Solusi Proxy Perusahaan kanggo MotioPI

by Dec 22, 2012Kognos Analytics, MotioPI, Ngatasi masalahkomentar 0

Yen sampeyan nampa kesalahan ing ngisor iki nalika nyoba ngluncurake MotioPI, sampeyan paling bisa dadi proxy perusahaan. Ngatasi solusi ing ngisor iki, sampeyan bisa mbukak MotioPI.

1. Bukak panel kontrol Java sampeyan.

2. Klik "Setelan Jaringan".

3. Owahi setelan browser dadi "Gunakake server proxy", ketik informasi, lan coba maneh.

Yen sampeyan ora bisa nggarap Proxy Perusahaan, hubungi pi-support @motio.kanggo versi mandiri saka MotioPI sing ora mbutuhake akses internet supaya bisa digunakake.

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More