Nggawe lingkungan Java kanggo MotioPI

by Mar 30, 2011MotioPI, Ngatasi masalahkomentar 0

Blog ing ngisor iki ngemot informasi babagan MotioVersi PI 2.8 lan luwih dhisik. Disaranake sampeyan ngluncurake versi paling anyar saka MotioPI. Bukak ing kene kanggo ndhaptar versi paling anyar.

MotioPI mbutuhake paling ora Java JRE 1.6_15 utawa luwih anyar. JRE iki dibutuhake ing mesin klien, dudu server Cognos ("mesin klien") yaiku mesin sing diluncurake MotioPI).

Yen sampeyan kudu ndownload JRE sing kompatibel, sampeyan bisa nindakake saka link ing ngisor iki:
http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre7-downloads-1880261.html

Nggawe lingkungan Java sampeyan gampang. Ing Control Panel klik Java

Banjur ing panel kontrol Java klik tab Java.

Ing njero tab klik Java tampilan.

Saiki, ing Setelan Lingkungan Runtime Java, ing tab Pangguna lan Sistem, aktifake mung versi Java paling anyar.

Klik OK. Lingkungan Runtime Java sampeyan saiki bakal mbukak versi Java paling anyar.

Yen sampeyan nggunakake Internet Explorer, sampeyan kudu verifikasi manawa versi Java paling anyar dicenthang ing tab Lanjutan ing Pilihan Internet.

Sampeyan saiki wis ngrampungake persiyapan Lingkungan Java sing digunakake MotioPI

Kognos AnalyticsMotioPI
Waras Model Manajer Kerangka Kognos sing Ilang, Dibusak, utawa Rusak
Pemulihan Kognos - Cepet Waras Model Manajer Kerangka Kognos sing Ilang, Dibusak, utawa Rusak

Pemulihan Kognos - Cepet Waras Model Manajer Kerangka Kognos sing Ilang, Dibusak, utawa Rusak

Apa sampeyan wis kelangan utawa ngrusak Model Manajer Kerangka Cognos? Apa sampeyan pengin yen sampeyan bisa nemokake model sing ilang adhedhasar informasi sing disimpen ing Toko Konten Cognos (kayata paket sing diterbitake saka model sing ilang)? Sampeyan lagi bejo! Sampeyan ...

Read More