Home 9 Products 9 MotioPI

MotioPI

Bukak kunci otomatis lan alat sing digawe kanggo administrator Cognos & pangguna daya.

MotioPI

1Ringkesan

Kognos bisa nuntut wektu lan gaweyan kanggo sawetara tugas konten umum. Kita menehi profesional Kognos kaya sampeyan lan tim menyang konten ing sistem kasebut supaya bisa cepet mangsuli pitakon babagan akses pangguna, panyimpenan, jadwal, lan liya-liyane kanthi gratis!

Nalika waktune nggawe nganyari akeh lan ngganti konten, kita uga bisa mbantu administrator Cognos MotioPI Pro.

MotioPI mbantu Admin Kognos

2fitur

MotioPI Freeware minangka kanca paling apik karo Administrator Cognos

Motio didegake kanthi semangat supaya Cognos luwih gampang digunakake lan luwih kuat. Dadi, kita mesthi nduwe drive khusus supaya luwih gampang wong sing ditanggung kanggo njaga supaya bisa mlaku kanthi efisien - Administrator Cognos.

Iki mung conto babagan carane MotioPI mbantu sampeyan kerja kanthi luwih efisien, kalebu ngotomatisasi tugas sing bisa dadi wektu sing angel banget:

Z

Waras Model Kerangka sing ilang, rusak, utawa dibusak

Z

Pulih konten saka pangguna Kognos sing wis ilang

Z

Pitakon lan temokake kabeh konten Kognos sing cocog karo kriteria tartamtu (kayata kabeh laporan adhedhasar paket tartamtu)

Z

Ngawasi lan dokumentasi kabeh setelan keamanan pangguna

Z

Setelan properti dokumen kanggo para pangirim, sumber data, layanan laporan, lan komponen sing wis diinstal

Z

Validasi laporan sawise pangowahan digawe kanggo model

Z

Panampa jadwal dokumen

Mbukak kunci kothak piranti kanthi MotioPI Pro.

MotioPerangkat lunak gratis PI yaiku Kanca Paling Apik Admin Cognos Analytics

MotioPI Pro

1Ringkesan

MotioPI Pro menehi alat liyane kanggo administrator Cognos

MotioPI Pro menehi alat lan otomatis marang Administrator Cognos supaya bisa luwih efektif kanggo nggarap Cognos. Hakim nilai kanggo sampeyan dhewe. Contone:

Z

Yen butuh 2 menit kanggo ngganti siji laporan, suwene wektu kanggo nganyari 100 laporan? Kanthi MotioPI Pro, wangsulane udakara 2 menit - bisa uga kurang.

Z

Yen karyawan nuli perusahaan, lan folder kasebut diresiki, suwene suwene wektu kanggo ndandani jadwal utawa laporan sing gumantung karo file sing ilang? Kanthi MotioPI Pro, wangsulane sawetara menit.

Z

Yen obyek Cognos dipindhah menyang lokasi anyar, suwene wektu kanggo ndandani link trabasan sing rusak? MotioPI Pro ngidini sampeyan nganyari trabasan kanthi otomatis kapan sampeyan mindhah obyek Cognos.

MotioPI Pro ngirit wektu, upaya, lan frustrasi sajrone tugas administrasi Cognos ing jagad.

2fitur

Otomatis Tugas Nganyarke Kognos Analitik Tedious

Otomatis Tugas Nganyarke Kognos Analitik Tedious

MotioPI Pro mbantu ngilangi rasa sakit saka upgrade. Kurangi wektu lan gaweyan kanggo upgrade Cognos Analytics kanthi otomatis tugas sing penting nanging penting, kayata:

Z

Jalanake mriksa validasi kanggo ngenali kabeh laporan Kognos kanthi cepet sing gagal validasi lan ngisolasi saka ruang lingkup upgrade sampeyan.

Z

Nindakake telusuran pola sing nyebabake laporan gagal (kayata JavaScript ditempelake sing ora nganggo maneh) ing lingkungan sing wis diupdate lan banjur ganti ganti koreksi mung sawetara menit.

Z

Nganyari properti ing paket sampeyan kanthi akeh kanggo ngirit laporan kerja saka CQM dadi DQM.

Otomatis Tugas Nganyarke Kognos Analitik Tedious

MotioPI Pro mbantu ngilangi rasa sakit saka upgrade. Kurangi wektu lan gaweyan kanggo upgrade Cognos Analytics kanthi otomatis tugas sing penting nanging penting, kayata:

Z

Jalanake mriksa validasi kanggo ngenali kabeh laporan Kognos kanthi cepet sing gagal validasi lan ngisolasi saka ruang lingkup upgrade sampeyan.

Z

Nindakake telusuran pola sing nyebabake laporan gagal (kayata JavaScript ditempelake sing ora nganggo maneh) ing lingkungan sing wis diupdate lan banjur ganti ganti koreksi mung sawetara menit.

Z

Nganyari properti ing paket sampeyan kanthi akeh kanggo ngirit laporan kerja saka CQM dadi DQM.

Sederhana Alur Kerja Sampeyan ing Kognos

Ana akeh skenario alur kerja Cognos sing mbutuhake langkah-langkah ekstra kanggo ngrampungake proyek kasebut. Iki minangka conto tugas Cognos sing otomatis ing sawetara panel fitur saka MotioPI Pro:

Z

Nalika mindhah utawa mbusak Konten Cognos, nganyari kanthi otomatis drill, trabasan, tampilan laporan, lan obyek referensi liyane sing bakal rusak.

