Home 9 Products 9 ReportCard

ReportCard

Ngatasi masalah kinerja ing sumber kanthi ngawasi lan ngrekam kegiatan lan kinerja Cognos sampeyan.

ReportCard

1Ringkesan

ReportCard ngawasi & nyathet kegiatan lan kinerja lingkungan Kognos sampeyan. Bakal nyetel ambang kanggo ngabari babagan kemungkinan masalah. Iki nggawe tim sampeyan proaktif, saengga bisa nanggapi lan ngrampungake masalah kinerja.

2fitur

Supaya gangguan lan masalah tetep siyaga

ReportCard ngawasi lan nyathet kegiatan kasebut ing lingkungan lan infrastruktur Cognos sampeyan supaya sampeyan bisa kanthi cepet ngenali masalah kinerja lan kanthi proaktif nyegah masalah sabanjure sadurunge kedadeyan kasebut. 

Tandha wektu nyata ngabari manawa ana kahanan sing ora nyenengake, saengga sampeyan bisa ngisolasi panyebab gangguan kasebut. Iki nglengkapi sampeyan karo data sing dibutuhake kanggo nggunakake sumber daya sing cocog supaya bisa cepet ngrampungake.

Muter maneh cepet bakal validasi manawa kabeh langkah sing dijupuk (pancen asil) nyebabake kinerja luwih apik.

Reportcard Screenshot Pemantauan Sistem
ReportCard Tes Tes Tes lan Tes Tes

Ngerti kinerja Kognos sampeyan

Ngasilake garis kinerja Bandhingake sadurunge lan sawise ana perubahan ing lingkungan Kognos sampeyan kanggo netepake bathi utawa kerugian kinerja. ReportCardFitur tes beban lan stres nggawe simulasi panjaluk kinerja sing beda, ngewangi sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake lan ora bisa ditindakake lingkungan Kognos. Kemampuan iki menehi pinemu kanggo ngindhari alangan kinerja ing mbesuk.

Ngerti kinerja Kognos sampeyan

Ngasilake garis kinerja Bandhingake sadurunge lan sawise ana perubahan ing lingkungan Kognos sampeyan kanggo netepake bathi utawa kerugian kinerja. ReportCardFitur tes beban lan stres nggawe simulasi panjaluk kinerja sing beda, ngewangi sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake lan ora bisa ditindakake lingkungan Kognos. Kemampuan iki menehi pinemu kanggo ngindhari alangan kinerja ing mbesuk.

Panjaluk Kinerja Lingkungan Cognos Analytics

Ngenali lan Nuduhake Praktik Paling Apik

ReportCard ngidini sampeyan ndeteksi efisiensi ing desain laporan lan njamin standar desain organisasi bisa dipenuhi. Iki migunani banget ing organisasi sing duwe BI mandhiri, ing endi pangguna daya bisa nggawe puluhan laporan sing wis disebar.

Download Datasheet