Home 9 layanan 9 Gitoqlok

"Apik banget kanggo ndeleng kepiye Gitoqlok berkembang Motio lan ngisi kabutuhan penting kanggo kontrol versi ing Qlik Sense.

- Rob Wunderlich -

Integrasi Integrasi lancar

1Git & Qlik Sense

Motio's Soterre nawakake kontrol versi nul tutul kanggo Qlik Sense lan saiki digabungake karo Gitoqlok plugin gratis kang versi obyek visual lan data mbukak script langsung menyang browser Panjenengan! Gitoqlok misuwur amarga nambahake fungsi non-native ing Qlik Sense.

 

2fitur

Kanthi Visual Diff Viewer Gitoqlok, sampeyan bisa kanthi gampang mbandhingake owah-owahan ing antarane versi load-script lan sheets, lan muter maneh menyang versi sing dipilih tanpa ngganti tab utawa ninggalake browser! Gitoqlok uga ndeteksi salinan pangembang aplikasi, nyimpen owah-owahan ing cabang independen lan nggawe kolaborasi efisien kaya biasane.

Fitur Klebu:

  • ZKontrol Versi Obyek Visualisasi
  • ZKontrol Versi Load-Script
  • ZImpor Sheets Saka Aplikasi Beda
  • ZSheets Thumbnail Assistant
  • ZEnggo bareng lan Impor Load-Script
Gitoqlok visual diff viewer

3Entuk Plugin

Cara Kerja Gitoqlok

Nggawe repositori dhewe lan gampang nglacak owah-owahan ing Qlik Sense karo kontrol versi Gitloqlok. Kanthi nambahake tombol ing antarmuka Qlik Sense, Gitoqlok ngidini sampeyan njupuk potret lan ngunggah gambar cilik lembar kanthi otomatis. Sampeyan bisa langsung nuduhake skrip beban karo anggota tim utawa nerbitake langsung menyang komunitas Qlik kanthi gampang.

Platform sing didhukung kalebu:

  • ZGitLab
  • ZGitHub
  • Zbitbucket
  • ZDevOps Azure
  • Zgitea
Versi Control Git Integrasi kanggo Qlik Sense

Cara sing luwih apik kanggo versi diwiwiti ing kene

Toko Chrome Gitoqlok

 

4Pilih Level Panjenengan

Gitoqlok Freemium

$0

FREE

Dhukungan Gitoqlok Freemium kalebu:

  • ZKirim 3 Tiket Saben Taun
  • ZAkses Kanggo Dhukungan
  • Zinstalasi
  • ZNganti 30 Aplikasi Didhukung

Gitoqlok Platinum Miwiti Ing

$ 995

Ditagih Tahunan

Dhukungan Gitoqlok Platinum kalebu:

  • ZMonitoring Dashboard
  • ZRilis sing Didhukung Jangka Panjang
  • ZTiket Unlimited
  • ZDhukungan Fast Pass
  • ZAplikasi Unlimited Didhukung
  • ZBantuan Pelaksanaan 4 Jam/Perusahaan
  • Zinstalasi
  • Ztraining

Nggolek jaringan karo pangguna Gitoqlok liyane? Gabung ing saluran Slack!