Home 9 Solutions

Solutions

Solusi piranti lunak kita mbantu sampeyan sukses ing Cognos Analytics, Qlik, lan Analytics Analytics Powered by TM1.

kanthi Motio® piranti lunak ing sisih sampeyan, sampeyan bakal entuk efisiensi ing karya, nambah kualitas lan akurasi aset informasi, nambah kinerja platform, entuk wektu luwih cepet ing pasar, lan entuk kontrol ngatasi proses.

Analytics Cognos IBM

Solusi kanggo nganyarke upgrade Cognos, penyebaran, kontrol versi & manajemen pangowahan, ngotomatisasi tugas tes & administrasi, ngapikake kinerja, ngaktifake CAP & SAML, lan migrasi / panggantos ruang jeneng.

Qlik

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Qlik lan ningkatake efisiensi penyebaran.

Analytics Perencanaan IBM

Solusi kanggo kontrol versi lan manajemen pangowahan ing Cognos TM1 & Perencanaan Analytics, nyederhanakake proses penyebaran, ngapikake tugas administrasi lan ngatur perubahan keamanan.

Semangat kanggo njupuk produk sing apik lan nggawe luwih apik, kanggo mbantu para pangguna ngupayakake apa sing bisa dipikolehi ing analytics.