Home 9 layanan 9 Gitoqlok

Integrasi Integrasi lancar

1Git & Qlik Sense

Motio's Soterre, sing nawakake kontrol versi tutul tutul kanggo Qlik Sense, saiki digabung karo Gitoqlok plugin gratis versi sing nampilake obyek visual lan skrip mbukak data langsung menyang browser! Gitoqlok misuwur amarga nambah fungsi ing Qlik Sense, kalebu:

  • ZAsisten gambar cilik
  • ZNgimpor sheet saka macem-macem aplikasi
  • ZNuduhake mbukak lan ngimpor

2Entuk Plugin

Cara Kerja Gitoqlok

Nggawe repositori dhewe lan gampang nglacak owah-owahan ing Qlik Sense karo kontrol versi Gitloqlok. Kanthi nambahake tombol ing antarmuka Qlik Sense, Gitoqlok ngidini sampeyan njupuk potret lan ngunggah gambar cilik lembar kanthi otomatis. Sampeyan bisa langsung nuduhake skrip beban karo anggota tim utawa nerbitake langsung menyang komunitas Qlik kanthi gampang.

Platform sing didhukung kalebu:

  • ZGitLab
  • ZGitHub
  • ZBitBucket
  • ZDevOps Azure
  • ZGitea
Versi Control Git Integrasi kanggo Qlik Sense

Unduh Plugin Gratis

3fitur

Kanthi Visual Diff Viewer Gitoqlok, sampeyan bisa kanthi gampang mbandhingake owah-owahan ing antarane versi load-script lan sheets, lan muter maneh menyang versi sing dipilih tanpa ngganti tab utawa ninggalake browser! Gitoqlok uga ndeteksi salinan pangembang aplikasi, nyimpen owah-owahan ing cabang independen lan nggawe kolaborasi efisien kaya biasane.

Fitur Klebu:

  • ZKontrol Versi Obyek Visualisasi
  • ZKontrol Versi Load-Script
  • ZImpor Sheets Saka Aplikasi Beda
  • ZSheets Thumbnail Assistant
  • ZEnggo bareng lan Impor Load-Script
Gitoqlok visual diff viewer

Unduh Plugin Gratis

4Pilih Level Dhukungan Panjenengan

Dhukungan Gitoqlok Freemium

$0

FREE

Dhukungan Gitoqlok Freemium kalebu:

  • ZKirim 3 Tiket Saben Taun
  • ZAkses Kanggo Dhukungan
  • Zinstalasi

Dhukungan Gitoqlok Platinum Miwiti Ing

$ 995

Ditagih Tahunan

Dhukungan Gitoqlok Platinum kalebu:

  • ZMonitoring Dashboard
  • ZStabil Rilis
  • ZTiket Unlimited
  • ZDhukungan Fast Pass
  • ZBantuan Pelaksanaan 4 Jam/Perusahaan
  • $instalasi
  • $training

Unduh Plugin Gratis