Home 9 Terms & Conditions

Terms & Conditions

Katentuan Pangginaan supados Iki (“Sarat"Utawa"Agreement") Atur ((sampeyan"Utawa"Panjenengan”) Panggunaan situs web https://www.motio.com/, layanan sing diwenehake utawa produk sing ditawakake liwat situs web, lan korespondensi antarane sampeyan lan Motio, Inc. sing ana hubungane karo sing padha (bebarengan diarani "situs").  Motio, Inc., perusahaan Texas (“Motio, ""We, ""Kita"Utawa"Us”) Minangka pamilik lan operator Situs kasebut.   

Iki perjanjian antarane sampeyan lan Motio. Waca Ketentuan kasebut kanthi tliti sadurunge nggunakake utawa entuk bahan, informasi, produk utawa layanan liwat Situs. Kanthi ngakses, nggunakake, entuk, utawa tuku konten, data, bahan, informasi, produk utawa layanan liwat utawa saka situs kasebut, sampeyan nuduhake sampeyan nampa lan persetujuan sing lengkap lan lengkap kanggo tundhuk karo Ketentuan iki, tanpa modifikasi. Yen sampeyan ora setuju bakal tundhuk karo Perjanjian iki, lan / utawa yen sampeyan mbantah syarat-syarat sing ana ing Perjanjian iki, aja nggunakake utawa ngakses Situs kasebut, utawa tuku utawa nggunakake produk utawa layanan sing ditawakake utawa liwat Situs  

1.0 Lisensi Winates.  Motio menehi lisensi winates kanggo ngakses, mriksa lan nggunakake Situs kanggo panggunaan pribadi, dudu komersial, yen sampeyan nampa syarat lan katemtuan sing ditemtokake ing Perjanjian iki. Kabeh materi, piranti lunak, HTML utawa kode liyane, dokumen, teks, desain, grafis, kriya, merek dagang, logo, gambar (kalebu foto), audio lan video sing ana utawa ditampilake ing Situs (kanthi bebarengan, "Content"), Kalebu nanging ora winates kanggo desain, tata letak, struktur, pilihan, ekspresi, lan / utawa susunan Konten, diduweni eksklusif dening Motio or Motiomitra (saiki, "Afiliasi”), Utawa digunakake dening Motio kanthi ijin, lan dilindhungi hak cipta, klambi perdagangan, paten, merek dagang utawa hukum rahasia perdagangan, lan properti intelektual liyane lan undang-undang persaingan sing ora adil. Sampeyan ora bakal nggunakake, ngowahi, ngasilake, duplikat, nyalin, adol, adol maneh, nerjemahake utawa ngeksploitasi Konten kanggo tujuan komersial. Ora ana Konten sing bisa uga direkayasa mbalikke, disassembled, decompiled, transcript, resold, ditampilake utawa didistribusikake maneh tanpa idin tinulis tartamtu saka pihak berwenang Motio wakil. Panganggone Konten diwatesi mung siji salinan kanggo ndeleng lan panggunaan pribadi, dudu komersial, lan sampeyan ngakoni manawa sampeyan ora entuk hak kepemilikan kanthi ndownload utawa ngakses Konten. 

Merek dagang, tandha layanan, logo, klambi perdagangan, piranti, desain utawa sebutan liyane ("Trademarks”) Sing digunakake lan ditampilake ing Situs kasebut minangka merek dagang Kadhaptar lan ora kadaptar Motio, Afiliasi utawa pihak katelu liyane. Ora ana situs apa wae sing bisa dianggep minangka menehi, kanthi implikasi, utawa liya, lisensi utawa hak nggunakake merek dagang, tanpa ijin sadurunge ditulis saka Motio utawa pihak katelu sing relevan.  Motio nglarang panggunaan logo apa wae minangka bagean saka link menyang utawa saka situs web apa wae, kajaba link kasebut disetujoni sadurunge dening Motio ing nulis. Luwih, desain lan tata letak situs dilindhungi dadi MotioKlambi dagang utawa karya sing duwe hak cipta lan ora bisa disalin utawa ditiru, dikirim maneh, disebar utawa ditampilake, kanthi lengkap utawa sebagean. Referensi utawa klebu Merek Dagang pihak katelu liyane ing Situs kasebut mung kanggo tujuan identifikasi lan ora nuduhake manawa pihak katelu kasebut wis nyetujoni Situs utawa Konten Apa wae. Kaya sing wis ditulis ing ndhuwur, Perjanjian iki ora menehi hak nggunakake Merek dagang saka pihak liya.

