5 Biaya Didhelikake Cloud

by Oct 20, 2022BI/Analitik, Cloudkomentar 0

Nalika biaya anggaran organisasi sing ana gandhengane karo implementasi layanan awan anyar kanggo organisasi, dheweke asring gagal ngira biaya sing didhelikake sing ana gandhengane karo persiyapan lan pangopènan data lan layanan ing méga. 

 

5 Biaya Didhelikake Cloud

 

Kawruh iku daya. Ngerti biaya sing didhelikake potensial, sampeyan saiki bisa ngrancang. Ing rencana sampeyan, sampeyan bakal nemokake keuntungan saka pindhah menyang méga adoh saka biaya.

BI/Analitik
Ngapusi Analytics

Ngapusi Analytics

Analytics Lie Bias of Analysis Mark Twain debatably ngandika kaya, "Ana telung jinis goroh: goroh, goroh dikutuk lan analytics." Kita nganggep manawa analitik menehi wawasan sing migunani lan bisa ditindakake. Sing asring ora kita sadari yaiku kepiye kita ...

Read More