaktifake kanthi cepet ngenali panyebab utama masalah lan nyebabake identifikasi lan resolusi masalah sing luwih cepet, nambah produktivitas lan kualitas. Tantangan BI Ameripath Ameripath duwe…

MotioCI Ngirit Toko Konten Kognos IBM sing Korup

MotioCI Simpen Toko Konten Cognos IBM sing Rusak ing DaVita HealthCare

Kanthi pentinge njaga data pasien kanthi aman, konfigurasi keamanan DaVita minangka prioritas utama. MotioCI masang setelan keamanan lan konfigurasi ing antarane lingkungan. Iki ngilangi nggawe konfigurasi konfigurasi keamanan kanthi manual, sing bakal ditinggalake…

CIRA transisi menyang metodologi intelijen bisnis sing lincah

Providence St. Joseph Health Nggayuh Standardisasi Pengembangan BI kanthi MotioCI

kanthi MotioCI, Providence St. Joseph Health ngrampungake standarisasi lan syarat kontrol babagan pangembangan laporan. Iki ningkatake efisiensi & konsistensi kanggo njupuk data sing akurat ing pangkalan pangguna. Ngilangi laporan sing rusak, data sing ala,…

MotioCI Ngirit Toko Konten Kognos IBM sing Korup

CU Ngirit Wektu lan Dhuwit nalika Debugging karo MotioCI

Universitas Colorado duwe ekosistem BI kompleks sing ngalami owah-owahan ing lingkungan, lan ora duwe visibilitas lan otomatisasi ing metode penyebaran lan pengujian. CU mbuwang puluhan ewu dolar, saben acara, kanggo nemokake lan ndandani…

Universitas Tech Texas Ngamanake Konten Kognos BI kanthi MotioCI

Universitas Texas Tech nyadari pentinge kontrol versi ing lingkungan BI nalika ana kedadeyan sing ora disengaja - laporan dibusak lan siji-sijine cara kanggo nemokake maneh yaiku mulihake kabeh toko konten. Sayange restorasi nyimpen konten iki…

Download Datasheet