Z

Nalika ngedit akeh jeneng FM Model multilingual, deskripsi, lan tooltip, MotioPI Pro bisa nerbitake pangowahan kanthi otomatis.

nyederhanakake alur kerja sampeyan ing Cognos Analytics
Ngirit Wektu Kanggo Administrator Kognos

Ngirit Wektu kanggo Administrator Kognos

Akeh banget sing kudu ditindakake, wektu asring dadi komoditas sing paling terkenal karo Cognos Admin. Akeh saka MotioFitur PI Pro dirancang kanggo ngirit wektu kanggo Admin Kognos. Contone:

Z

Nganyari tumindak standar kanggo sawetara Laporan Cognos.

Z

Temokake lan Ganti kanggo nganyari isi Cognos kanthi akeh (kayata nganyari laporan sing gumantung karo model sing diganti).

Z

Idin nganyari kumpulan ing obyek Cognos.

Z

Alokasi opsi pangiriman kanggo klompok jadwal Kognos.

Z

Temtokake kepemilikan konten Cognos menyang pangguna apa wae.

Z

Nganyari sikil kanthi otomatis ing pirang-pirang laporan Kognos (kayata "Rahasia & Kepemilikan").

Z

Sebarake paramèter sing dianyari menyang macem-macem tampilan laporan Kognos.

Kabeh kasebut ing ndhuwur mung dikatutake kanthi cara MotioPI Pro mbantu ngirit wektu lan ningkatake produktivitas (lan nggawe urip luwih gampang) kanggo Administrator Cognos.

Motio PI Pro uga ngirit dhuwit — luwih-luwih yen sumber njaba dibutuhake kanggo nindakake tugas sing saiki bisa otomatis.

Ngirit Wektu kanggo Administrator Kognos

Akeh banget sing kudu ditindakake, wektu asring dadi komoditas sing paling terkenal karo Cognos Admin. Akeh saka MotioFitur PI Pro dirancang kanggo ngirit wektu kanggo Admin Kognos. Contone:

Z

Nganyari tumindak standar kanggo sawetara Laporan Cognos.

Z

Temokake lan Ganti kanggo nganyari isi Cognos kanthi akeh (kayata nganyari laporan sing gumantung karo model sing diganti).

Z

Idin nganyari kumpulan ing obyek Cognos.

Z

Alokasi opsi pangiriman kanggo klompok jadwal Kognos.

Z

Temtokake kepemilikan konten Cognos menyang pangguna apa wae.

Z

Nganyari sikil kanthi otomatis ing pirang-pirang laporan Kognos (kayata "Rahasia & Kepemilikan").

Z

Sebarake paramèter sing dianyari menyang macem-macem tampilan laporan Kognos.

Kabeh kasebut ing ndhuwur mung dikatutake kanthi cara MotioPI Pro mbantu ngirit wektu lan ningkatake produktivitas (lan nggawe urip luwih gampang) kanggo Administrator Cognos.

Motio PI Pro uga ngirit dhuwit — luwih-luwih yen sumber njaba dibutuhake kanggo nindakake tugas sing saiki bisa otomatis.

Pangowahan Akeh kanggo Konten / Konfigurasi Cognos

Owahi aset BI kanthi akeh bisa uga nglarani, rawan kesalahan, lan akeh wektu. MotioPI Pro nawakake macem-macem cara kanggo ngatur nganyari akeh menyang Cognos — kalebu setelan, kabijakan, jadwal, model, lan liya-liyane - supaya sampeyan bisa bali wektu lan katentreman saka kemungkinan kesalahan.

Bisa digunakake akeh, nanging iki sawetara conto:

Z

Teks pangowahan akeh, gambar, logo, font, akses keamanan, jadwal, parameter, lan liya-liyane

Z

Nambah, mbusak utawa nganyari paramèter kanggo atusan tampilan laporan

Z

Sebarake parameter menyang macem-macem tampilan laporan Kognos

Z

Manajemen massal kanggo anggota grup lan peran

Z

Gunakake header utawa sikil standar kanggo akeh laporan sing wis ana

Z

Ngaktifake, mateni, utawa mbusak jadwal Kognos kanggo macem-macem pangguna

Pangowahan Akeh Kanggo Konten Kognos

3Reregan

MotioPI FREEware

$0

FREE

MotioPI FREEware kalebu:

  • ZPanelusuran sing ditambahake
  • ZLaporan validasi
  • ZTinjau akses lan ijin pangguna
  • ZJadwal maneh
  • ZPanggunaan panyimpenan rinci
  • ZPulih konten saka pangguna sing wis ilang
  • ZTemokake laporan sing ana gandhengane karo paket
  • ZWaras model FM sing ilang utawa rusak
  • ZEkspor menyang HTML

MotioPI Pro

$ 2395

Ditagih Tahunan

Kabeh fitur saka MotioPI +:

  • ZTemokake lan ganti ing obyek Cognos
  • ZManajemen keamanan
  • ZManajemen jadwal
  • ZSetel paramèter kanggo laporan
  • ZSetel properti kanggo obyek Cognos
  • ZNdandani link lan dependensi sing rusak
  • ZGanti pemilik
  • ZEkspor menyang Excel

Download Datasheet