Home 9 Products 9 Soterre 9 Soterre kanggo Qlik Sense

Soterre kanggo Qlik Sense

Soterre ngirim pengalaman Qlik Sense sing paling dipercaya lan dioptimalake kanggo ing papan utawa SaaS. 

Soterre

Kanggo Qlik Sense

1Ringkesan

Analitis sing akurat penting banget supaya tim sampeyan bisa njupuk keputusan bisnis sing tepat. Qlik nggawe keputusan kasebut kanthi ngubah data dadi wawasan sing bisa ditrapake.  Soterre ngawasi evolusi aset Qlik sampeyan, supaya pengalaman luwih aman lan akurat.

Apa sampeyan On-Premise utawa SaaS, Soterre wis sampeyan nutupi! Kasengsem ing demo saka Soterre? 

Klik kene.

 

2Wuku

Soterre nyedhiyakake otomatisasi lan ngawasi proses pangiriman sing terus-terusan kanggo pengalaman Qlik Sense sing dipercaya.

  • Nyuda Qlik Sense Delivery Time Production
  • Nyelarasake Alur Kerja lan Ketertelusuran Ing Aplikasi, Lembar, lan Crita
  • Nyedhiyakake Kontrol Otomatis Proses Pangiriman Konten Analytics
  • Ngasilake Nganti 8x Luwih Cepet Kanthi Kapabilitas Self-Layanan sing Dipriksa lan Efektif
  • URiwayat Ganti End-To-End Kanggo Audit sing Trep & Pangiriman sing Efisien

 

Pengin ndeleng keuntungan kasebut ing tumindak?

Pratinjau Dasbor Ringkesan kita

Test drive Dasbor Pelatihan kita

Soterre Dashboard kanggo Qlik Sense SaaS

3fitur

Soterre Dashboard kanggo Qlik Sense SaaS

Soterre nyedhiyakake tim sampeyan pengalaman sing luwih inovatif ing Qlik Sense. Unleash kreativitas sampeyan kanthi ngerti sampeyan bisa mbatalake pangowahan kanthi aman kapan wae. Soterre kanggo nawakake Qlik kontrol versi tutul-tutul ing kabeh pangguna daya BI tanpa ngganggu lingkungan Qlik Sense perusahaan utawa nambah beban administratif tambahan. 

  • ZPengaruh nol kanggo penulis
  • ZNangkep pangowahan nganggo wawasan
  • ZLog pangowahan internal
  • ZNegara sing wis siap audit
  • ZPanulis koordinator

Download Datasheet

Pengin plugin gratis sing menehi kontrol versi ing browser sampeyan? Klik kene.