Home 9 Products 9 Wong IQ

Wong IQ

Ganti Panyedhiya Otentikasi ing Cognos kanthi aman tanpa kapitunan utawa kudu nggunakake maneh model keamanan sampeyan.

Wong IQ

1Ringkesan

Ngganti Sumber Otentikasi ing Cognos minangka kegiatan sing mbebayani lan stres. Cognos memenuhi standar keamanan perusahaan paling dhuwur kanthi ngrujuk ID internal ing sumber Otentikasi. Nalika ngganti saka siji sumber (LDAP, Direktori Aktif, Seri 7, OpenID Connect utawa liyane) menyang ID liyane, ID kasebut ora cocog yen sampeyan ilang kabeh. Jadwal ora bakal mbukak, konten ora bisa diakses, kabeh upaya keamanan sing ana ing Cognos dikunci. Implementasi maneh minangka sampah wektu sing mboseni lan rumangsa kesalahan manual.  MotioPersona IQ kanthi aman menehi tim Cognos kanthi kemampuan kanggo peta kanthi lancar pangguna saka siji sumber otentikasi menyang sumber liyane tanpa implementasi utawa rugi maneh.

2fitur

Kognos migrasi Namespace Persona menyang OpenID Connect, OKTA, ADFS, OIDC

Ganti Jeneng Jeneng Sampeyan

Persona IQ ngidini sampeyan nggawe virtualisasi sawetara sumber otentikasi (LDAP, Direktori Aktif, Seri 7, OpenID Connect utawa liyane) ing Cognos minangka sumber tunggal. 

Ruang jeneng virtual njaga ID keamanan ing Cognos lan ngidini tim Cognos ngganti sumber tanpa ndemek aset utawa konten ing Cognos kapan wae. Ora ana pangowahan utawa pengaruh kanggo pangguna, grup, peran, kabijakan, jadwal, model utawa PowerCubes. Iki menehi pengaruh paling cepet, paling aman lan paling murah ing lingkungan Cognos nalika ngganti sumber keamanan saiki utawa mbesuk.

Ganti Jeneng Jeneng Sampeyan

Persona IQ ngidini sampeyan nggawe virtualisasi sawetara sumber otentikasi ing Cognos minangka sumber tunggal. 

Ruang jeneng virtual njaga ID keamanan ing Cognos lan ngidini tim Cognos ngganti sumber tanpa ndemek aset utawa konten ing Cognos kapan wae. Ora ana pangowahan utawa pengaruh kanggo pangguna, grup, peran, kabijakan, jadwal, model utawa PowerCubes. Iki menehi pengaruh paling cepet, paling aman lan paling murah ing lingkungan Cognos nalika ngganti sumber keamanan saiki utawa mbesuk.

Kognos migrasi Namespace Persona menyang OpenID Connect, OKTA, ADFS, OIDC

Migrasi ruang jeneng sampeyan

Nalika ngganti sumber otentikasi ing Cognos, sampeyan bakal ilang kabeh. Kabeh obyek ing Cognos duwe kabijakan keamanan lan kabijakan kasebut kaiket maneh karo ID ing sumber otentikasi sampeyan. Iki apik banget kanggo keamanan nanging nyeri mutlak nalika ngganti vendor utawa teknologi otentikasi. Nggawe keamanan kanthi manual minangka proses sing dawa lan angel sing rawan kesalahan lan angel divalidasi. Persona IQ nggawe obah ing antarane sumber otentikasi aman, cepet, lan gampang dening:

  • ZPemetaan lawas menyang ID keamanan anyar (pangguna, grup)
  • ZNganyari konten, kabijakan, peran, lan jadwal

Pengin ngerti luwih lengkap babagan suwene wektu, gaweyan, lan stres Persona IQ sing bisa ngirit sampeyan lan tim lan pangguna?

Kognos migrasi Namespace Persona menyang OpenID Connect, OKTA, ADFS, OIDC
Kognos migrasi Namespace Persona menyang OpenID Connect, OKTA, ADFS, OIDC

Platform sing Didhukung

Persona IQ ndhukung migrasi menyang lan saka:

  • ZSambungake OpenID
  • ZSAML
  • ZManajer Akses Cognos Series 7
  • ZDirektori Aktif Microsoft
  • ZLayanan Federasi Direktori Microsoft Aktif
  • ZSumber Kepatuhan LDAP v3

3Wuku

Wuku IQ Persona

Apa pindhah menyang sumber otentikasi anyar utawa ngganti namespace, Persona IQ bisa menehi mupangat kaya ing ngisor iki:

  • ZKurang saka limang menit downtime Cognos
  • ZKonfigurasi maneh Kognos menyang sumber keamanan anyar sajrone kurang saka sak jam
  • ZEwonan ewonan referensi CAMID ora bakal owah
  • ZNguatake tim BI nalika netepi standar otentikasi perusahaan
  • ZNgilangake proyek migrasi sing larang, beresiko, lan akeh wektu

Download Datasheet