 2.0 Gunakake Situs kasebut kanthi Ati-ati. Kanggo tuku utawa ngakses produk utawa layanan sing ditawakake ing Situs, sampeyan kudu ndhaptar lan nyiyapake akun karo Situs lan / utawa Motio, lan gawe jeneng pangguna lan sandhi sing unik. Sampeyan mung bisa ndhaptar dadi anggota Situs yen umure wis sah lan bisa kontrak kontrak. Yen sampeyan milih ndhaptar Situs, sampeyan setuju: nggawe mung siji akun; nyedhiyakake informasi registrasi sing akurat lan lengkap; njaga informasi login lan akun sampeyan; lan ngawasi panggunaan akun sampeyan kapan wae. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo njaga rahasia sandhi, informasi login lan akun, lan kanggo kegiyatan apa wae sing kedadeyan nalika sampeyan mlebu menyang akun utawa nalika nggunakake Situs. Akun sampeyan ora bisa ditransfer lan ora bisa didol, digabung utawa dituduhake karo wong liya. 

Ora preduli manawa sampeyan ndhaptar Situs, sampeyan setuju ora nggunakake Situs kasebut kanthi tujuan sing dilanggar undang-undang, ilegal utawa dilarang dening Ketentuan kasebut utawa miturut ukum. Kajaba iku, sampeyan setuju ora nindakake samubarang ing ngisor iki tanpa idin tinulis sadurunge Motio: (i) ngakses Situs kanthi proses manual utawa otomatis kanggo tujuan liyane kajaba panggunaan pribadi utawa kanggo kalebu Motio kaca ing indeks telusuran; (ii) nglanggar watesan ing header pengecualian robot ing Situs utawa ngliwati utawa ngindhari langkah liya sing digunakake kanggo nyegah utawa matesi akses menyang Situs kasebut; (iii) link jero menyang bagean situs apa wae; (iv) nggunakake piranti apa wae, piranti lunak utawa rutin sing ngganggu utawa nyoba ngganggu operasi situs kanthi normal utawa njupuk tindakan sing nyebabake beban wajar ing komputer utawa jaringan kita; (v) ngakses Situs kanthi tujuan kanggo entuk Motio properti intelektual kanggo nggarap karya sing bisa ngrusak saiki utawa mbesuk Motio utawa sing menehi lisensi; (vi) nggunakake Situs kasebut kanggo tujuan komersial, kalebu tujuan panjaluk komersial; (vii) nggunakake Situs kasebut kanggo nglumpukake informasi sing bisa dingerteni babagan pihak katelu; (viii) nggunakake Situs kanggo niru pangguna Situs liyane; utawa (iv) nyoba entuk akses menyang data sing ora dituju kanggo sampeyan, kayata, log menyang akun sing sampeyan ora sah ngakses utawa ngakses wilayah sing aman saka Situs sing sampeyan ora pengin ngakses. Yen sampeyan nglanggar Ketentuan iki, kita bisa, sawayah-wayah, lan miturut kabijaksanaan kita dhewe, tanpa ana kabar utawa tanggung jawab sadurunge, mungkasi akun sampeyan utawa mungkasi utawa matesi akses sampeyan menyang kabeh komponen ing Situs iki.  

3.0 Panganggone Situs Umume. Situs kasebut minangka properti pribadi lan kabeh interaksi ing Situs utawa liwat link saka Situs kasebut kudu sah lan tundhuk karo Perjanjian iki. Situs kasebut bisa uga ngemot utawa nyakup layanan obrolan online interaktif utawa wilayah liyane sing sampeyan lan pihak katelu bisa nerbitake, ngirim, lan entuk akses menyang macem-macem jinis informasi ing Situs ("Area Interaktif"). Nalika nggunakake utawa ngakses Situs, kalebu Area Interaktif, sampeyan setuju ora bakal ngirim, ngunggah menyang, ngirim, nyebarake, nyimpen, nggawe utawa nerbitake konten liya sing:

