Home 9 Products 9 Soterre 9 Soterre kanggo ngrancang Analytics

Soterre kanggo Analytics Perencanaan IBM karo Watson

Kita nggawe lingkungan sampeyan tetep stabil lan aman.

Soterre

Kanggo ngrancang Analytics

1Ringkesan

Perencanaan, penganggaran, lan ramalan minangka bagean penting ing bisnis apa wae. Beban kerja kasebut mbutuhake jaring pengaman kanggo njamin downtime minimal lan kapabilitas manajemen pangowahan lan kontrol versi sing lincah. Asring, kabutuhan kasebut nyebabake pangembangan sing lincah. Kita nyedhiyakake jaring, tanpa ngganggu tim utawa pangguna sampeyan.

denah bar

2fitur

laptop kanthi dashboard analytics

Soterre kanggo Analytics Perencanaan IBM karo Watson nyedhiyakake:

  • ZKontrol versi nol-tutul
  • ZPengaruh nol kanggo penulis
  • ZNangkep pangowahan nganggo wawasan
  • ZLog pangowahan internal
  • ZPangowahan rollback
  • ZSiklus siklus kanggo nyebarke proyek lan obyek
  • ZPenempatan tanpa server diwiwiti maneh
  • ZNegara sing wis siap audit
  • ZKolaborator koordinasi
  • ZNggabungake tugas siklus utama

Download Datasheet