Home 9 Solutions

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan entuk sukses BI ing Cognos Analytics, Qlik, Microsoft Power BI, lan Tableau.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Motio Solusi nggawe implementasi BI sing paling akurat lan dipercaya kanggo Cognos Analytics karo Watson. 

Qlik

Soterre - mbangun pengalaman Qlik Sense sing dipercaya lan dioptimalake.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Soterre - nyengkuyung kedadeyan Power BI sing dikontrol lan aman.

Teka ing Oktober 2022!

Logo Tabel

Tabel

Solusi Kontrol Versi kanggo Tableau bakal teka ing Januari 2023!

Semangat kanggo njupuk produk sing apik lan nggawe luwih apik, kanggo mbantu para pangguna ngupayakake apa sing bisa dipikolehi ing analytics.