  • nglanggar hak cipta, merek dagang, rahasia dagang utawa properti intelektual liyane utawa hak kepemilikan wong liya;
  • nglanggar privasi, publisitas utawa hak-hak liyane;  
  • tumindak ora sah, ora sopan, fitnah, diskriminatif, fitnah, pornografi, cabul, nyiksa, ngancam, ngganggu, sengit, utawa nyengkuyung tumindak sing bakal dianggep minangka tindak pidana, nyebabake tanggung jawab sipil, utawa nglanggar undang-undang ing negara endi wae, utawa yen ora cocog, kaya sing ditemtokake dening Motio ing sawijine kabijaksanaan;
  • salah utawa ora akurat;  
  • mbebayani sacara teknis, kalebu tanpa watesan, virus komputer, bom logika, jaran Trojan, cacing, komponen sing mbebayani, data sing rusak, utawa piranti lunak angkoro utawa data sing mbebayani; utawa
  • bisa ngrusak Motio utawa perusahaan induk, perusahaan adhine, afiliasi, pengiklan, mitra utawa pihak liyane. 

Sampeyan uga ora nggunakake alamat e-mail palsu utawa informasi identifikasi liyane, nirokake wong utawa entitas apa wae sing mblusukake asal-usul konten apa wae. Sampeyan uga ora bisa ngunggah konten komersial menyang situs iki.

If Motio nyedhiyakake Area Interaktif kaya ngono, sampeyan mung tanggung jawab nggunakake Area Interaktif lan setuju nggunakake kanthi resiko dhewe. Sampeyan menehi Motio hak terus-terusan, ora eksklusif, tanpa royalti, ora diwatesi, kabeh sublicensable, tanpa watesan lan ing saindenging jagad kanggo nggunakake, nyalin, ngowahi, adaptasi, ngasilake, nampilake, nyebarake, nerbitake, nerjemahake, lan nggawe karya turunan saka konten, materi, komentar. , saran, rating, postingan utawa komunikasi sing digawe lan dikirim ing Situs utawa Situs sing gegandhengan kanggo tujuan apa wae. Sampeyan luwih setuju Motio bebas nggunakake ide, konsep, cara ngerti sing sampeyan utawa wong sing tumindak atas jenenge diwenehake. Sampeyan menehi Motio lan Afiliasi duwe hak nggunakake jeneng sing sampeyan kirimake gegayutan karo materi kasebut, yen kita milih. Sampeyan makili lan njamin manawa sampeyan duwe utawa ngontrol kabeh hak konten utawa materi sing dikirim utawa sampeyan kirim Motio utawa Afiliasi; manawa isi utawa materi kasebut akurat; panggunaan konten utawa materi sing sampeyan kirim ora nglanggar ketentuan apa wae ing kene utawa ukum lan ora bakal nyebabake cilaka kanggo wong utawa entitas apa wae; lan sampeyan bakal ganti rugi Motio kanggo kabeh klaim asil saka konten utawa materi sing diwenehake.

Motio nduweni hak kanggo ngawasi konten sing ana ing Area Interaktif iki, lan bisa uga mbusak materi saka Area Interaktif kasebut, miturut kabijakane dhewe, dianggep ora sopan, ora cocog, utawa nglanggar Perjanjian iki, nanging ora duwe kewajiban nindakake perkara kasebut . Apa wae pendapat, saran, rating, postingan, utawa komunikasi sing sampeyan lakoni utawa pangguna liyane ing Area Interaktif ("komentar”) Minangka panganggit masing-masing lan dudu panemu resmi saka Motio.  Motio khusus mbantah tanggung jawab babagan Komentar sampeyan utawa pihak katelu ing Area Interaktif lan tumindak apa wae amarga partisipasi sampeyan ing Wilayah Interaktif. Sampeyan luwih ngerti lan setuju manawa ana Komentar sing dikirim menyang Area Interaktif Situs kasebut umum, ora pribadi.  

Babagan layanan obrolan online interaktif sing kasedhiya ing utawa liwat Situs, ora ana apa-apa Motio komunikasi karo sampeyan sing gegandhengan karo layanan obrolan bakal dianggep minangka perjanjian legal, perwakilan utawa garansi dening Motio. Layanan iki disedhiyakake kanggo penak kanggo mbantu sampeyan ngerteni Motioproduk, layanan lan / utawa informasi sing ana ing situs iki.  

