Home 9 layanan

Layanan Profesional

 

Kita Khusus Ngewangi Tim Analitik Entuk Luwih Saka Platform 

Pakaryan Layanan Profesional saka para ahli sing khusus nggawe tugas analytics gampang gampang. Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun karo para klien kanggo ngatasi lan ngisi kesenjangan ing platform analitik. Yen sampeyan ngupayakake tugas sing bola-bali, upgrade, migrasi, utawa tugasake, ayo mbantu sampeyan nggawa sampeyan menyang negara sing dikarepake kanthi luwih cepet tinimbang sing sampeyan kira-kira, lan miturut anggaran.

Layanan kita

Upgrade Platform BI Sampeyan

Kita mbantu sampeyan ngrancang proyek lan ngrancang rencana. Sajrone eksekusi, kita bisa nginstal versi anyar, ngresiki sistem lawas, migrasi konten, tes, validasi, lan ndhukung live-live. Nggunakake teknologi piranti lunak, kita bisa nyuda biaya lan wektu nganti 50% dibandhingake karo proses manual.

Migrasi Keamanan

Nalika organisasi ngganti panyedhiya keamanan bisa nyebabake masalah utama ing platform BI lan ngrusak dashboard, jadwal, laporan, lan keamanan level baris. Motio wis nggawe perkakas kanggo mbantu migrasi ing antarane panyedhiya keamanan, ngilangi upaya manual lan minimalake downtime. 

Ngleksanakake Manajemen Kinerja

Masalah kinerja bisa muncul liwat sistem BI sampeyan. Motio nyedhiyakake layanan kanggo nganalisis lan nemtokake sumber degradasi kinerja ing BI lan arsitektur sekitar. Kita bisa nglakokake pemeriksaan kesehatan, nyetel sistem, menehi rekomendasi, lan verifikasi perbaikan ing platform BI sampeyan.

Ngleksanakake Jaminan Kualitas Data

Pipa data modern duwe tantangan sing ana gandhengane karo entri data sing kurang, volume data sing akeh, lan kacepetan gerakan data, sing bisa nyebabake masalah sing muncul ing alat analitik. Nalika nggunakake petungan rumit ing basis data utawa dashboard, data sing salah bisa nyebabake sel kosong, nilai nol sing ora dikarepake, utawa uga petungan sing salah. Motio mbantu sampeyan maju ing kurva lan menehi informasi babagan masalah data sadurunge informasi dikirim menyang pangguna pungkasan kanthi ngetrapake solusi uji coba otomatis. 

Tekan Motio ahli