Sampeyan "Musk" Mbalik Makarya - Apa Sampeyan Siap?

by Jul 22, 2022Bisnis Analytics, Business Intelligencekomentar 0

Apa sing Perlu Ditindakake Para Pengusaha Kanggo Ngatur Pegawe Mbalik menyang Kantor

Sawise meh 2 taun kerja saka omah, sawetara perkara ora bakal padha.

 

Nanggepi pandemik Coronavirus, akeh bisnis sing nutup lawang lan njaluk karyawan kerja saka omah. Kanthi jeneng njaga para pekerja kanthi aman, majikan sing bisa pindhah menyang tenaga kerja sing adoh. Iku transisi gedhe. Iku ora mung shift budaya, nanging ing akeh kasus, IT lan operasi kudu scramble kanggo ndhukung jaringan mbagekke individu. Pangarepan yaiku kabeh wong isih bisa ngakses sumber daya sing padha sanajan dheweke ora ana ing jaringan maneh.

 

Sawetara industri ora duwe pilihan kanggo ngidini karyawan bisa kerja adoh. Mikir hiburan, perhotelan, restoran, lan toko. Industri apa sing nandhang pandemi sing paling apik? Big Pharma, produsen topeng, layanan pangiriman omah lan toko omben-omben, mesthi. Nanging, dudu crita kita. Perusahaan teknologi maju. Perusahaan teknologi kaya Zoom, Microsoft Teams lan Skype wis siyap kanggo ndhukung industri liyane ing panjaluk anyar kanggo rapat virtual. Wong liya, ora kerja, utawa seneng ngunci, dadi game online. Apa wong sing kerja adoh utawa mentas dipecat, teknologi sing ana gandhengane karo kolaborasi lan komunikasi dibutuhake luwih akeh tinimbang sadurunge.

 

Kabeh iku ana ing mburi kita. Tantangan saiki yaiku njaluk kabeh wong bali menyang kantor. Sawetara buruh ujar, "Ora, aku ora bakal lunga." Dheweke nolak bali menyang kantor. Sawetara bisa mandheg. Umume perusahaan, nanging mbutuhake staf bali menyang kantor, paling ora, model hibrida - 3 utawa 4 dina ing kantor lan liyane kerja saka omah. Ngluwihi pribadhi lan personel, apa real estate komersial sampeyan sing wis suwe kosong siap nampani staf kasebut?  

 

keamanan

 

Sawetara staf sing wis sampeyan nyewa liwat wawancara Zoom, sampeyan wis ngirim laptop lan durung nate ndeleng ing njero kantor sampeyan. Dheweke ngarep-arep ketemu kanca-kancane sing sepisanan. Nanging, laptop kasebut ora tau ana ing jaringan fisik sampeyan.  

  • Apa sistem operasi komputer wis katahan karo nganyari keamanan lan patch?  
  • Apa laptop karyawan duwe piranti lunak antivirus sing cocog?
  • Apa karyawan wis dilatih ing cybersecurity? Serangan phishing lan ransomware saya mundhak. Ruang kerja ing omah bisa uga kurang aman lan karyawan bisa kanthi ora sengaja nggawa malware menyang kantor. Kerentanan keamanan jaringan kantor bisa uga dikompromi.
  • Kepiye keamanan jaringan lan layanan direktori sampeyan bakal nangani alamat MAC sing durung nate dideleng?
  • Keamanan fisik bisa uga dadi longgar. Yen karyawan wis pindah saka tim utawa metu saka perusahaan, apa sampeyan wis ngelingi ngumpulake lencana lan/utawa mateni akses?

 

Komunikasi

 

Akeh sing bali menyang kantor bakal seneng duwe layanan internet lan telpon sing bisa dipercaya sing ora perlu kanggo njaga lan ngatasi masalah dhewe.

  • Apa sampeyan wis mriksa telpon meja lan telpon kamar konferensi? Kemungkinan apik yen wis suwe ora digunakake, telpon VOIP bisa uga kudu direset. Kanthi fluktuasi listrik, owah-owahan ing hardware, glitches jaringan, telpon iki asring ilang IP lan kudu paling sethithik reboot, yen ora diwenehi alamat IP anyar.
  • Karyawan sing wis kerja saka omah wis nggunakake layanan olahpesen cepet favorit, uga konferensi video, amarga ora perlu. Iki wis mbiyantu banget kanggo ningkatake produktivitas. Apa karyawan iki bakal kuciwa amarga alat kaya iki sing diandelake isih diwatesi ing kantor? Apa wektu kanggo nimbang maneh keseimbangan antarane produktivitas lan kontrol?  

