CloudCloud
MotioPengalaman Awan
MotioPengalaman Awan

MotioPengalaman Awan

Apa Perusahaan Sampeyan Bisa Sinau Saka MotioPengalaman Cloud Yen perusahaan sampeyan kaya Motio, sampeyan wis duwe sawetara data utawa aplikasi ing méga.  Motio dipindhah aplikasi pisanan menyang maya watara 2008. Wiwit wektu iku, kita wis nambah aplikasi tambahan minangka ...

Read More

CloudCloud
Siapke Awan
Awan Prep

Awan Prep

Nyiyapake Pindhah menyang Awan Saiki kita ana ing dasawarsa kapindho adopsi awan. Nganti 92% bisnis nggunakake komputasi awan nganti sawetara derajat. Pandemi wis dadi pembalap anyar kanggo organisasi nggunakake teknologi awan. kasil...

Read More

CloudCloud
Keuntungan saka Cloud Header
7 Wuku Awan

7 Wuku Awan

7 Keuntungan saka Awan Yen sampeyan wis urip ing jaringan, pedhot saka infrastruktur kutha, sampeyan bisa uga ora krungu bab maya. Kanthi omah sing disambungake, sampeyan bisa nyiyapake kamera keamanan ing saindhenging omah lan bakal nyimpen motion-diaktifake...

Read More

Pasinaon CaseHealthcareWong IQ
MotioCI Ngirit Toko Konten Kognos IBM sing Korup
Persona IQ Aman Migrasi Otentikasi Kognos HealthPort

Persona IQ Aman Migrasi Otentikasi Kognos HealthPort

Wiwit 2006, HealthPort wis akeh nggunakake IBM Cognos kanggo menehi wawasan sing bisa ditindakake babagan keputusan operasional lan strategis ing kabeh level perusahaan. Minangka perusahaan ing ngarep kepatuhan HIPAA, keamanan mesthi dadi perhatian utama. "Salah sawijining inisiatif anyar yaiku nggabungake otentikasi pirang-pirang aplikasi sing wis ana marang infrastruktur Active Directory sing umum lan dikontrol ketat,"

Read More

Pasinaon CaseMotioCIHiburan Media Telekomunikasi
CIRA transisi menyang metodologi intelijen bisnis sing lincah
CIRA Milih MotioCI Kanggo Entuk Intelijen Bisnis Agile

CIRA Milih MotioCI Kanggo Entuk Intelijen Bisnis Agile

Tim Business Intelligence (BI) ing CIRA nggunakake pendekatan sing lincah kanggo ngembangake lan ngirim informasi menyang bisnis. Ngleksanakke MotioCI wis ndhukung pamindhahan menyang metodologi sing lincah, saéngga CIRA bisa cepet push data sensitif wektu kanggo pangguna bisnis. MotioCI nambah efisiensi proses pangembangan CIRA BI lan nyuda wektu sing dibutuhake kanggo ngatasi masalah.

Read More