Keuntungan saka Nuduhake Payon Tunggal

by Jun 9, 2022Bisnis Analytics, Business Intelligence, Kognos Analyticskomentar 0

Cognos Analytics lan Planning Analytics Ing Roof Padha

 

IBM bubar ngumumake yen Cognos Analytics lan Planning Analytics saiki ana ing siji atap. We duwe siji pitakonan - Apa njupuk wong-wong mau supaya dawa? Ana sawetara keuntungan sing jelas kanggo nggabungake rong aplikasi kasebut. Ana kaluwihan kanggo IBM, yen mung kanggo kepemimpinan pasar lan jembar fungsionalitas. Keuntungan utama kanggo konsumen. Keuntungan saka Cognos Analytics lan Planning Analytics Bebarengan

mrasajakké

 

Self-service digawe luwih gampang. Saiki ana siji titik mlebu. Kajaba iku, keputusan pisanan - alat sing digunakake - dibusak saka matriks aliran keputusan. Pangguna saiki bisa luwih gampang nggunakake, lan navigasi lanskap BI / Analytics / Planning.

produktivitas

 

Amarga siji titik entri, bakal ana wektu sing luwih sithik kanggo nggoleki alat utawa laporan / aset sing bener. Alur kerja sing luwih apik ndadékaké efisiensi lan produktivitas sing luwih apik.

linuwih

 

Makarya saka perspektif siji ngilangake gangguan lan inconsistencies. Konsolidasi ndadékaké Tambah linuwih, akurasi lan konsistensi.  Sumber bebener sing dipercaya digawe. Sumber bebener sing dipercaya lan dipercaya ngrusak silo lan nambah keselarasan organisasi. Kurang konsistensi antarane unit bisnis utawa departemen bisa nyebabake kebingungan lan kurang produktivitas amarga staf nyoba ngerteni konflik. 

keluwesan

 

Kanthi Integrasi Cognos Analytics lan Planning Analytics, pangguna diwenehi kapabilitas sing luwih apik. Data sing gegandhengan nggawe luwih raos ing aplikasi siji. Kanthi data saka macem-macem sumber ing aplikasi siji, sampeyan luwih bisa ndeleng konteks. Ora ana pangertèn bisnis sing apik kanggo misahake data sing gegandhengan dadi pirang-pirang silo. Kanthi tampilan tambahan kanggo data sing padha, sampeyan bisa napsirake luwih apik.

Konsistensi

 

Pengaturan sing dawa-ngenteni iki ngidini pangguna entuk nomer sing padha karo data sing padha, ing alat sing padha. Nduwe arsitektur umum ngidini organisasi nyambungake lan ngirim data kanthi lancar ing antarane aplikasi. Data mili luwih lancar ing saindhenging organisasi kanthi kabijakan sing bisa ditindakake.

Adoption

 

Nganti saiki, Perencanaan wis ana ing bidang Keuangan, nanging Perencanaan ora mung kanggo Keuangan. Keuangan bakal entuk manfaat saka kemampuan tambahan Cognos Analytics. Ing sisih liya saka persamaan, Operasi, Penjualan, Pemasaran, lan SDM utamane kabeh butuh perencanaan lan analisis sing cepet lan fleksibel: Analytics lan Perencanaan kudu kanggo kabeh wong ing organisasi. Nggawa loro ing gendheng padha break mudhun silos data lan informasi.

keamanan

 

Bisa uga ora liyane aman, nanging bakal kaya aman. Salajengipun, bakal luwih gampang ngatur lan ngetrapake siji titik keamanan lan manajemen Identifikasi sing gegandhengan.

Master manajemen data lan tata kelola data

 

Kajaba iku, ngatur lan ngatur data bakal luwih gampang. Pamrentahan netepake kabijakan lan tata cara, dene manajemen data ngetrapake kabijakan kasebut.  

Keuntungan

 

Atap bisa uga metaforis, nanging manfaate nyata. Kanggo titik perbandingan, PricewaterhouseCoopers ngira yen integrasi piranti lunak nyedhiyakake luwih saka $ 400B lan entuk efisiensi. Nuduhake potongan saka $400 milyar kanthi ROI sing luwih apik, irit wektu, lan nilai bisnis karo IBM Cognos Analytics lan Planning Analytics terpadu, ing siji gendheng.