Dadi Sampeyan Wis Mutusake Upgrade Kognos… Saiki Apa?

by Sep 22, 2021blog, Kognos Analytics, Kinerja Kognos, Pabrik Upgradekomentar 0

Yen sampeyan wis suwe Motio pandherekipun, sampeyan bakal ngerti manawa kita ora asing karo upgrade Cognos. (Yen sampeyan anyar Motio, sugeng rawuh! We seneng duwe sampeyan) Kita wis diarani "Chip & Joanna Gains" saka Cognos Upgrades. Oke yen ukara pungkasan iku dadi berlebihan, nanging kita nggawe pendekatan DIY supaya para pelanggan Cognos nganyari dhewe. 

Teknik sing durung dibahas yaiku idea yen sampeyan bisa menehi outsource upgrade Kognos. Ora gampang kaya nyewa tim lan tangi menyang lingkungan Cognos sing bermigrasi kanthi fungsional. Nanging uga ora angel.

Kita lenggah karo pelanggan Cognos Komisi Orlando Utilities, sing ngunggahake upgrade menyang Cognos 11. Tim OUC sadurunge nganyari dadi Cognos 10 dhewe sing butuh limang wulan. Nalika outsourcing nganyarke upgrade, kabeh proses mung butuh wolung minggu. Ashish Smart, Arsitek Perusahaan, nuduhake pelajaran sing dipelajari tim liwat proses upgrade karo kita. Dheweke ujar manawa timnya ngetrapake praktik paling apik kanggo upgrade Cognos. 

Praktik paling apik Siapke lan Resiki Lingkup Sempit:

1. Melu pangguna ing awal proses, lan dorong para ahli materi supaya melu. Ngidini supaya ngresiki Cognos lan nyoba UAT. Dheweke bisa maneh apa sing ana ing "Folder Kula" kanggo nemtokake apa sing kudu dipindhah utawa ora.

2. Sampeyan bakal migrasi akeh barang. Ngresiki lingkungan sing ora diproduksi. Sampeyan bakal ngerti manawa kabeh ora sinkron ing antarane produksi lan non-produksi. Iki bakal mbantu sampeyan mutusake apa sampeyan pengin ngupayakake nyelarasake loro utawa gumantung karo cadangan. Kanthi nutupi laporan produksi, iki bakal ngilangi kebingungan.

Praktik paling apik: Otomatisake sebanyak sing Sampeyan Bisa

3. Lebokake pituduh kanggo tes otomatis. Iki mupangate kanggo ngerti carane pangguna bisnis sesambungan karo laporan.

4. Investasi ing administrator lan latihan tugas (OTJ). Priksa manawa sampeyan ngrampungake latihan admin luwih dhisik, mula yen disaranake pangowahan, sampeyan bisa pindhah menyang lingkungan mbesuk. Yen dikombinasikake karo tes, sampeyan bisa ngindhari stres menit pungkasan.

Praktik paling apik: Priksa manawa Sandboxes Performing Well

5. Ngamanake lingkungan latihan kanthi sawetara conto / laporan inti kanthi cepet. Aktifake conto Cognos 11 kanggo pangguna listrik lan pelatih khusus supaya bisa mlebu ing wiwitan. Tim sampeyan bisa migrasi template / laporan inti dhisik kanggo mesthine pindhah menyang basis data sing padha lan entuk asil sing padha. Iki menehi kesempatan kanggo pangembang lan konsumen muter luwih awal.

6. Lingkungan Sandbox nglindhungi sampeyan saka pangowahan. Kothak wedhi njamin manawa Produksi ora kudu mandheg nglayani pangguna bisnis. Kanthi outsource, beku Produksi OUC wiwit pirang-pirang minggu mung 4-5 dina sajrone akhir minggu. Iki njamin pangguna pungkasan ora ngganggu lan bisa fokus ing kegiatan saben dinane.

Ashish nambah sawetara pamikiran pungkasan. Tetep teratur, tetep pola pikir sing apik, lan maneh kemajuane. Kanthi outsourcing upgrade, OUC bisa tetep maju ing kompetisi, nyegah gangguan karo rencana, lan ngindhari masalah implementasi sing ora dikarepake.

Sinau babagan cara outsource upgrade kaya ing OUC ing Pabrik Upgrade.

blogKognos AnalyticsKinerja KognosNgatasi Masalah KognosReportCard
Blog Kognos Auditing
Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog Kognos Auditing - Tips lan Trik kanggo Lingkungan Volume Gedhe & Dhuwur

Blog saka John Boyer lan Mike Norris. Pambuka Penting supaya kemampuan Cognos Auditing bisa digunakake kanggo ngerti lan ngerti kepiye Cognos digunakake dening komunitas pangguna lan mbantu njawab pitakon kaya: Sapa sing nggunakake sistem kasebut? Laporan apa ...

Read More