4.0 Kita Babagan Privasi lan Akses menyang Data. Situs kasebut tundhuk syarat lan katemtuan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi. Kanthi ngakses, nggunakake, entuk, utawa tuku konten, data, bahan, informasi, produk utawa layanan liwat utawa saka situs kasebut, sampeyan setuju karo syarat lan katemtuan ing Kebijakan Privasi, sing bisa ditemokake ing kene: https://motio.com/privacy-policy. Kabeh informasi pribadi sing diwenehake liwat Situs iki bakal ditangani miturut Kebijakan Privasi online Situs iki.  

5.0 Ora Ana Jaminan babagan Apa wae. Situs kasebut, kabeh Konten ing SITUS, KABEH KONTEN PIHAK KANGGO POS ING SITUS, LAN KABEH produk lan layanan sing disedhiyakake utawa liwat Situs kasebut disedhiyakake kanthi "kaya" lan "kasedhiya", TANPA JAMINAN APA KECIL APLIKASI LAIN DINENANG NYATA. PENGGUNAAN SITUS IKU LAMPU KANG RISIKO.  Motio kanthi tegas mbantah kabeh jaminan apa wae, apa tegese utawa ora nyata, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan kasepakatan sing diwenehake, fitness kanggo tujuan tartamtu, judhul, non-pelanggaran, lan keamanan lan akurasi, uga kabeh jaminan sing ana panggunaan perdagangan, kursus urusan, utawa kinerja, NGANGGO ING APLIKASI sing paling lengkap sing diidini dening ukum. TANPA Watesan sadurunge, ORA APA MOTIO UTAWA PEKERJA RESPETIF, AGEN, PEGAWAI, DIREKTOR, ATTORNEY, UTAWA AFFILIATE, Gawe JAMINAN KANG SITUS KANGGO UNINTERRUPTED, KETETAPAN, KEAMANAN, UTAWA GRATIS, ORA GAMPANG GOLEKSI, GARISAN , Kasedhiya, KETETAPAN, KUALITAS, KESESUAIAN, KEBENARAN, AKURASI UTAWA NGALAMIake SITUS, UTAWA PRODUK LAN LAYANAN sing didol utawa digawe kasedhiya ing situs kasebut. Motio ora menehi garansi, lan kanthi tegas nolak kewajiban apa wae, yaiku: (a) SITUS UTAWA ISI bakal memenuhi syarat sampeyan utawa bakal kasedhiya kanthi basis sing ora ngganggu, tepat wektu, aman, utawa bebas kesalahan; (b) konten UTAWA SITUS bakal dianyari, lengkap, lengkap, akurat utawa ditrapake kanggo kahanan sampeyan; (c) asil sing bisa dipikolehi saka panggunaan SITUS INI utawa PRODUK UTAWA layanan sing ditawakake liwat situs kasebut bakal akurat utawa bisa dipercaya; (d) kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane sing dipikolehi liwat situs iki bakal memenuhi gegayuhan UTAWA PERSYARATAN; UTAWA (E) KANGGO BARANG ATAU LAYANAN UTAWA SITUS GRATIS VIRUS UTAWA KOMPONEN sing Mbebayani LAIN. Lanjut, MOTIO Apa ora ENDORSE lan ora tanggung jawab tumrap akurasi utawa kapercayan apa wae OPINI, SARAN UTAWA PERNYATAAN sing digawe dening panganggo situs kasebut, komentar apa wae utawa konten panggunaan sing dipasang ing pos utawa kasedhiya ing situs kasebut utawa situs sing ana gandhengane. Yen sampeyan ora puas karo SITUS UTAWA ISI ISI UTAWA KOMENTAR sing dikatutake utawa ditampilake ing situs kasebut, utawa kanthi syarat-syarat kasebut, solusi sampeyan sing lengkap lan eksklusif yaiku kanggo ngganggu aksesoris lan nggunakake situs kasebut. Sampeyan nggunakake panyedhiya pihak katelu lan afiliasi lan / utawa produk utawa layanane ana ing risiko dhewe. 

