Dhukungan LDAP lan Direktori Aktif ing MotioPI

by Mar 15, 2015Kognos Analytics, MotioPI, Ngatasi masalahkomentar 0

Ing lingkungan Kognos sing diotentikasi nglawan LDAP utawa Active Directory, MotioPI bisa diatur kanggo narik informasi langsung saka panyedhiya keamanan eksternal. Iki ngidini sawetara fitur canggih ing panel Akses pangguna tanpa mbutuhake kapercayan sing disimpen kanggo saben pangguna.

Inggih, MotioPI bisa gampang narik informasi konfigurasi LDAP / Direktori Aktif langsung saka file cogstartup.xml. Iki minangka file sing nyimpen kabeh pilihan sing digawe ing UI Konfigurasi Cognos - dununge ing folder instalasi Cognos ing /konfigurasi/cogstartup.xml).

Entri blog iki bakal nggawa sampeyan langkah-langkah sing dibutuhake MotioPI babagan conto LDAP utawa Active Directory sampeyan.

1. Pisanan bukak File -> Preferensi

2. Saiki pilih Tab Direktori LDAP / Aktif

3. Kanggo ngowahi setelan, klik tombol Ganti Setelan

4. Saiki sampeyan kudu ngisi setelan sampeyan. Ing kene cogstartup.xml migunani. Rebut file cogstartup.xml saka server Cognos lan simpen kanthi lokal. Banjur gunakake tombol "…" kanggo nunjuk MotioPI ing file cogstartup.xml. Klik ing tombol refresh, lan MotioPI bakal ngisi setelan LDAP / AD ing layar iki adhedhasar angka sing disimpen ing cogstartup.xml.

5. Sampeyan saiki bakal ndeleng bridge setelan sampeyan diisi

6. Sabanjure sampeyan kudu ngisi Anggota Bind lan Sandhi Bind. Iki ora bisa dikutip saka cogstartup.xml amarga disimpen ing format enkripsi.

7. Yen wis diisi pangguna / Sandi Bind, klik tombol refresh kanggo Base DN lan bakal ngenggoni sampeyan.

8. Sampeyan saiki bisa nyoba sambungan, kanthi ngeklik Koneksi Tes

9. Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng pesen sing nuduhake yen tes kasebut sukses.

10. Saiki klik OK kanggo nyimpen setelan.

11. Saiki sampeyan bakal weruh setelan sing disimpen. Klik OK kanggo ngrampungake pangowahan.

 

Kanggo ngrampungake sambungan, klik ing tab Query Akun. Ing bagean ngisor, pilih tombol radio LDAP / AD, banjur klik ok. MotioPI saiki bakal takon langsung menyang LDAP utawa AD sampeyan.

Ngono wae. Saiki MotioPI ngerti carane ngobrol langsung karo panyedhiya keamanan LDAP utawa Active Directory.

 

 

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More