Home 9 layanan 9 Pabrik Upgrade Cognos Analytics

Pabrik Nganyarke

1Ringkesan

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, tim global bisa mbantu sampeyan ngrancang proyek upgrade Cognos Analytics lan nggawe rencana. Sajrone eksekusi, kita bisa:

  • ZNganalisis Lingkungan Kognos Sampeyan Saiki
  • ZSempit Scope
  • ZTes Lan Validasi
  • ZRemediasi
  • ZPindhah
  • ZGo Live

Nggunakake teknologi piranti lunak, kita bisa nyuda biaya lan wektu nganti 50% dibandhingake karo proses manual. Rawuh ing xing ing 4 November kanggo sinau luwih lengkap!

 

Nganyari Cognos Analytics Cognos 11.2

2Wuku

Cara revolusioner kanggo njaga saben versi Cognos anyar lan nyelarasake bisnis karo strategi rilis umum IBM.

Pamit versi Cognos sing ora didukung, aja nganti nganyarke upgrade kasebut, lan ucapake salam Pabrik Nganyarke!

  • ZSaingan ing analytics
  • ZUpgrade kanthi cepet & efisien
  • ZGunakake kapabilitas & fitur paling anyar
  • ZNyilikake sistem ketinggalan & warisan
  • ZNgilangake tugas & proyek sing ngepenakke
  • ZNindakake tugas saben dinane
Nganyari Cognos Analytics Cognos 11.2.1

3Blog & Studi Kasus

Waca sukses sing ditemokake pelanggan karo Pabrik Upgrade Cognos!

Praktik Paling Anyar Nganyarke Cognos Analytics

Apa Sampeyan Ngerti Praktik Paling Apik Kognos?

Liwat taun Motio, Inc. wis ngembangake "Praktik Terbaik" babagan upgrade Cognos. Iki digawe kanthi nindakake luwih saka 500 implementasi lan ngrungokake apa sing bakal diandharake para pelanggan. Yen sampeyan salah siji saka luwih saka 600 wong sing melu salah sawijining ...

Dadi Sampeyan Wis Mutusake Upgrade Kognos… Saiki Apa?

Yen sampeyan wis suwe Motio pandherekipun, sampeyan bakal ngerti manawa kita ora asing karo upgrade Cognos. (Yen sampeyan anyar Motio, sugeng rawuh! We seneng duwe sampeyan) Kita wis diarani "Chip & Joanna Gains" saka Cognos Upgrades. Oke yen ukara pungkasan iku berlebihan, ...

Aja Wedi, Upgrade Kognos Gampang Saiki

Tim ing CoBank gumantung marang Cognos kanggo nglaporake operasional lan sistem pelaporan finansial utama. Supaya nganyari Kognos bisa nggawe integrasi karo alat lan sistem BI liyane. Tim kasebut kalebu 600 pangguna bisnis kanthi sawetara nggawe laporan dhewe ing ruang "Kontenku".

4Testimoni

Deleng apa sing dikandhakake sawetara pelanggan ...

Otomatis pengujian manual kita nyepetake wektu proyek kanthi 91%

 

“Kita luwih yakin bisa nganyari karo Cognos Motio.

Menyang (versi CA anyar) butuh sawetara minggu tinimbang pirang-pirang wulan. ”

Rega Missy

Analis BI, Negara Bagian North Dakota

nggunakake Motio ngeculake wektu upgrade nganti 60%

"Nganyarke saka Cognos 8.4.1 dadi 10.1.0 butuh 6 wulan lan proses sing nglarani tenan. Maju kanggo Motio teka kanggo nganyari Kognos 10.2.2 nganti 11.1.6. Turnaround mbutuhake 2 wulan, ngetrapake pendekatan tangkas sing digambarake kanthi tugas paralel. "

Ashish Pinter

Arsitek Perusahaan, Komisi Utilitas Orlando

Tekan Ing Motio ahli