Home 9 Products 9 Soterre 9 Soterre kanggo Qlik Sense

Soterre kanggo Qlik Sense

Kita nggawe lingkungan sampeyan tetep stabil lan aman.

Soterre

Kanggo Qlik Sense

1Ringkesan

Analitis sing akurat penting banget supaya tim sampeyan bisa njupuk keputusan bisnis sing tepat. Qlik nggawe keputusan kasebut kanthi ngubah data dadi wawasan sing bisa ditrapake.  Soterre ngawasi evolusi aset Qlik sampeyan, supaya pengalaman luwih aman lan akurat.

Bagan analitik

2fitur

Analytics ing laptop

Soterre nyedhiyakake tim sampeyan pengalaman sing luwih inovatif ing Qlik Sense. Unleash kreativitas sampeyan kanthi ngerti sampeyan bisa mbatalake pangowahan kanthi aman kapan wae. Soterre kanggo nawakake Qlik kontrol versi tutul-tutul lan gampang masang aplikasi, sheet, stream, ekstensi, lan liya-liyane Qlik! Kajaba iku, ngidini:

  • ZPengaruh nol kanggo penulis
  • ZNangkep pangowahan nganggo wawasan
  • ZLog pangowahan internal
  • ZNegara sing wis siap audit
  • ZPanulis koordinator

Download Datasheet