Home 9 Tuku QSDA Pro lan Gitoqlok

QSDA Pro lan Gitoqlok

Maksimalkan inovasi sampeyan ing Qlik kanthi kombo sing kuat iki. 

Gitoqlok nggampangake pangembangan Qlik kanthi ngidini sampeyan nindakake macem-macem kegiatan langsung ing antarmuka Qlik. Dipasangake karo QSDA Pro sampeyan bisa nggedhekake kemampuan kasebut kanggo nyoba lan mriksa aplikasi sampeyan ing UI.

Kanthi milih bundle iki, sampeyan ora mung streamlining alur kerja; sampeyan elevating pengalaman Qlik Panjenengan. Seneng tabungan 10% nalika sampeyan tuku loro solusi sinergis iki bebarengan. 

Ganti strategi analytics sampeyan dina iki!

1 User

$1,791

Ditagih Tahunan

  • ZLisensi kanggo pangguna siji
  • Zfitur:
  • ZKabeh Lembar
  • ZOra ana watesan ukuran
  • ZPortal Support
  • ZAnalisis Kongsi
  • ZNavigator Rantai Tugas
  • ZManajer Aturan Keamanan
  • ZRilis sing Didhukung Jangka Panjang
  • ZTiket Unlimited lan Aplikasi Didhukung
  • ZDhukungan Fast Pass
  • ZBantuan Pelaksanaan 4 Jam/Perusahaan
  • ZLayanan Instalasi lan Latihan

5 Pangguna

$5,391

Ditagih Tahunan

  • ZLisensi nganti 5 pangguna
  • Zfitur:
  • ZKabeh Lembar
  • ZOra ana watesan ukuran
  • ZPortal Support
  • ZAnalisis Kongsi
  • ZNavigator Rantai Tugas
  • ZManajer Aturan Keamanan
  • ZRilis sing Didhukung Jangka Panjang
  • ZTiket Unlimited lan Aplikasi Didhukung
  • ZDhukungan Fast Pass
  • ZBantuan Pelaksanaan 4 Jam/Perusahaan
  • ZLayanan Instalasi lan Latihan

10 Pangguna

$8,991

Ditagih Tahunan

  • ZLisensi nganti 10 pangguna
  • Zfitur:
  • ZKabeh Lembar
  • ZOra ana watesan ukuran
  • ZPortal Support
  • ZAnalisis Kongsi
  • ZNavigator Rantai Tugas
  • ZManajer Aturan Keamanan
  • ZRilis sing Didhukung Jangka Panjang
  • ZTiket Unlimited lan Aplikasi Didhukung
  • ZDhukungan Fast Pass
  • ZBantuan Pelaksanaan 4 Jam/Perusahaan
  • ZLayanan Instalasi lan Latihan