Grup Panganggo Cognos Virtual - Texas Lor

by Jul 29, 2021blog, Kognos Analytics, Kinerja Kognos, Ngatasi Masalah Kognoskomentar 0

Nalika sampeyan ngrungokake tembung, "Texas", apa sing sampeyan pikirake? Mungkin topi sepuluh galon, sepatu bot koboi, barbeque, optimalisasi kinerja Cognos! Oke, bisa uga alat BI favorit sampeyan ora dipikirake, nanging kudune!

Kanggo pisanan, Motio hosting Klompok Panganggo Texas North Cognos virtual! Ing tanggal 12 Agustus, kita bakal nggawa sihir marang sampeyan.

    Sembarang pangguna Cognos utawa pangguna perspektif bisa gabung, preduli saka dununge. Tema klompok pangguna bakal nyuda pangopènan Cognos!

    Topik sing diarepake:

    • Cognos 11.2 - pangowahan paling anyar lan ekstensi kesempatan ing tawaran Cognos
    • Metodologi upgrade, praktik paling apik lan pelajaran sing dipelajari
    • Manajemen kinerja kogno - temuan saka IBM x Motio sesi lab taun 2021
    • Otentikasi OpenID - cara ngindhari proyek sing dawa lan nglarani

    Sesi iki wis rampung. Sampeyan bisa hubungi kita kanggo takon utawa sinau luwih lengkap.

    blogKognos AnalyticsKinerja KognosNgatasi Masalah KognosReportCard
    Blog Kognos Auditing
    Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

    Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

    Blog saka John Boyer lan Mike Norris. Pambuka Penting supaya kemampuan Cognos Auditing bisa digunakake kanggo ngerti lan ngerti kepiye Cognos digunakake dening komunitas pangguna lan mbantu njawab pitakon kaya: Sapa sing nggunakake sistem kasebut? Laporan apa ...

    Read More