 

Perangkat Keras lan Perangkat Lunak

 

Tim IT sampeyan sibuk supaya pasukan remot nyambung. Hardware lan piranti lunak kantor wis diabaikan.

  • Apa sistem internal sampeyan kudu ndhukung akeh pangguna ing wektu sing padha?
  • Apa piranti saiki wis kuna utawa ora bisa digunakake sawise 2 taun? Server, modem, router, switch.
  • Apa piranti lunak server anyar karo rilis paling anyar? Loro-lorone OS, uga aplikasi.
  • Kepiye babagan lisensi kanggo piranti lunak perusahaan sampeyan? Apa sampeyan manut? Apa sampeyan duwe pangguna luwih akeh tinimbang sing digunakake? Apa padha dilisensi kanggo nggunakake bebarengan?  

 

budaya

 

Ora, iki dudu omahmu, nanging apa sing menarik kanggo bali menyang kantor? Mesthine ora mung mandat liyane.

  • Mesin ngombe wis pirang-pirang wulan ora diisi. Nggawe sambutan sing bener. Aja nganti karyawan sampeyan rumangsa nyolong menyang omah sing ditinggal lan ora dikarepake. Cemilan ora bakal ngrusak bank lan bakal menehi tandha yen dheweke dihargai. Elinga, sawetara staf luwih seneng nginep ing omah.
  • Nduwe dina apresiasi karyawan. Akeh perusahaan sing duwe bukaan gedhe kanggo nyambut gawe bali.
  • Salah sawijining alasan sampeyan pengin staf bali ing kantor yaiku kanggo kolaborasi lan produktivitas. Aja stifle jaringan lan kreatifitas karo kabijakan outdated. Tansah munggah karo CDC paling anyar lan pedoman lokal. Ngidini karyawan nyetel wates sing nyaman, tutup yen pengin lan tetep ing omah nalika kudune.  
Tip Pro kanggo karyawan: Akeh organisasi sing nggawe bali menyang kantor opsional. Yen perusahaan sampeyan wis mbukak lawang nanging ora menehi arah sing jelas, nedha awan gratis minangka cara ngucap, "kita pengin sampeyan bali."  

 

  • Sampeyan mesthi nyewa staf anyar sajrone rong taun kepungkur. Aja lali kanggo ngarahake menyang papan fisik. Tampilake watara. Priksa manawa dheweke duwe papan parkir lan kabeh perlengkapan kantor. Priksa manawa dheweke ora rumangsa diukum amarga teka ing kantor.
  • Ora ana bebaya yen staf lali dina Jumuah sing sembrono, nanging ora perlu dilebokake saben dina. Aja kuwatir, akeh kita duwe rasukan sing wis ngenteni kanthi sabar kanggo bali menyang dheweke. Siji mung ngarep-arep yen dheweke isih cocog karo "pandemi 15" saiki.

Kesepakatan

Ing wiwitan pandemi, akeh organisasi sing alon ngidini karyawan bisa kerja saka omah. Iku cara anyar kanggo mikir. Umume, kanthi wegah, sarujuk supaya akeh buruhe kerja adoh. Iki minangka wilayah anyar lan ora ana konsensus babagan keseimbangan optimal saka remot vs.  Ing Oktober 2020, Coca-Cola nggawe woro-woro sing nggumunake. Headline bengok, Kerja Permanen Saka Omah Kanggo Kabeh Karyawan India.  "Model kerja saka omah wis nggawe akeh perusahaan lan organisasi (utamane IT) mutusake manawa efek pandemi wiwit suda, ora bakal ana paksaan karyawan sing akeh sing bali menyang kantor." Ana owah-owahan menyang kerja remot lan asil survey PWC gumunggung yen "kerja jarak jauh wis sukses banget kanggo karyawan lan majikan." wah.