6.0 Watesan Kewajiban. NGANGGO TANPA CIRCUMSTANCES MOTIO UTAWA PEKERJA RESPETIF, AGEN, PEGAWAI, DIREKTOR, ATTORNEY, UTAWA AFFILIATE tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo (a) kerusakan utawa virus sing bisa nularake komputer, peralatan komputer, PERALATAN telekomunikasi utawa properti liyane minangka asil panggunaan utawa akses menyang Situs utawa ndownload konten apa wae saka situs kasebut utawa (b) cilaka, pati, ilang, pratelan, tumindak dewa, kacilakan, wektu tundha, utawa kerusakan langsung, khusus, teladan, ngukum, ora langsung, insiden utawa konsekuensi. jinis apa wae (kalebu tanpa bathi bathi utawa bathi sing ilang), adhedhasar kontrak, tort, tanggung jawab sing ketat utawa liya-liyane MOTIO Wis disaranake kamungkinan kerusakan kuwi), sing ana utawa sing ana gandhengane karo (i) panggunaan SITUS utawa konten, (ii) kesalahan, ngilangi, kesalahan, cacat, gagal utawa telat (kalebu tanpa watesan panggunaan utawa ora bisa nggunakake situs kasebut, utawa komponen SITUS utawa keterlambatan operasi utawa transmisi utawa kegagalan kinerja apa wae), utawa (iii) kinerja utawa non kinerja dening kita utawa panyedhiya utawa AFFILIATE . Negara sing ora ngidini pangecualian utawa watesan saka kewajiban kanggo kerusakan akibat utawa ora sengaja, KEWAJIBAN diwatesi karo sing paling lengkap sing diidini dening ukum. ING KABEH ACARA, TANGGUNG JAWAB KABEH MOTIO LAN PIHAK LAIN-LAIN KANG IKI KANGGO NYipta, ADMINISTRATASI, PRODUKSI UTAWA NGEDALAKAN LITAS, Yen ANA, KUDU diwatesi dadi $ 50.00.  

7.0 Nulungi aku nulungi sampeyan. Sampeyan bakal mbela, menehi ganti rugi lan terus Motio lan Afiliasi, lan masing-masing utawa pejabat, direktur, karyawan, agen, lan pengacara, ora mbebayani saka apa wae tuntutan, sebab tumindak, tanggung jawab, biaya, karusakan, kerugian utawa panjaluk, kalebu, tanpa watesan, pengacara sing cukup 'Fees lan biaya akuntansi, sing timbul saka, utawa kanthi cara apa wae sing gegandhengan karo pelanggaran Ketentuan iki utawa perjanjian sing digawe bagean saka Ketentuan iki kanthi referensi, utawa panggunaan utawa akses menyang Situs kasebut.

8.0 Afiliasi.  Motiotampilan ing utawa liwat Situs pilihan produk utawa layanan sing ditawakake Afiliasi ora nuduhake, menehi saran utawa nggawe sponsor utawa disetujoni dening Motio saka Afiliasi utawa afiliasi antarane Afiliasi lan Motio. Motiotampilan produk utawa layanan tartamtu sing ditawakake siji utawa luwih saka Afiliasi uga ora kalebu rekomendasi dening Motio babagan pilihan produk utawa layanan tartamtu. Sampeyan setuju sing Motio ora tanggung jawab kanggo akurasi, wektu utawa kabeh informasi sing bisa dipikolehi saka Afiliasi. Informasi iki diwenehake kanggo kenyamanan sampeyan. Interaksi sampeyan karo Afiliasi sing diakses liwat utawa dirujuk ing Situs kasebut duwe risiko dhewe, lan sampeyan setuju Motio ora bakal tanggung jawab tumrap tumindak, ngilangi, kesalahan, perwakilan, jaminan, pelanggaran utawa kelalaian saka Afiliasi kasebut utawa amarga ana cilaka pribadi, tiwas, karusakan properti, utawa kerusakan utawa biaya liyane amarga saka interaksi karo Afiliasi. Sampeyan luwih setuju kanggo netepi syarat utawa katemtuan sing ditrapake dening Afiliasi sing sampeyan milih bisnis.

