Nyayogikeun Tim Anjeun sareng Kauntungan Analytics Berkelanjutan

Motio ngajadikeun otomatis tugas BI administrasi anu rumit sareng ngalancarkeun prosés pangwangunan BI anu rumit pikeun ngantepkeun Ahli Analitik anjeun fokus kana naon anu aranjeunna saé: nganteurkeun intél aktipitas pikeun manajer bisnis pikeun nyayogikeun aranjeunna gambaran lengkep ngeunaan bisnisna.

leyuran

Solusi parangkat lunak kami ngabantosan anjeun kéngingkeun kasuksésan BI dina Cognos Analytics, Qlik, sareng Perencanaan Analytics Didukung ku TM1.

Kalayan perangkat lunak Motio® di sisi anjeun, anjeun bakal kéngingkeun épisiénsi dina padamelan anjeun, ningkatkeun kualitas sareng akurasi aset inpormasi, ningkatkeun kinerja platform, ngahontal waktos langkung gancang ka pasar, sareng kéngingkeun kendali pikeun ngatur prosés.

IBM Cognos Analytics

IBM Cognos Analytics

Solusi pikeun ngabéréskeun pembaruan Cognos, panyebaran, kontrol versi & manajemén robih, ngajadikeun otomatis tugas-tugas uji coba & administrasi, ningkatkeun kinerja, ngamungkinkeun CAP & SAML, sareng migrasi / ngagantian ruang nami.

Qlik

Solusi pikeun kontrol vérsi sareng manajemén parobihan di Qlik sareng ningkatkeun efisiensi panyebaran.

Analisis Perencanaan IBM

Solusi pikeun kontrol versi sareng manajemén parobihan di Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakeun prosés panyebaran, ningkatkeun tugas administrasi sareng ngatur parobahan kaamanan.

Sambung jeung US

Acara & Wébinar

Bengkel Ningkatkeun Cognos - Éropa

  

Gabung sareng 7 Oktober

9:30 am - 3:30 pm CEST

Bengkel Kinerja Cognos - US

 

Gabung sareng 28 Oktober 

9:30 am - 2:00 pm CDT

Kami hoyong ngabantosan anjeun pikeun méréskeun bottleneck BI anjeun! Hayu urang sambungkeun dina salah sahiji acara sareng wébinar anu bakal datang.

Kisah Sukses Palanggan

PELAJARAN KASUS

Entong ngan ukur nyandak kecap kami. Maca ngeunaan klien kami sareng kumaha Motio parantos ngabantosan aranjeunna ningkatkeun platform analitikna sareng ngahémat waktos sareng artos anu berharga.

Maca Blog kami

Maca produk Motio "kumaha-carana," prakték terbaik BI & tren industri, sareng sanésna deui.

BlogCognos AnalyticsKinerja KognosPabrik ningkatkeun
Janten Anjeun Tos mutuskeun pikeun Ningkatkeun Kognos… Ayeuna Naon?
Janten Anjeun Tos mutuskeun pikeun Ningkatkeun Kognos… Ayeuna Naon?

Janten Anjeun Tos mutuskeun pikeun Ningkatkeun Kognos… Ayeuna Naon?

Upami anjeun pengikut Motio anu lami, anjeun bakal terang yén kami henteu asing pikeun paningkatan Cognos. (Upami anjeun énggal dina Motio, wilujeng sumping! Kami resep gaduh anjeun) Kami disebat "Chip & Joanna Gains" tina Cognos Upgrades. Oke anu kalimat pamungkas mangrupikeun kaleuleuwihi, ...

Maca deui

Studi halServices FinancialMotioCIPabrik ningkatkeun
Teu Kudu sieun, Pamutahiran Kognos Gampang Didieu

Teu Kudu sieun, Pamutahiran Kognos Gampang Didieu

Tim di CoBank ngandelkeun Cognos pikeun ngalaporkeun operasionalna sareng sistem pelaporan kauangan utama. Ngajaga Kognos ditingkatkeun ngamungkinkeun aranjeunna ngajaga integrasi sareng alat sareng sistem BI sanésna. Tim diwangun ku 600 pangguna bisnis sareng sakedik ngembangkeun laporan sorangan dina rohangan "Eusi Kuring".

Maca deui