Impen Alat Analytics Tunggal wis Mati!

by Jul 20, 2022Bisnis Analytics, Business Intelligencekomentar 0

Impen Alat Analytics Tunggal wis Mati!

 

Ana kapercayan sing terus-terusan ing antarane pamilik bisnis manawa kabeh perusahaan kudu ngoperasikake alat intelijen bisnis siji, yaiku Cognos Analytics, Tableau, Power BI, Qlik, utawa liya-liyane. Kapercayan iki nyebabake milyaran dolar ilang amarga perusahaan berjuang kanggo meksa macem-macem departemen kanggo mindhah piranti lunak. Donya bisnis saiki wis tangi kanggo solusi sing luwih apik - nggabungake macem-macem alat BI dadi siji ruang. 

 

Pira alat BI sing digunakake bebarengan?

 

Yen sampeyan arep neliti apa alat BI sing paling umum lan nyebar ing kabeh industri, jawabane mesthi ora dadi jeneng paling gedhe ing papan kasebut. Iku amarga siji kasunyatan utama:

 

Analytics ana ing endi wae. 

 

Sistem Point of Sale manggoni saben ruang ritel ing negara kasebut. Sembarang perusahaan sing duwe karyawan duwe sawetara piranti lunak sing ngatur gaji. Laporan penjualan meh universal. Kabeh iki minangka conto piranti lunak BI, lan luwih akeh tinimbang alat sing relatif canggih.

 

Kanthi ngelingi iki, gampang dideleng kepiye carane macem-macem alat BI digunakake ing siji perusahaan ing saben perusahaan ing saindenging jagad. 

 

Nalika kasunyatan iki wis diakoni pirang-pirang dekade, asring katon minangka alangan sing kudu diatasi. Kita mundhakaken pitakonan - iki framing paling apik? 

 

Myth The

 

Beda karo kapercayan umum yen urip bebarengan saka macem-macem alat BI nyebabake sawetara alangan gedhe kanggo kemajuan output analitik sing bermutu, nyatane ana pirang-pirang cara kanggo nggunakake macem-macem alat sing diidini nggunakake bebarengan kanthi akeh keuntungan serius. 

Yen sampeyan menehi departemen sing beda-beda kebebasan kanggo milih piranti lunak sing paling apik kanggo kabutuhan, mula dheweke bisa nemokake alat sing luwih tepat kanggo kabutuhan sing spesifik. Contone, piranti lunak sing paling apik ngatur lan ngolah gaji ora bisa dadi alat sing apik kanggo ngatur data POS kanthi massal. Nalika loro kasebut ana ing sangisore payung BI, tugas kasebut beda-beda.

 

 

Iki minangka conto sing gampang, nanging sampeyan bisa nemokake akeh kasus liyane ing departemen lan industri. Analytics minangka usaha sing rumit banget, lan macem-macem jinis data mbutuhake macem-macem jinis perawatan. Ngidini karyawan sampeyan nemokake sing paling cocog kanggo kabutuhan bakal ngasilake asil sing luwih apik, ing babagan kualitas lan efisiensi analisis.

 

Ing tembung liyane, sampeyan ora bakal nemokake piranti lunak siji-sijine sing bisa nangani kabeh kabutuhan idiosyncratic, multifaceted perusahaan sampeyan. 

 

Yen Ora Rusak…

 

Kanggo akeh bisnis, status quo (nggunakake macem-macem platform analitis) wis bisa digunakake kanthi apik. Nyoba nyurung kabeh wong menyang siji layanan minangka upaya sing salah kanggo nyelarasake analytics lan nggawa efisiensi sing luwih gedhe.

 

Kanggo analogi, ayo bayangake perusahaan sing operasi ing kantor sing duwe sawetara quirks apes. Denah lantaie rada kikuk, AC kadang kebangeten, lan ora ana pejalan kaki sing nutupi antarane parkir lan lawang mlebu bangunan, tegese kadhangkala kudu mlaku ing udan.

 

Kanggo nggampangake kabeh karyawan, pimpinan mutusake mindhah papan menyang papan sing cedhak. Kantor anyar ukurane padha, lan ora luwih murah. Siji-sijine dorongan kanggo mindhah yaiku ngrampungake sawetara gangguan sing dialami karyawan, gangguan sing bisa nyebabake produktivitas sing sah.

 

Iki pamindhahan bakal biaya puluhan ewu dolar lan minggu kanggo sasi wektu, ora kanggo sebutno mundhut luwih langsung ing output sak lan sanalika sawise pamindhahan. Kajaba iku, papan anyar meh mesthi bakal teka karo quirks lan gangguan dhewe sing sajrone pirang-pirang taun bakal katon luwih ngganggu, utamane amarga biaya pindhah. 

 

Yen perusahaan mung nindakake sawetara langkah kanggo nggawe papan sing lawas dadi luwih apik, mula kabeh wektu lan dhuwit sing boroske iki bisa dihindari. 

 

Sing ateges kasus ing kene. Macem-macem aktor ing ruang BI ngupayakake supaya kahanan saiki, rada kikuk, tinimbang terus ngupayakake upaya sing larang regane lan bisa ditindakake kanggo pindhah menyang siji alat analytics. 

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Kepiye carane sampeyan ngandhani bos sampeyan yen dheweke salah? Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ora setuju karo manajer sampeyan. Mbayangno yen sampeyan ana ing perusahaan "data mimpin". Nduwe alat analitik 3 utawa 4 supaya bisa nyelehake alat sing bener babagan masalah kasebut. Nanging, sing aneh yaiku sampeyan ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Teaser Nalika pisanan kita ndeleng data? Pertengahan abad rong puloh Minangka penerus Vulcan, Spock 18,000 SM Sapa ngerti? Minangka adoh saka sejarah sing ditemokake, kita nemokake manungsa nggunakake data. Sing nggumunake, data malah ndhisiki angka sing ditulis. Sawetara sing paling awal ...

Read More