9.0 Tautan menyang situs web pihak katelu. Situs kasebut bisa uga ngemot link menyang situs web liya sing Motio ora njaga, duwe, ngoperasikake utawa ngontrol, nanging sing dikelola, diduweni utawa dioperasikake dening pihak liyane Motio, kalebu, nanging ora winates kanggo Afiliasi ("Situs web liyane"). Kita nyedhiyakake link kasebut kanggo referensi lan kenyamanan sampeyan lan ora ndhukung, nganggo, menehi wewenang utawa sponsor situs web liyane utawa isine.  Motio ora ngontrol Situs Web Liyane utawa informasi sing ana ing situs web Liyane lan ora tanggung jawab kanggo konten sing ana ing njero. Motio tegas mbantah perwakilan utawa jaminan babagan konten utawa akurasi bahan ing situs web Liyane kasebut. Yen sampeyan milih ngakses situs web Liyane iki, lan ninggalake Situs iki, sampeyan bakal duwe resiko dhewe. Sampeyan kudu ngrujuk babagan panggunaan, kabijakan privasi, lan aturan liyane sing dikirim ing situs web liyane sadurunge digunakake. Sampeyan setuju ora nggawe link saka situs web apa wae, kalebu situs web sing sampeyan kontrol, menyang Situs iki.

10.0 Pangguna ing njaba Amerika Serikat. Yen sampeyan ngakses Situs saka njaba Amerika Serikat, sampeyan setuju supaya data pribadi sampeyan ditransfer lan diproses ing Amerika Serikat. Nalika Situs iki bisa diakses ing jagad iki, ora kabeh produk, layanan utawa konten sing dibahas, diwenehake, dirujuk, utawa ditawakake liwat utawa ing Situs kasebut cocog utawa kasedhiya kanggo digunakake ing njaba Amerika Serikat, lan Motio ora nuduhake perwakilan babagan iki. Sembarang tawaran kanggo produk, layanan utawa konten liwat Situs kasebut batal yen dilarang. Sampeyan setuju ora nggunakake Situs kasebut yen dilarang nampa produk, layanan utawa konten sing asale saka Amerika Serikat lan Motio duwe hak, miturut sawijine kebijaksanaan, kanggo matesi produk, layanan, utawa konten sing kasedhiya ing Situs kanggo wong utawa wilayah geografis. Yen sampeyan milih ngakses Situs kasebut saka njaba Amerika Serikat, sampeyan nindakake miturut kesepakatan dhewe lan tanggung jawab mung tundhuk karo hukum lokal sing ditrapake.  

11.0 Nyekel Kabeh Klausa. Ora ana Ketentuan apa wae sing bakal ditafsirake utawa dianggep minangka agensi, kemitraan, patungan utawa bentuk perusahaan gabungan, pegawean utawa hubungan fidusia ing antarane Motio lan sampeyan, lan ora ana pihak sing duwe hak utawa wewenang kanggo menehi kontrak utawa ngiket pihak liya kanthi cara apa wae. Sampeyan ora bisa milih, milih utawa ngirim hak utawa kewajiban miturut Syarat kasebut. Motio bisa milih hak lan tugas miturut Ketentuan iki tanpa tugas sing dianggep pangowahan kanggo Ketentuan lan tanpa kabar kanggo sampeyan. 

Kita bisa ngowahi, ngowahi utawa nganyari Katentuan iki utawa Kebijakan Privasi, sawayah-wayah, lan miturut kabijaksanaan kita dhewe, kanthi ngirim kabar ing Situs paling ora telung puluh (30) dina sadurunge tanggal Ketentuan sing diowahi dadi efektif. Ngakses lan nggunakake Situs sawise periode kabar telung puluh (30) dina, sampeyan nampa lan persetujuan bakal kaiket karo Ketentuan utawa Kebijakan Privasi sing wis diubah. Yen sampeyan mbantah ketentuan Sarat iki utawa modifikasi sabanjure kanggo Ketentuan iki utawa dadi ora marem karo Situs iki kanthi cara apa wae, mung cara kanggo langsung mungkasi lan mungkasi nggunakake Situs kasebut.

Ketentuan iki, bebarengan karo perjanjian kasebut dadi bagean saka Ketentuan iki kanthi referensi utawa modifikasi, pangowahan utawa nganyari, nggawe kabeh kesepakatan ing antarane kita sing gegandhengan karo panggunaan situs iki, lan ngganti pemahaman utawa perjanjian sadurunge (bisa uga lisan utawa tulisan) babagan panggunaan Situs. 

