Home 9 Products

Motio Produk sing Nggawe Analytics luwih Gampang

Semangat kanggo njupuk produk sing apik lan nggawe luwih apik, kanggo mbantu para pangguna ngupayakake apa sing bisa dipikolehi ing analytics.

Motio mbantu sampeyan

Z

Nggawe Efisiensi

Z

Nambah Kualitas & Akurasi

Z

Nambah Kinerja Platform

Z

Entuk wektu sing luwih cepet menyang Pasar

Z

Kencengi Manajemen & Kontrol

MotioCI

Copot rasa sakit saka upgrade Cognos, streamline penyebaran Kognos, pulih laporan Cognos sing wis dihapus sawetara detik, otomatis uji regresi Cognos, akselerasi pangembangan analytics lan liya-liyane!

Soterre

Entuk nilai luwih akeh lan nambah produktivitas kanthi SoterreKontrol, penyebaran, lan fitur versi sentuhan nol-tutul - apa sampeyan nggunakake Qlik Sense utawa IBM Planning Analytics, didhukung dening IBM TM1.

MotioPI

Saliyane mbalekake model Kerangka Cognos sing ilang utawa rusak, Motio PI Professional menehi sampeyan kemampuan kanggo njamin peran keamanan sing bener, nguatake laporan lan obyek Cognos, seneng nggoleki lan ganti kanggo ngilangi wektu sing angel, lan nindakake jagad otomatis kanggo ngatur aset Kognos kanthi luwih efisien.

ReportCard

Kinerja Cognos tetep dioptimalake kanthi solusi proaktif sing mbiji kapan lan kapan platform sampeyan ketinggalan.

MotioCAP

Ayo Motio sambungake lingkungan IBM Cognos karo infrastruktur keamanan karo solusi Penyedia Otentikasi Khusus utawa SAML sing didhukung kanthi lengkap.

Persona IQ

Gunakake Persona IQ® kanggo mindhah konten Kognos lan konfigurasi sampeyan kanthi lancar saka siji ruang jeneng otentikasi menyang liyane - tanpa bakal ilang CAMID.

Digital Hive

Nggawa kabeh data, sistem, lan lingkungan sing paling penting kanggo sampeyan sajrone pengalaman pangguna sing intuisi.

Nyambungake karo US

Acara & Webinar

Kita pengin mbantu ngrampungake bottleneck BI! Ayo nyambung ing salah sawijining acara lan webinar sing bakal teka.