Mlebu menyang MotioPI

by Jan 3, 2012Kognos Analytics, MotioPI, Ngatasi masalahkomentar 0

Nalika sapisanan sampeyan mlebu MotioPI, sampeyan bakal weruh pangirim sing wis diisi ing kothak teks "Cognos Dispatcher". Iki mung minangka conto, sampeyan kudu ngetik Cognos Dispatcher dhewe ing kothak teks iki.

Terusake kanthi ngetik Cognos Gateway, Cognos Username, lan Cognos Password ing kolom sing gegandhengan. "Namespace" bakal diisi kanggo sampeyan nalika nyedhiyakake pangirim lan gateway.

Yen Kognos sampeyan diaktifake kanggo Single Sign On pangguna utawa Kabeh Pangguna Anonim, sampeyan bisa nggunakake fitur log-in alternatif kanthi mriksa kothak centhang "Aktifake Login Alternatif (Kanggo Tandha Single ing pangguna)".

Mlebu Road Blok

  • Namespace ora pedunung
  • Pangirim utawa gateway ora kasedhiya nalika mlebu

Ing ndhuwure road blok bisa kedadeyan yen mesin sing sampeyan lakoni MotioPI on ora bisa nyambung menyang pangirim utawa gateway sing disedhiyakake. Kanggo nyoba manawa ana kedadeyan iki, sambungake menyang pangirim utawa gateway banjur tempelake pangirim utawa gateway menyang URL browser.

Kanggo pangirim sampeyan kudu ndeleng gambar ing ngisor iki:

Kanggo URL gateway sampeyan kudu ndeleng sing padha karo gambar iki:

Hubungi pi-support @motio.com yen sampeyan isih ngalami road pamblokiran.

 

CloudKognos AnalyticsMotioCI
Motio X IBM Cognos Analytics Cloud
Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

Motio, Inc. Ngirim Kontrol Versi Wektu Nyata kanggo Cloud Analytics Cognos

PLANO, Texas – 22 September 2022 – Motio, Inc., perusahaan piranti lunak sing mbantu sampeyan njaga kauntungan analytics kanthi nggawe piranti lunak intelijen bisnis lan analytics luwih apik, dina iki ngumumake kabeh MotioCI aplikasi saiki ndhukung lengkap Cognos ...

Read More