Undhang-undhang Negara Texas (AS), tanpa preduli marang aturan ukum sing bertentangan, bakal mrentah Katentuan kasebut, uga sampeyan lan kita. Yen sampeyan njupuk tindakan legal sing gegandhengan karo panggunaan Situs utawa Ketentuan iki, sampeyan setuju mung bakal nganakake tindakan kasebut ing pengadilan negeri lan federal sing ana ing Dallas, Texas (USA). Yurisdiksi eksklusif lan ajang gegandhengan karo regejegan antarane sampeyan lan Motio ("Musuhan") Bakal dununge ing pengadilan negeri sing ana ing Dallas, Texas, utawa ing pengadilan federal ing Distrik Lor Texas. Ing Sengketa kasebut, diwiwiti dening Motio, mung Motio bakal anduweni hak mbalekake kabeh biaya ukum sing ana gandhengane karo tumindak kasebut, kalebu nanging ora winates kanggo biaya, sing dikenani pajak lan ora kena pajak, uga biaya pengacara sing cukup. Sampeyan kanthi mangkono ngeculake hak apa wae sing sampeyan kudu ngrampungake Sengketa kasebut miturut tumindak kelas utawa kanthi basis apa wae sing nyangkut klaim sing nggawa kapasitas perwakilan sing diarani pihak umum utawa wong liya sing padha. 

Sampeyan ngakoni manawa sampeyan wis maca lan ngerti Ketentuan iki, lan Ketentuan iki duwe pengaruh lan pengaruh sing padha karo perjanjian sing ditandatangani. MotioGagal nandheske utawa ngetrapake kinerja sing ketat saka sembarang ketentuan Perjanjian, kanthi lengkap utawa bagean, ora bakal ditegesi minangka ngilangi ketentuan utawa hak apa wae. Ora tumindak ing antarane pihak utawa praktik perdagangan ora bakal bisa ngowahi apa wae istilah utawa ketentuan Perjanjian iki.

Yen ana katemtuan utawa katemtuan Perjanjian iki dinyatakake batal, ora bisa dileksanakake utawa ora sah, dening panguwasa yudisial utawa administratif sing duwe yurisdiksi sing tepat tumrap pihak-pihak kasebut lan sawise kabeh permohonan banding rampung, deklarasi iki ora bakal ngilangi syarat lan kahanan sing isih ana ing Perjanjian iki, sing bakal tetep berlaku lan ditrapake.

12.0 Ngomong Apa Sampeyan Pancene Mikir. Kita pengin sampeyan nuduhake komentar lan pitakon karo situs iki, nanging elinga manawa ora bisa nanggapi kanthi tepat wektu, lan ora kewajiban nanggapi sampeyan. Ati-ati sadurunge menehi informasi utawa materi marang kita liwat situs kasebut. Sampeyan tanggung jawab kanggo informasi lan materi sing dikirim Motio. Aja nyritakake utawa nyritakake rahasia dagang utawa informasi rahasia utawa kepemilikan liyane marang kita liwat Situs kasebut. Mangga uga aja ngandhani ide sing ora dikarepake marang kita liwat Situs kasebut. Motio ora tanggung jawab kanggo nyemak lan ora bakal kewajiban marang sapa wae sing nyampekna ide sing ora dikarepake Motio liwat Situs (kaya ide kanggo produk utawa layanan anyar, ide pariwara, utawa informasi liyane babagan inovasi utawa panemuan sing ana gandhengane Motiobisnis).  Motio Salajengipun ora wajib nggawe rahasia ide sing ora dikarepake, utawa menehi ganti rugi kanggo pambocoran ide sing ora dikarepake kasebut utawa kanggo pangembangan utawa panggunaan ide sing ora dikarepake. Motio uga ora tanggung jawab kanggo prabédan antarane produk / layanan utawa program mbesuk lan ide sing ora dikarepake. Kanggo ngobrol luwih lengkap, sampeyan bisa ngubungi kita liwat formulir online sing ana ing https://www.motio.com/content/contact-us, utawa nulis kanggo kita ing: Motio, Inc., ATTN: Admin Situs Web, 7161 Bishop Rd. STE 200, Plano, TX 75024.