 

Ora kaget, ora kabeh wong setuju. David Solomon, CEO, Goldman Sachs, ujar manawa kerja jarak jauh minangka "penyimpangan."  Ora ketinggalan jaman, Elon Musk, Pemimpin Dissenter, ujar: "kerja adoh ora bisa ditampa maneh."  Musk nggawe konsesi, nanging. Dheweke ujar manawa staf Tesla bisa kerja adoh sajrone ana ing kantor minimal ("lan tegese minimal") 40 jam saben minggu! Twitter minangka salah sawijining perusahaan pertama sing ngetrapake kabijakan kerja saka omah. Eksekutif Twitter ing 2020 janji bakal duwe "tenaga kerja sing disebarake", selawase.  Ing diskusi kanggo tuku Twitter, Musk nerangake manawa dheweke ngarepake kabeh wong ing kantor.

 

Dadi, ora ana konsensus, nanging akeh pendapat sing kuat ing loro-lorone. Pegawe cave.

 

Kawicaksanan lan Proses

 

Sajrone pandemi, proses wis owah. Dheweke wis adaptasi karo tenaga kerja sing disebarake. Perusahaan kudu mbenakake kabijakan lan tata cara kanggo nampung kabeh on-boarding lan latihan karyawan anyar, kanggo rapat tim, safety lan timekeeping.

  • A anyar Sinau gartner nemokake yen salah sawijining owah-owahan proses yaiku transisi subtle menyang ketahanan lan keluwesan. Sadurunge, fokus wis nggawe proses kanggo nggedhekake efisiensi. Sawetara organisasi nemokake manawa proses sing dioptimalake kanggo efisiensi banget rapuh lan ora duwe keluwesan. Coba rantai pasokan mung-ing-wektu. Ing puncak, tabungan dhuwit banget. Nanging, yen ana gangguan ing rantai pasokan, sampeyan kudu njelajah opsi liyane.
  • Panaliten sing padha nemokake manawa proses dadi luwih rumit amarga perusahaan kasebut dadi luwih rumit. Perusahaan macem-macem sumber lan pasar kanggo nyoba nyuda lan ngatur risiko.
  • Iki bisa dadi wektu sing apik kanggo review internal. Apa kabijakan sampeyan kudu direvisi? Apa dheweke wis berkembang kanggo nangani kontingensi ing mangsa ngarep? Apa sing bakal ditindakake perusahaan sampeyan kanthi beda karo wabah sabanjure?

 

kesimpulan

 

Kabar apik yaiku migrasi gedhe bali menyang kantor ora darurat. Ora kaya owah-owahan kosmik kanthi cepet sing ngganggu bisnis lan urip kita, kita bisa ngrancang apa sing dikarepake normal anyar. Bisa uga ora katon kaya sadurunge pandemi, nanging kanthi nasib, bisa uga luwih apik. Gunakake transisi bali menyang kantor minangka kesempatan kanggo ngevaluasi maneh lan ngrancang masa depan sing luwih kuwat.

 

 Survey PWC, Juni 2020, Survei Kerja Jarak Jauh AS: PwC

 Coca Cola Nyatakake Karya Permanen Saka Omah Kanggo Kabeh Karyawan India; Tunjangan Kanggo Kursi, Internet! – Trak.in – Indian Business of Tech, Mobile & Startups

 Elon Musk ujar manawa para pekerja remot mung pura-pura kerja. Ternyata dheweke pancen bener (yahoo.com)

 Ultimatum ing Kantor Musk Bisa Ngganggu Rencana Kerja Jarak Jauh Twitter (businessinsider.com)

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Cara Ngomong Boss Sampeyan Salah (Kanthi Data Mesthi)

Kepiye carane sampeyan ngandhani bos sampeyan yen dheweke salah? Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ora setuju karo manajer sampeyan. Mbayangno yen sampeyan ana ing perusahaan "data mimpin". Nduwe alat analitik 3 utawa 4 supaya bisa nyelehake alat sing bener babagan masalah kasebut. Nanging, sing aneh yaiku sampeyan ...

Read More

Bisnis AnalyticsBusiness Intelligence Data
Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Sampeyan Pengin Kualitas Data, Nanging Sampeyan Ora Nggunakake Data Kualitas

Teaser Nalika pisanan kita ndeleng data? Pertengahan abad rong puloh Minangka penerus Vulcan, Spock 18,000 SM Sapa ngerti? Minangka adoh saka sejarah sing ditemokake, kita nemokake manungsa nggunakake data. Sing nggumunake, data malah ndhisiki angka sing ditulis. Sawetara sing paling awal ...

Read More