Nyadiakeun Tim Anjeun Ku Kauntungan Analytics Sustainable

Motio ngajadikeun otomatis tugas BI administrasi anu rumit sareng ngalancarkeun prosés pangwangunan BI anu rumit pikeun ngantepkeun Ahli Analitik anjeun fokus kana naon anu aranjeunna saé: nganteurkeun intél aktipitas pikeun manajer bisnis pikeun nyayogikeun aranjeunna gambaran lengkep ngeunaan bisnisna.

perhatian MOTIOCI PELANGGAN

 

Hiji siaran anyar MotioCI (versi 3.2.10 FL9) geus sadia pikeun diundeur. 

Perbaikan Bug Kritis:

  • Alamat kerentanan Log4j2 kritis CVE-2021-45105 ku ngamutahirkeun ka Log4j2 v2.17.

Ieu mangrupikeun perbaikan sareng teu aya mitigasi anu diperyogikeun sakali para nasabah parantos ningkatkeun kana versi anu nembé dileupaskeun ieu MotioCI. Lamun konsumén geus nuturkeun léngkah per kami artikel KB di dieu, aranjeunna henteu kedah ningkatkeun pikeun ngirangan masalah. Lamun sarat kaamanan dina organisasi Anjeun merlukeun ngamutahirkeun ka v.2.17 lajeng pamutahiran bakal perlu dipigawé.

download MotioCI 3.2.10 FL9 (Motio akun ramatloka diperlukeun). 

CATETAN: Ieu henteu mangaruhan anu sanés Motio software - MotioPI, MotioCAP, PersonaIQ, Reportcard or Soterre

Motio rojongan aya di dieu pikeun mantuan Anjeun tanpa biaya jeung pamutahiran ka 3.2.10 FL9  kontak Motio sokongan

Kajadian jeung Webinars

Sambungkeun sareng kami!

Naha anjeun terang Dukungan Premium Pikeun Gitoqlok Gratis?

Upami anjeun parantos nganggo Gitoqlok, plugin gratis pikeun Qlik Sense anu vérsi objék visual sareng skrip beban data langsung kana panyungsi anjeun, teras pastikeun ngadaptarkeun dukungan premium! Ieu sagemblengna bebas !

Ngadeukeutan Gap Antara Git Jeung Qlik Sense

 

Anjeun hoyong alur kerja anu lancar sareng Qlik Sense. Kumaha anjeun ka dinya?

 

Siap diajar kumaha carana sangkan pangalaman Qlik Sense anjeun leuwih efisien ngaliwatan automation bari ngajaga minuhan jeung standar organisasi? Ahli kami bakal ngajelaskeun kumaha carana Qlik kalayan kapercayaan tanpa beban administrasi atanapi overhead tambahan.

Kami hoyong ngabantosan anjeun pikeun méréskeun bottleneck BI anjeun! Hayu urang sambungkeun dina salah sahiji acara sareng wébinar anu bakal datang.

leyuran

Solusi parangkat lunak kami ngabantosan anjeun kéngingkeun kasuksésan BI dina Cognos Analytics, Qlik, sareng Perencanaan Analytics Didukung ku TM1.

jeung MotioParangkat lunak ® di sisi anjeun, anjeun bakal kéngingkeun épisiénsi dina padamelan anjeun, ningkatkeun kualitas sareng akurasi aset inpormasi, ningkatkeun kinerja platform, ngahontal waktos langkung gancang ka pasar, sareng kéngingkeun kendali pikeun ngatur prosés.

IBM Cognos Analytics

IBM Cognos Analytics

Solusi pikeun ngabéréskeun pembaruan Cognos, panyebaran, kontrol versi & manajemén robih, ngajadikeun otomatis tugas-tugas uji coba & administrasi, ningkatkeun kinerja, ngamungkinkeun CAP & SAML, sareng migrasi / ngagantian ruang nami.

Qlik

Solusi pikeun kontrol vérsi sareng manajemén parobihan di Qlik sareng ningkatkeun efisiensi panyebaran.

Analisis Perencanaan IBM

Solusi pikeun kontrol versi sareng manajemén parobihan di Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakeun prosés panyebaran, ningkatkeun tugas administrasi sareng ngatur parobahan kaamanan.

Kisah Sukses Palanggan

PELAJARAN KASUS

Entong ngan ukur nyandak kecap kami. Maca ngeunaan klien kami sareng kumaha Motio parantos ngabantosan aranjeunna ningkatkeun platform analitikna sareng ngahémat waktos sareng artos anu berharga.

Maca Blog kami

maca Motio produk "kumaha-carana," prakték terbaik BI & tren industri, sareng seueur deui.

BlogBisnis Analyticsbisnis AKALCognos AnalyticsPalayanan Kaséhatan Motio QlikUncategorized
Ngalawan Virus COVID-19 nganggo Data
Ngalawan Virus COVID-19 nganggo Data

Ngalawan Virus COVID-19 nganggo Data

Bantahan Entong ngalangkungan paragraf ieu. Kuring ragu Wade kana ieu contentious, cai mindeng pulitik, tapi pikiran datang ka kuring bari kuring keur leumpang anjing abdi, Demic. Kuring earned hiji MD sarta geus di sababaraha bentuk Podomoro atanapi konsultan saprak. Ngaliwatan...

Maca deui

BlogCognos AnalyticsPabrik ningkatkeunupgradesKognos Ngaronjatkeun
Cognos Analytics Ningkatkeun Prakték Terbaik
Naha anjeun Terang Kognos Ningkatkeun Prak-prakan Anu Hadé?

Naha anjeun Terang Kognos Ningkatkeun Prak-prakan Anu Hadé?

Leuwih taun Motio, Inc. parantos ngembangkeun "Praktek Pangsaéna" sakitar pembaruan Cognos. Kami nyiptakeun ieu ku ngalaksanakeun langkung ti 500 palaksanaan sareng ngupingkeun naon anu pelanggan nyarios. Upami anjeun salah sahiji langkung ti 600 individu anu ngiringan salah sahiji urang ...

Maca deui