Home 9 layanan 9 Gitoqlok

Integrasi Integrasi lancar

1Git & Qlik Sense

Motio's Soterre, sing nawakake kontrol versi tutul tutul kanggo Qlik Sense, saiki digabung karo Gitoqlok plugin gratis versi sing nampilake obyek visual lan skrip mbukak data langsung menyang browser! Gitoqlok misuwur amarga nambah fungsi ing Qlik Sense, kalebu:

  • ZAsisten gambar cilik
  • ZNgimpor sheet saka macem-macem aplikasi
  • ZNuduhake mbukak lan ngimpor
Nganyari Cognos Analytics Cognos 11.2

2Entuk Plugin

Nggawe repositori dhewe lan gampang nglacak owah-owahan ing Qlik Sense karo kontrol versi Gitloqlok. Kanthi nambahake tombol ing antarmuka Qlik Sense, Gitoqlok ngidini sampeyan njupuk potret lan ngunggah gambar cilik lembar kanthi otomatis. Sampeyan bisa langsung nuduhake skrip beban karo anggota tim utawa nerbitake langsung menyang komunitas Qlik kanthi gampang.

Platform sing didhukung kalebu:

  • ZGitLab
  • ZGitHub
  • ZBitBucket
  • ZAzure DevOps
  • ZGitea

Download plugin gratis kene.

Nganyari Cognos Analytics Cognos 11.2.1

3Press Release

Nganyari Cognos Analytics Cognos 11.2.1

Waca siaran pers sing rinci babagan sejarah SoterreHubungane karo Gitoqlok! Klik kene kanggo maca liyane.