Sigurimi i ekipit tuaj me një avantazh të qëndrueshëm të analitikës

Motio automatizon detyrat e lodhshme administrative të BI -së dhe thjeshton proceset e vështira të zhvillimit të BI -së për t'i lejuar Ekspertët tuaj Analitikë të përqëndrohen në atë në të cilën ata janë të mirë: duke ofruar inteligjencë aktive për menaxherët e biznesit për t'u siguruar atyre pamjen e plotë të biznesit të tyre.

KUJDES MOTIOCI KLIENTËT

 

Një lëshim i ri i MotioCI (versioni 3.2.10 FL9) është i disponueshëm për shkarkim. 

Rregullime kritike të gabimeve:

  • Adreson cenueshmërinë kritike Log4j2 CVE-2021-45105 duke u përditësuar në Log4j2 v2.17.

Ky është rregullimi dhe nuk kërkohet asnjë zbutje pasi klientët të kenë përmirësuar në këtë version të sapo lëshuar të MotioCI. Nëse klientët kanë ndjekur tashmë hapat sipas tonë Artikulli KB këtu, ata nuk duhet të përmirësohen për të zbutur problemet. Nëse kërkesat e sigurisë brenda organizatës suaj kërkojnë përditësimin në v.2.17, atëherë do të duhet të kryhet përmirësimi.

Shkarko MotioCI 3.2.10 FL9 (Motio kërkohet llogaria e faqes në internet). 

SHËNIM: Kjo nuk ndikon në asnjë tjetër Motio softuer - MotioPI, MotioCAP, PersonaIQ, Reportcard or Soterre

Motio mbështetja është këtu për t'ju ndihmuar pa kosto me përmirësimin tuaj në 3.2.10 FL9  Kontakti Motio mbështetje

Ngjarjet dhe Webinarët

Lidhu me ne!

A e dini se mbështetja Premium për Gitoqlok është falas?

Nëse tashmë po përdorni Gitoqlok, shtojcën falas për Qlik Sense që versionon objektet vizuale dhe skriptet e ngarkimit të të dhënave direkt në shfletuesin tuaj, atëherë sigurohuni që të regjistroheni për mbështetje premium! Është krejtësisht falas!

Kapërcimi i hendekut ndërmjet Git dhe Qlik Sense

 

Ju dëshironi një rrjedhë pune pa probleme me Qlik Sense. Si arrini atje?

 

Jeni gati të mësoni se si ta bëni përvojën tuaj në Qlik Sense më efikase përmes automatizimit duke ruajtur përputhjen dhe standardet organizative? Ekspertët tanë do të shpjegojnë se si të Qlikoni me besim pa ngarkesa administrative apo shpenzime shtesë.

Ne duam t'ju ndihmojmë të zgjidhni ngushticat tuaja BI! Le të lidhemi në një nga këto ngjarje dhe uebinare të ardhshme.

Zgjidhjet

Zgjidhjet tona softuerike ju ndihmojnë të arrini sukses BI në Cognos Analytics, Qlik dhe Planning Analytics Mundësuar nga TM1.

me Motio® Softuer nga ana juaj, ju do të fitoni efikasitet në punën tuaj, do të përmirësoni cilësinë dhe saktësinë e aseteve informative, do të rrisni performancën e platformës, do të arrini kohë më të shpejtë në treg dhe do të merrni kontroll mbi menaxhimin e proceseve.

Analizat e IBM Cognos

Analizat e IBM Cognos

Zgjidhje për lehtësimin e azhurnimeve të Cognos, vendosjeve, kontrollit të versionit dhe menaxhimit të ndryshimit, automatizimi i detyrave të testimit dhe administrimit, përmirësimi i performancës, mundësimi i CAP & SAML, dhe migrimit/zëvendësimit të hapësirës së emrave.

Qlik

Zgjidhje për kontrollin e versioneve dhe menaxhimin e ndryshimeve në Qlik dhe përmirësimin e efikasitetit të vendosjeve.

Analiza të Planifikimit të IBM

Zgjidhje për kontrollin e versioneve dhe menaxhimin e ndryshimeve në Cognos TM1 & Planning Analytics, thjeshtimi i procesit të vendosjes, përmirësimi i detyrave administrative dhe menaxhimi i ndryshimeve të sigurisë.

Histori suksesi të klientit

STUDIMET E RASTEVE

Mos e merrni vetëm fjalën tonë për të. Lexoni për klientët tanë dhe si Motio i ka ndihmuar ata të përmirësojnë platformat e tyre analitike dhe të kursejnë kohë dhe para të vlefshme.

Lexoni Blogun tonë

Lexoj Motio produkti "si-për", praktikat më të mira të BI dhe tendencat e industrisë, dhe më shumë.

BlogAnaliza e BiznesitIntelligence biznesitAnalizat e CognosHealthcare Motio QlikPa kategorizuar
Luftimi i virusit COVID-19 me të dhëna
Luftimi i virusit COVID-19 me të dhëna

Luftimi i virusit COVID-19 me të dhëna

Mohim përgjegjësie Mos e anashkaloni këtë paragraf. Unë hezitoj të futem në këto ujëra të diskutueshme, shpesh politike, por një mendim më erdhi teksa isha duke ecur me qenin tim, Demic. Kam fituar një MD dhe kam qenë në një formë të kujdesit shëndetësor ose këshillimit që atëherë. Gjatë...

Lexo më shumë

BlogAnalizat e CognosPërmirëso FabrikënPërmirësimetPërmirësimi i Cognos
Cognos Analytics Përmirësoni Praktikat më të Mira
A i njihni praktikat më të mira të azhurnimit të Cognos?

A i njihni praktikat më të mira të azhurnimit të Cognos?

Gjatë viteve Motio, Inc ka zhvilluar "Praktikat më të mira" që rrethojnë një azhurnim të Cognos. Ne i krijuam ato duke kryer mbi 500 zbatime dhe duke dëgjuar atë që klientët tanë kishin për të thënë. Nëse jeni një nga më shumë se 600 individë që morën pjesë në një nga ...

Lexo më shumë